Beşiktaş Lyon'u geçebilir mi?
-
Dünyada küçük Ermenistan olarak bilinen lyon da türklere inanılmaz saldırılar! saldırılarda özellikle çocuk ve kadın taraftarların açık hedef seçilmesi ve polisin göz yumması 2017 yılında hala zihinler ortaçağda dedirtti... Türklere karşı bu çirkin saldırıların cevabını sahada karakartaldan bekliyoruz ...
-
Ya gitti gitti son on dakka maci verdi yaww
-
İstanbulda Beşiktaşımız bu işi bitirecektir inş.
-
Bu maç için Şenol Güneşin bedel ödemesi gerekiyor. Dakika 50'den itibaren mal gibi maçı izlemesi gereken kişi benim, Şenol Güneş değil.
-
@aliveli Beşiktaş Lyon'u geçebilir mi? içinde söyledi:
@davetsiz futbolcuların totem yaptığını daha önce duymuştum ama seyircilerde totem yapıyomuş demek ki
ne zaman totemi bozduk üst üste goller yedik yazık oldu besiktasımıza
-
@davetsiz hocam birinci gol neysede ikinci gol üzüyor adamı, lyon yata yata kazandı maçı ama turu kazandı mı onu göreceğiz.
-
Beşiktaş rahat rahat eler bence istanbulda. Dünkü maçta da 60'dan sonra beşiktaş çok yoruldu. @Phoenix hocama katılıyorum, maçı izleyecek olan biziz şenol güneş değil.
-
Bence maç öncesi hedeflenen skorlardan biridir bir fark ile yenilmek. Burada kartal taraftarı ile bu Ermenicilere hesabını soracaktır. En az 3 çeker Bjk. Fazlası da olabilir ama şu defans problemini bir türlü çözemedi, burdaki maçta da gol atarlar. 3-1 biter diye düşünüyorum.
-
@aliveli Beşiktaş Lyon'u geçebilir mi? içinde söyledi:
@davetsiz hocam birinci gol neysede ikinci gol üzüyor adamı, lyon yata yata kazandı maçı ama turu kazandı mı onu göreceğiz.
baskan ilk yarı tamam da yata yata kazandı demek haksızlık olur özellikle 60'dan sonra gol bağıra bağıra geliyorum dedi. çok geri yaslandık tipik türk futbolu..
şenol güneşi de eleştirmek istiyorum.talisça yı sırf frikik atıyor diye oyunda tuttu. mitroviç daha erken çıkmalıydı. gökhan inler varken neden tolgay ??
2.yarı kondisyon olarak bittik, adamlar 3 maç daha çıkarır gibiydiler.
fabri'ye gelecek olursa kendisi bu hataları yapmıyor olsaydı şuan zaten çok daha büyük takımların kalecisiydi. güzel kardeşim lyon gibi bir takımla deplasmanda oynuyorsun durum 1-1 önünde 3 adam var dakika 85 vur gitsin ya. at kornere önün doluysa yapılacak iş mi be kardeşim.
ikinci maç ile alakalı en büyük ümidim maç bizim evimizde oynanacak ve sağda gökhan gönül önünde q7 oynayacak olması. bir de bordo forma giymeyecek oluşumuz. fakat en az bu maç kadar çetin geçeçeğine eminim..lyon kontradan mutlaka gol bulur hızlı ayakları var önemli olan biz kaç atabiliriz.. -
@davetsiz hocam ben Lyon u çok daha sağlam bilirdim, ne yalan söyleyim dün gözümü pekte korkutamadı, inönü de Beşiktaş ne isterse o olur oynarsa geçer, oynamazsa Lyon beleşe alıştı zaten vurur geçer
-
açıkçası ben de böyle beklemiyordum. ya şişirdiler bayağı ya da bizi hafife aldılar, golü yedikten sonra bi afalladılar çünkü uzun süre.
-
ne diyorsunuz dostlar ne olur bu akşam
-
@Kutyler Beşiktaş Lyon'u geçebilir mi? içinde söyledi:
Lyon Beşiktaş'a hafif gelir.
Not:️️️️Geçen hafta söylemiştim.Son dakikalarda yenildi.Bu hafta yine söylüyorum en az üç farkla alır Beşiktaş maç skoru 4-1 Alında şu kupayı azcık rekabet olsun
-
Seyirci sayisimiz bile besiktasimin tarihini ifade ediyor .41903 kişi bugün lyona futbol dersi verip adıni yarı finale yazdiracaktir insAllah ...
-
maç real-bayern maçına döner diye korkuyorum hakem maçı katleder diye.
-
@Hannibal olamaz öyle birşey. Yapacaklarını yaptılar . UEFA ile bir olup maçtan önce hemen 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası geldi iki takımada . Bu yüzden bu akşam gozlerr seyircilerde ve hakemde olacaktır.
Dinamo Kiev maçını unutmadik !!! Kimse unutmasin!!! -
Ben ise umutsuzlardanım ama eleneceksek de kolay olacağını sanmıyorum.
ilk yarım saatte atılacak yada yenilecek gol maçın seyrini değiştirir
Lyon abarttığımız kadar über ötesi bir takım değil ama rahat geçeriz de diyemeyiz. bu maçta atılacak erken gol sinirlerini ve motivasyonlarını düşürebilir kartlar görebilirler.Savunma zafiyetleri var ama değerlendirecek Aboubakar tarzı adam lazım ahh Aboubakar ahh Fabri. Erken yersek de çözülürüz gibi geliyor.
Galip geleceğimizi ama alınan galibiyetin tura yetip yetmeyeceği hususnda şüphelerim var. umarım yanılırım ama pek umudum yok açıkçası
-
Arkadaşlar yıllarım son 2 yıl hariç futbolla geçti son iki yılda kpssyle p35 88 puan aldım düşünün yani şimdi yorumuma geçiyorum fikret ormanın kesin talimatı var kupa BJKnin bu sene ister inanın ister inanmayın ister isteyin isterde istemeyin lacazette fakirle olacak iş değil fransada durumları belli kadroları KARTALIN yanından geçemez bu akşam bizim allah utandırmasın ÇARŞI BÜTÜN KÖTÜ YORUMLARA KARŞI
-
Mac bence berabere biter. Ama inş yener
-
Aslinda bu şampiyonlar ligi maclarini veren kanallarda burda paylasilsa guzel olur. Dun ferda tv de bayern zdf tv de monaca maci vardi.