Forum Üyeleri Hakkında Düşüncelerimiz
-
@agor o.O bu ülkede iki gün hasta olup başını yastığa gömmeye gelmiyor.
-
Benim Hakkımda niye düşünce beyan edilmemiş
-
@sucuklu_oralet hocam oralet sucuklu olunca biraz acı oluyor ondan olsa gerek
-
@sucuklu_oralet hocam senin nicki görünce içim bir tuhaf oluyor ondan galiba
-
@genclerbirlikli Hepimiz Sanal Karakterleriz. Normalde Oraleti Pastırmalı içerim, Burada Sucuk Kavramı kullanıyorum
-
@sucuklu_oralet seni görünce sucuklu omlet diye düşünüp es geçende çok haberin ola
-
@Antimülakat Ek iş olarak çalışsam mı?
-
@karakalpaklı Estağfurullah Kaymakam bey. Sizin oralarda çatılacak bir dam, açılacak bir okul, insan emeği gereken bir iş olursa devletimizin uzanamadığı yerde biz forum olarak full time çalışmaya hazırız İş yoğunluğunuzun arasında kırk yılın başı bir bardak çay içmeye gelmeniz dahi bizim için baştacı. Allah işlerinizi hayırlı eylesin.
-
@antimülakat Duanızı eksik etmeyin, muhabbetimiz baki.
-
yazdığımız entrileri silebilme özgürlüğümüz olsaydı dünya daha güzel bir yer olurdu:)
-
@otuzyılsavaşı hocam bu özgürlüğün verilememesinin bir kaç nedeni var ama en önemlisi bilgi birikim aktarmanın önünü tıkaması, öyle "çılgın" insanlar var ki süreç bitince tüm paylaşımlarını silip gidiyor.
edit : @paretowilfredo üstad da bazı nedenleri açıklamış cevap olarak tüm iletilerinizin silinmesini istemişsiniz hocam, bunu üzülerek şu an öğrendim. Yönetici arkadaşlar değerlendirsin gerçekten böyle bir şey sizin için çok önemli ise değerlendirilsin.
-
@agor
öncelikle,amacım sizleri üzmek değil hocam.lütfen yanlış anlamayın."temkinlilik" diyelim.pareto hocam da sağolsun,nedenleri açıkladı ve ilgileneceğini söyledi.
"bilimsel" iletileri paylaşmaya devam edeceğim
teşekkürler.
-
@otuzyılsavaşı hocam endişe duyulan iletileri değiştirebiliriz. Silme meselesi foruma çok zarar veriyordu mecburen kaldırdık.
-
@antimülakat
evet.pareto hocam söylemişti.
tek tek onları tespit etmem zor sizin de tek tek silmeniz zor.
topluca silebilseydiniz güzel olurdu.
şöyle yapılabilir hocam.ben artık paylaşımda bulunmam.sizler de yavaş yavaş silebilirseniz silersiniz.teşekkürler. -
@otuzyılsavaşı hocam sitenin host adresi avrupa'da bir yer atıyorum biri senin ip bilgini istese dahi elde edemez aynı endişeleri daha evvel ben de yaşamıştım.
-
@hgrotius
eyvallah hocam -
@otuzyılsavaşı bu durumu dikkate alarak hareket edip ip adresini yurtdışından almıştık. Şunu da ilaveten söyleyeyim: Ty de bir çok konuda yorum yapıp, Kaymakam olan oldu. Kimse bize şu kişilerin ıp adreslerini verir misiniz şeklinde bir dönüş yapmadı.
-
@antimülakat hiç kusura bakmayın soran olsa anında veririm hiç acımam göz yaşına @otuzyılsavaşı kardeşimizin
-
@hgrotius @Antimülakat simdi devletimiz istese de tek tarafli olarak bu kullanicilarin kimliğine ulasamaz kesinlikle mi diyosunuz üstatlar ?
-
@shady1 hocam ulaşamaz hadi diyelim ki ulaşabilir olsun spesifik bir şikayet olmazsa kimse birinin bir forumda yazdığını inceleme altına almaz. Sonuçta sizin kimler olduğunuz bilinmiyor burası açık bir şekilde kimlik bilgilerinizin olduğu sosyal medya hesapları değil. Bu konularda çok fazla evham yapıp bireylerin kendisini üzmesine veya telaş yapmasına gerek yok