Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
-
@Antimülakat yedek tahminiz nedir hocam.
-
@antimülakat teşekkürler hocam ne zaman göreve başlarız tahminen
-
@mezarci bölüme göre değişir hocam. Sgk'nın açıklanması etki yaratacaktir.
-
@antimülakat Teşekkürler hocam
-
@gökalp önce kazanan listesi sitede yayimlanacak, gerekli belge teslimi yapılacak, sonra kura zamanı, daha sonrada başlangıç zamanı.
-
@antimülakat mülakat sürecinde güvenlik soruşturması yapılıyor deniyordu şimdi tekrar bir güvenlik soruşturması yapılacakmı malum 2-3 ay sürebiliyor
-
@gökalp sanmam hocam. En geç 2 ay içerisinde iş başı olur diye düşünüyorum.
-
@antimülakat memur taşra maaşı ne kadar çalışma şartları nasıl
-
@mermaiden maaş mesai 4 bin civarı. Var ise 1000-1500 tl arası da yolluk olur.
-
@antimülakat hocam 2 ay kadar uzar mı süreç
-
@antimülakat hocam muhafaza için yedeklerin durumu nedir? Ne kadar sürede kaç kişiye sıra gelir? Geçmiş yıllar hakında bilginiz var mı acaba
-
@hcb0619 min. 4 ay max. 6 ay sonunda yedekler için toplu duyuru yayımlanır.
-
@antimülakat tüm yedekler çağrılır mı bu yönde bi tahmininiz var mı?
-
@Antimülakat
2 ay sonra iş başı olsa. Kurayı çektiğimiz yere mi gideceğiz yoksa Ankara'da belli bir süre eğitim olacak mı? -
@modigliani önce işe başlarsınız aday memur olarak. Sonra size eğitim ne zaman çıkarsa ona göre eğitim programına katılırsınız.
-
Diplomanın Fotokopisini onaylatmamız yeterli mi yoksa illa ki noter tasdikli mi isteniyor? siz nasıl halledeceksiniz arkadaşlar bilgi verir misiniz?
-
@sdaa01 diplomayı götürün hocam teslim ederken, lise diplomasını da unutmayın. Bir kademe söz konusu.
-
@antimülakat diplomanın Aslı ve fotokopisini götürmem yeterli o zaman. Siz nasıl yapmıştınız? lisede hazırlık okumuştum iyi olur haklısınız.
-
@sdaa01 hocam diplomanın aslı ve okuldan aldığım onaylı nüshayı da götürmüştüm. Kendileri de aslı gibidir yapıyorlar, herhangi bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.
-
Merhabalar arkadaşlar, kazanan herkesi tebrik ediyorum. Allah hayırlısını nasip etsin kazanamayan arkadaşlara da. Hocam benim sormak istediğim soru şu; eğer burada işe başlarsak başka bir devlet memurluğuna geçişte sıkıntı olur mu? Daha doğrusu 2 ay sonra A grubu bir memurluğu kazansam geçmek sorun teşkil eder mi?
Bir diğer sorum ise; göreve başlama tarihini ertelemek mümkün mü, hangi mücbir sebeplerle ertelenebilir başlama tarihi?
Şimdiden teşekkürler, mutlu pazarlar.