Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@oguzhan24 bende aynı düşündüm hocam bi bankada güzel bir bölümde uzman yardımcısıyım, içimi dökmek için paylaşıyorum. Boş kalmak çok kötü, bugün işteki 3. Günüm ama stresim daha da arttı, İstanbula şehirdısından bilinçsizce gelip çalışmak hakikaten zor. İşten kaynaklı bir durum değil. Böyle olanlara Allah kolaylık versin, SPK biran önce mülâkatları yaparsa ne ala , inşallah hayallerimiz gerçekleşir , yarın bende arayacağım
-
Sorusturmalarin bu kadar uzamasi sanirim kurumlara verilen oncelik. Ogretmenlerin polislerin kisa surede bitiyor bizim meslegimiz cok mu onemsiz anlamiyorum.
-
Kdk ya bu sorusturmalarin yavas olmasi adaylari mağdur etmektedir seklinde bi basvuru yapalim Bence bu durumdan sikayetci olan herkes bunu yapmalı.
-
@ebruuu size patlamadım bir an sinirden yazasım geldi genel bir konuşma yani
-
@oguzhan24 sizin bölüm nedir hocam puaniniz kac . Cok cabaliyorsunuz
-
@ebruuu ingilizce işletme mezunuyum. 2016 p54te 4.cüyüm. p26 da 1.lik vs aslında ilk 10 var diyebilirim farklı puan türlerinde.
-
@ebruuu çok çabalamamın sebebi herkes ile aynı aslında ortada bir emek var bir de geleceğe yönelik turkiye de ekonomik olarak muhtemel kötü senaryolar şuan piyasalar berbat her ne kadar büyüdük desek de refah seviyesi artmıyor ya da iibf de işsiz sayısı azalmıyor. Yaşımız ilerliyor elimde tecrübe vs olmadığı için (ki bu benim suçum, üniversitede iken tüm planlarımı kamuya göre yaptığım için geç kaldım staj vs için son sene başvurdum kimse almamıştı) görebileceğim tek iş şuan kamuda a kadro ya da araştırma görevliliği bunlar dışında 30 a yakın yerle görüşüp Red aldım banka müfettişlikler dahil hepsinde sınav verip mülakatta elenmek koyuyor insana iyi bir kamu üni den mezunum. Yabancı dil iş yapar anlamıyorum neden böyle oldu. Bunlar ciddi stres yapıyor bende haliyle ara ara patlıyorum. Birde aldığım puanlar yüzünden kamu hayalimden kopamıyorum ciddi emek sarf ettik bence hepimizin hakkı ama kime ne hayırlı geceler.
-
@oguzhan24 gercekten çok iyi siralamalar . InşaAllah aciktan atamalarda yerlesirsin. İşte mülakatlarda adaletli olmadigi icin sen gibi basarili insanlar hala bekliyor. Bekledigine değecek bir yer olur hic merak etme
-
@ebruuu açıktan atama nedir?
-
@oguzhan24 Insallah bunda alirlar kardeşim seni
-
@oguzhan24 yanlis ifade etmisim aciktan alimlar demek istedim
-
@ebruuu ben bunu da bilmiyorum ama teşekkür ederim temeniniz için.
-
Bugün SPK yı aradım, aynı cevabı aldım. Güvenlik soruşturması tamamlanınca sitede mülâkat duyurusu yapılacakmış. Mülâkat ve çalışma yerleri belli değilmiş.
-
Bddk ile aynı zamanda göndermiştik evrakları, bugün açıklayacağı yönünde bilgi var, SPK hala tamamlayamadı mı yoksa Bddk yı kazananların açıklanmasını mı bekliyor, zira ortak kazananlar vardı
-
@criminalawyer kurum ona bakmaz zannımca onların devam ediyordur bir de sayı olarak daha çok spk çünkü mülakat sürecine girip eleme yapmadı
-
SPK da 1 sene sonra mülakat tarihini açıklar, 2 sene sonra mülakatı yapar, 3 sene sonra da 1 kişi alır.
-
@criminalawyer alistik zaten
-
Bi adres teyitini 4 ay olacak daha yapamadilar.
-
Bu bddk niye boyle kelek yapti yav..sen 100 kisi ilana cik sonra yarisindan az kisi al..Birde mulakata bile her kadro icin İlan edilenden az kisi katilmisken..Aramizda ortak listede olup kazanani tebrik ederim kaybedende moral bozmasin kismeti baska yerde belki burdadir...Bu arada bddk da aradan ciktigina gore muhtemelen bizde bir aya mulakata gireriz gibi.İnsallah spk bddk ya benzemez 25 i tamamlar. İnsan kaybettigine uzulmez atlatir da yeterli kadro olupta doldurulmamasina daha cok bozulur..Hakkimizda hayirlisi telden yazinca Turkce karakter yalan oluyor tabi
-
Arkadaşlar kardeşim hukuktan girdi, güvenlik soruşturması için evimize ne polis geldi ne zabıta ne de bekçi. Komşulara, bakkala, fırına, muhtara soran yok. Sizlere geldi mi acaba?