Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
içerik kaldırılmıştır.
-
içerik kaldırılmıştır.
-
@Captain-America kim senin tavuğuna kışşşş dedi de bu kadar büyük bir kuyruk acısıyla konuşuyorsun, anlamadım Emin ol kendini rezil etmek başka birşey yapmıyorsun. Türkçe'mi katletmem ben. Karşımdaki şahsiyete verdiğim önem gerekli değilse canımın istediği şekilde yazar geçerim. Bu seni ilk ve son kez tiye alışım. Sağlıklı bir bilgi alsam zaten paylaşırım. Ve eminim ki burda 10 larca spk sınavına girmiş insan var. Ve sen kalkmıs kaldırdığın icerikte belirtildiği üzere usulsüzce konusamazsın. Çapın kadar konus ve parazitlik yapma. Herkesin burda oluş amacı belli. Ama seninki ortalığı karıştırmaktan başka bir şey değil!!!
-
Sevgili arkadaşlar kusura bakmayım eğer haddimi aştıysam özür dilerim. Lakin burdaki amacımız belli. Herkesin bi yere yerleşip atanması ve bunun icin gerekli bilgiyi burda paylaşması yada gerekli haberi burdan edinmesi. Ama amacımızın dışına cıkarsak böyle sıkıntılar olabiliyor. Kurumu arayan varmı diye sordum? Ki bunu her baslıkta yazan bir cok insan var. Bu soru neden bukadar battı anlamadım. Adam kalkmıs buna cevap vermek icin üye olmus simdide ortalığı karıstırıyor. Ya arkadaş herkesin derdi sıkıntısı mücadelesi uğrası var ......... Neyse. Sevgili spk calısan adaylarından tekrar özür dilerim. Hepimizin hakkına hayırlısını Allah'tan dilerim.
-
geç olsun güç olmasın umudumuzu moralimizi kaybetmeyelim, Allah büyük hayırlı zamanda hayırlı haberler alıcaz inşallah
-
...............
-
@BahtsizBedevi mülakat yapip da bekletmektense oncesinde bekletmek daha iyi bence de
-
Arkadaşlar bugun kurumla görüstüm. Mülakat için güvenlik soruşturmalarımızın sonuçlarını beklediklerini, sonuçlar geldikten sonra tarihi belirleyeceklerini söylediler
-
Arkadaşlar maaş hakkında bilgisi olan var mı
-
@piglet soruşturmaların bitiş tarihi ile ilgili bi tahmin var miymis hocam bu konuda bi sey dediler mi
-
...........
-
@BahtsizBedevi onu anladım da 80kisinin sorusturmasi ne kadar zaman alir onu sormak istemistim hocam
-
@Mimar mimar bu soruyu da sordum. "Bilgimiz yok dediler henüz. Sorusturmalarınız bitip bize gelince mülakat ile ilgili işlemler o zaman yapılacak" dedi.
-
@piglet arkadaşlar şuan dua edip beklemekten başka yapacak birşey yok herkese hayırlı cumalar. Ben üniversite yıllarımı tcmb ve spk hayalleri ile geçirdim 2016 kpss de ilk seferde hedefimi gerçekleştirdim sonra olanlar malum ilan 10 ay sonra geldi üstüne mülakatlar daha olmadı bile artık neden bu kadar fazla kamu istediğimi sorgulamaya başladım. İşin komik yanı bugün tcmb ilan açmış fakat durduk yere yds 10 puan arttırılmış ve 5 puanla o da gitti. İlginç dönemden geçiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@BahtsizBedevi 1 ay icin cok demiyorum zaten bu beklenen bir seydi lakin 4.5 ay bekleyenleri duyunca insan şok oluyor.
-
@ebruuu bir banka için müfettişlik mülakatına 10 iç kontrolörlüğe 10 totalde 20 kişi mülakata girdik. Mülakatın üstünden 8 gün sonra 4 ay geçmiş olacak. Söylenen sabit güvenlik soruşturması. Sadece 20 kişi için yapılan güvenlik soruşturması 4 ay olacak hala sonuçlanmadı. Diğer bir örnek için GTB müfettişlik daha mülakat tarihi bile yok. Bddk keza ne zaman açıklayacak belli değil. Olumsuz bir algı ya da İç karartmak için yazmıyorum ama gerçekçi olmakta fayda var. Demem o ki burası içinde bekleyeceğiz. Tarihe takılmadan sabredip çalışmaya devam.
-
Bizim baslik yine yalan olmus kankalar
Neler yapiyorsunuz, yok mu gelişme ? Ben mail attim ama dönüş yapmiyolar -
Aynı bekliyoruz, duyumu olan ya da cevap alan yok malesef
-
En son gecen hafta sağolsunlar okadar aradım zahmet edip cevap vermislerdi. Beklemek bizim işimiz
-
Arkadaşlar kesin olmamakla birlikte 1 hafta içerisinde çağırılabileceğini duydum biraz önce. Bir umut beklemeye devam.