Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
Hayatta aslan veya impala olmanızın çok önemi yoktur, hayatta kalabilmek için her gün daha hızlı koşmalısınız.
-
“Üşengeç değilsin, sadece mutsuzsun ve mutsuz insanlar yorgun olur, hiçbir şey yapmak istemezler…”
Charles Bukowski
-
@alpha dostum ne güzel yazmışsın cok isabetli bir söz yüreğine saglik
-
“Öyle yıkma kendini,
Öyle mahzun, öyle garip…
Nerede olursan ol,
İçerde, dışarda, derste, sırada,
Yürü üstüne üstüne,
Tükür yüzüne celladın,
Fırsatçının, fesatçının, hayının…
Dayan kitap ile
Dayan iş ile.
Tırnak ile, diş ile,
Umut ile, sevda ile, düş ile
Dayan rüsva etme beni.“ -
"Nasip"
Tılsımlı kelime, muazzam hakikat.
Ne güzel ne kadar güzel, nâsip…
Nasibin farkında olmak, o da ayrı bir nasip.Serdar Tuncer
-
İnsanlar başaklara benzer, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
Montaigne
-
...
Bir insan memleketin cahil bir köşesine olan aidiyetiyle ancak cahil olduğu için övünür. Muhtemeldir ki o aidiyet ruhunu şeytana satması ile kendisine haketmediği kapıları açtığı için bir anlamda bu onun o şeytanla mahsuplaşması ve ona teşekkürünü iletme şeklidir.
-
@paretowilfredo Ne diyosun hocam:) facebook profiliinde herhangi bir devlet adamiyla ayni memleketten oldugunu vurgulayanmi ararsin bu tip bi mekana gidince hemen paylasanmi?Instada paylasim sayisi plakayi gostersin sayisi sabit kalsin diye bi resim ekleyip bi tane silenler var :))) yok boyle cehalet yarisi!
-
geleceğim bekle dedi gitti
ben beklemedim, o da gelmedi.
ölüm gibi bir şey oldu
ama kimse ölmedi..
-Özdemir Asaf -
Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Gene dene, gene yenil. Daha iyi yenil.
Samuel Beckett
-
Boşanmak evlenmekten çok daha pahalı ve zor.
-Bir dostum- -
@onuktekin İlginç.
-
Özgürlüğe, kitaplara, çiçeklere, güneşe ve aya sahip olan kimse mutsuz olabilir mi?
Oscar Wilde -
"İyilik eden mükafat beklediği an tefecidir."
Cemil Meriç
-
@ilhan_ hocam çok boşanma gördüm maalesef kesinlikle doğru :))
-
@onuktekin Haklısınız ancak istisnalar vardır elbet.
-
@ilhan_ En başta anlaşmalı boşanılmazsa çok stresli bir süreç. Allah bizi bizden iyilerle karşılaştırsın o işleri duymakla yetinelim
-
...
"Eğer aptal bir insanı motive ederseniz, sadece motive olmuş bir aptal elde edersiniz."
Jim Rohn
-
Eğer mevcut gerçeklik hayatın doğal akışı ve oluşu ise ne diye kendimizi sabit form ve kavramlara hapsediyoruz . ne diye kendimizi tanıdık ve bilindik karanlığa mahkum ediyoruz. Zihinlerimizi neden hazır imgelerin ele geçirmesine izin veriyoruz. Düşünsel anlamda neden üretemiyor, sınırları aşıp çokluğun bulunduğu, sınıflandırılıp şekillendirilemeyen alanlara ulaşamıyoruz. Çokluk içinde farlılıkları barındırır. Çokluktan korkmayın. onlar ördüğümüz duvarları aşıp hala bize ve ötekiye dokunabilenlerdir. Maddi varlığın kölesi olmuş zihinlerin ötesinde düş yolculuğunu göğüslemiş zihinlerdir. Onlar dogmalarımızla kemikleştiremediklerimiz. Oluşturduğumuz sentezlerimizde eritemediklerimizdir. .
-
Güneş, diz çökenlere değil her şeye rağmen ayakta kalabilenlere doğar.