2017 dgs sınavına hazırlananlar
-
selam gençler ,2017 dgs ye kimler hazırlanıyor? ne durumdasınız?
-
Dgs e gircem ama pek umudum yok aslinda, kpss kurum sinavi derken dgs i arka plana aldim.. bu saatten sonra nekadar yol alabilirim bilmiyorum ama hukuk fakultesi bu yil olmazsa seneye,eninde sonunda biticek
-
bu sene tüm sınavlardan korkar oldum başvursam mı diye düşünüyorum kpss den sonra başvurma gelmiyor içimden
-
Ben de gireceğim ama hazırlanıyorum. 3.21 ortalama nasıl ki acaba hukuk için
-
Belirleyici olan DGS puanı, ortalamanız belirli bir aşamaya kadar etkili, asıl belirleyici olan DGS puanı.
-
@Antimülakat dgs için soru bankası öneriniz var mıdır ?
-
@kamikaze maalesef hocam, hiç katılmadım dgs'ye. Bir tek o eksik kaldı hayatımda.
-
@Antimülakat bende aynı şeyleri yaşıyordum bu sene bunu da deneyeceğim.teşekkürler hocam
-
@kamikaze hocam Tasarı yayınları Dgs ve Ales için uygundur.
-
adaletten hukuka geçmek için DGS çalışan sayısı ne kadar fazla, çalıştığım kurumun hepsi buna uğraşıyor neredeyse.
-
1.sınıftan başlatıyorlar diye biliyorum adaletten hukuka dgs ile gelenleri bu doğru mu ?
-
@guyan-gelmiş Belli üniversiteler hariç 2. sınıftan başlatır. Ankara üniversitesi hukuk 1 den başlatırken gazi hukuk 2. sınıftan başlatır.
-
@burcuburcu hocam gazi cidden 2 den mi başlatıyor ? Siyasal mezunu olarak ankara hukuk istemiyorum çünkü hem binası yetersiz hem kalabalık hem de çok zor. Gazi istiyordum puanı da daha düşük diye, bunu duymam istegimi perçinledi
-
@genclerbirlikli ikiden başlatıyor girdiğiniz anda bitirdiğiniz garanti hocam hayırlı uğurlu olsun
-
@genclerbirlikli hatta 3 senede bitiren falan var.
-
@burcuburcu inşallah girebilirim ya daha da heveslendim simdi