Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
-
@miko yaparlar hocam evrak teslimi bitsin eksik evraginiz filan varsa önümüzdeki haftabasi sizi arayıp en gec hafta bitimine kadar evrakları tamamlamanizi isterler
-
@leviathan Tamamdır hocam teşekkür ederim.
-
@Antimülakat
Bazı meslek gruplarında sanırım doğuda görev yaptığında askerlikten sayılma durumu varmış. Gümrük muhafaza da böyle birşey var mı? -
@modigliani yok hocam. Kolluk kuvveti olarak görülmediği için sayılmıyor.
-
@antimülakat hocam kuralar ne zaman olur bilginiz varmı ben aradım siteyi takip edin diyorlar bilgi vermiyorlar
-
@gökalp salı günü saat 14.00 da hocam. Sitede duyuru yayınladılar.
-
@miko hocam kuralar cekildikten sonra 15 gun icinde basliyor muyuz?
-
@isimsiz Hocam tam bilmemekle beraber kuradan bir kaç gün sonra atama onayı çıkıyor(eski duyurulardan gördüm) onaydan sonra ister başlayabiliyoruz istersek tebligatı bekleyip dediğiniz gibi ikametten farklı bir şehir olursa 15 gün içinde aynı şehirse 1 gün içinde başlamak gerekiyor sanırım.
-
@miko, içinde söyledi: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
@isimsiz Hocam tam bilmemekle beraber kuradan bir kaç gün sonra atama onayı çıkıyor(eski duyurulardan gördüm) onaydan sonra ister başlayabiliyoruz istersek tebligatı bekleyip dediğiniz gibi ikametten farklı bir şehir olursa 15 gün içinde aynı şehirse 1 gün içinde başlamak gerekiyor sanırım.
Tebligat kaç gün içinde ulaşır? Bilginiz var mı?
-
@sdaa01 Bilmiyorum hocam ama bu yasal süreler tebliğ edildikten sonra işlemeye başlıyor.
-
@miko, içinde söyledi: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
@sdaa01 Bilmiyorum hocam ama bu yasal süreler tebliğ edildikten sonra işlemeye başlıyor.
Anlıyorum, atama emrinden sonraki bir iki gün içinde postaya verilir belki de.
-
@sdaa01 Kuraya gidecekseniz şayet en net bilgiye orda ulaşırsınız hocam.
-
@miko haklısınız,en mantıklısı bu. Teşekkürler.
-
Kura çekildikten sonra atama kararı Gtb de yayımlanır. Bunun üstüne tebligatı beklemenize gerek yok, direk baslayabilirsiniz.
-
Yedeklerle ilgili süreç ne zaman başlar ? Bilgisi olan var mı acaba ? Aranan oldu mu ?
-
41 e kadar yedek geliyormuş
-
@mezarci duyum sağlam mı hocam. Yedekler bir umut bekliyo. Hayal kırıklığı olmaz inşallah
-
@hcb0619 yarın tam netleşir. Telefon la aradığımızda 40 kişiyi arıyacaz diyorlar
-
@mezarci Teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi gerçekleşir.
-
Bugün kuraya giden arkadaşlar yedeklerle ilgili bilgi alıp paylaşırlarsa çok iyi olur. Herkes bi haber bekliyor. Umarım bilgi verirler.