Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
iki defa belge yolladım taaa nereden gönderdim inşallah ulaşır.Saçma sapan yok noktalama işareti yok mürekkep rengi resmen bir haftadır uğraşıyorum.Ulaşsın lütfen:( Ulaşmazsa pazartesi falan yapamazlar mı ya O kadar sınava girdik kazandık, pazartesi yapmazlar mı sırf kargo 2-3 günde gidiyo ben ne yapayım
-
@piraye ara sor hocam anlat durumu . belge ulasmadi diye mulakata mi almayacaklar seni sanmam pek
-
@aliveli siz bu kurumda mi calisiyosunuz ? oldukca yogun bir calisma temposu var demissiniz hocam bu surekli bi yogunluk mu, surekli mesai mi yapiliyor, mevzuatının sinirlari nedir, genis bir kapsami mi vardir son olarak kariyer inmkanlarindan bahseder misiniz ? Teşekkürler.
-
@Mimar ilk 3 yıl yeterlilik süreci olduğu için hafta sonu tatillerinizi biraz kırpıyorlar. Şu dönem personel yetmiyor denildi mesaiye kalma durumu da oluyormuş. Kariyer imkanı yurt dışı yüksek lisans vs imkanları var özel sektörden yola devam edebilirsiniz.
-
Bugün belge tesliminin son günü mülakat tarihleri bugün açıklanır mı acaba ?
-
arkadaşlar spk mülakat listesinden bilişimciler yok mu burada?
-
@piraye var
-
...........................
-
@BahtsizBedevi Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017) içinde söyledi:
@aliveli Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017) içinde söyledi:
@Mimar ilk 3 yıl yeterlilik süreci olduğu için hafta sonu tatillerinizi biraz kırpıyorlar. Şu dönem personel yetmiyor denildi mesaiye kalma durumu da oluyormuş. Kariyer imkanı yurt dışı yüksek lisans vs imkanları var özel sektörden yola devam edebilirsiniz.
Oo fazla mesai, saati 1.83 tl :))
1.93 TL oldu o http:// www. takvim. com .tr/ekonomi/2016/10/21/memura-fazla-mesai-zammi
-
.................
-
Fazla mesai için hiç bir ek ödeme yapılmıyor dostlar
-
Bugün evrak tesliminin son günüydü. Çarşamba saat 10'da PTT Kargo ile (APS) kendi evrakımı gönderdim. Takip barkodunda tahmini teslim günü 8 haziran perşembe yazmaktaydı. Fakat, saat 16:45 itibari ile SPK'dan aldığım telefonla başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Konuyla ilgilenen hanımefendi evrakımın ulaşmadığını eğer ellerine 18:00'e kadar ulaşmazsa mülakat listesine alınamayabileceğimi söyledi. Bununla beraber İstanbul'dan gönderilen toplamda 5 kadar evrakın taraflarına ulaşmadığını ekledi.
Hemen PTT müşteri hizmetlerini arayıp kargomun son durumunu öğrenmek istediğimi belirttim. Kargomun PTT Çankaya dağıtım merkezinde olduğunu ve pazartesi dağıtıma çıkacağını öğrendim. Durumun önemini bir türlü anlatamadım. Müşteri temsilcisinden dağıtım merkezinin telefonunu aldım ve onları aradım. Belki 5 farklı kişiyle konuşup neredeyse yalvardıktan sonra beni başkatibe bağladılar. Üzerine düşen vazifeyi zamanında yerine getirmeyen bu kişilerden bir de azar yedim. 'madem bu evrak bu kadar hayati önemde sen ne diye bu saate kadar bekledin'. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış derler. Sanki APS ile gönderilmiş üstelik perşembe ulaştırılacağı barkod ile teyit edilmiş taahhütlerine rağmen suç benimmiş gibi tavır sergilendi. İki değil beş düşünüp bir konuştum, alttan aldım. Belki oradaki iyi niyetli başka memurların da etksiyle nihayet ulaştırmaya razı oldular.Ben yalnız benimki değil ellerindeki tüm İstanbul evrakını götürmelerini rica ettim.
Nihayet saat 18:00 de SPK 'daki görevli hanımefendi benim ve isimleri Nuriye(?) ve ömer olan kişilerin evrakının ulaştığını söyledi.
Umarım kimse madur olmamıştır. -
@einburak ben de 2 defa kargo gonderdim. Söz konusu güvenlik soruşturması her bilgisayara farklı iniyor. Bugun de arandım kimlik fotokopisi eksikmiş oysa kimlik fotokopisi gönderileceği hiçbir yerde yazmıyordu . Sen koskoca sınavı gec bir evrak yüzünden mülakat girme.
-
@arya kimlik fotokopisi sonuc sayfasinda yazmiyordu istenen evraklar icinde. Ancak attıkları mailde yazıyordu. Ben de 2 kez ptt ye gitmek zorunda kaldim bu yüzden.
-
@arya öncelikle inşallah sıkıntıyı aşmışsınızdır,
form her bilgisayara farklı iniyor demişsiniz, exel şeklinde değildi düz word dosyası idi.. benim formum ve kargo ile yolladım. sizinki exel şeklindemiydi? ve hiç aramadılar -
@criminalawyer benimde word şeklindeydi ama zip programı olduğu için farklı iniyordu bazı bilgisayarlarda düz word bazılarında kutulu word şeklinde iniyordu bende çok şükür gönderdim insallag bir daha aranmam bunun için;)
-
@arya ya evet umarım sorun olmaz arya
-
Yıl olmuş 2017, formlar, evraklar, başvuru şekil şartları. Bu kurumlar modern teknolojik gelişmelerle ne zaman hareket etmeyi başaracak. Bu belge teslim meselesi kadar saçma bir olay yok.
-
@Antimülakat teknoloji Türkiye komiksiniz hakikaten. Birde bürokrasi ile ilgili çoğu mesele yani kamu anlayışının değişmesi lazım ülkemizde hala e fatura vs geçen kaç işletme var acaba o kadar basit işlemleri yapamayan kurumlar sizin dediğiniz gibi bilgi güvenliği vs ile ilgili kanun varken zor malesef çünkü onay imza şahsın kendisinden alınmalı ki sorumluluk almasın devlet bu bilgiler adına.
-
Ne zaman bu mulakatlarrr