FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
@ilerlemeyedevam bu film benim sevdiğim türün efsanelerinden. Gizem yapalım diye filmi çorba etmeden şaşırtmayı başaran nadir filmlerden. İspanyollar bu türde iyi işler çıkarıyor son zamanlarda.
-
En son Oscarın sahibi Green Book filmini izledim. Değinilecek tüm klişelere değinmiş. Her şeye rağmen gerçek bir olaydan yola çıkıyor olması ilgi çekiyor ve şimdiye kadar çok kez işlenmiş temalarına rağmen ajitasyon yapmadan -en azından beni rahatsız edecek düzeyde değildi- anlattığını düşündüm. Sanki verilmek istenen mesajlar dozunda bırakılmış gibi bu yüzden izlenilebilir bir film. Bununla beraber Amerikan sinemasının artık inandırıcılığını kaybetmiş içsel hesaplaşma senaryoları bitmeyecek gibi
-
komedi olarak "öldür beni sevgilim" filmi özellikle çiftlerin hem gerçekçi hem de eğlenerek izleyebileceği en keyif verici türk filmlerinden biri olmuş diyebilirim..konusu çok farklı ama daha iyi olabilirdi diyebileceğim "yedinci hayat" filmi ve gerilim olarakta "doğruluk mu cesaret mi" filmi biraz momo oyununa gönderme yapmis gibi gelse de ilk dakikadan itibaren sıkmadan izlettiriyor
-
herkesin sevdiği filmlerin defaten sayılmaması bu başlığın en sevdiğim yanı
-
@evandro Matrix, Blade, Terminatör, Zor ölüm, Lord of the ringa... sen hatırlatınca unutulmasınlar istedim.
-
@antimülakat şu an ağlıyorum kardeş mutlu musun?
-
@evandro valla üzerimden sabaha kadar tır geçti kardeşim, hani bunu mecaz anlamda söylemek isterdim de maalesef tamamen real hayatta geçti. O yüzden birilerinin de gözü kanasın diye düşünüyorum.
-
Coherence (Paralel Evren) film.
-
Mother. Jennifer Lawrence ve Javier Bardem başrollerde.
-
Gurbette izleyecek şöyle vay be nereye bağladılar filmi diyeceğimiz önerileri bekliyorum. Özellikle gizli tanık gibi bir film bekliyorum.
-
The Pursuit of Happyness/Umudunu Kaybetme (Will Smith).
- Zihin Adası (Leonardo DiCaprio)
-The Butterfly Effect (Kelebek etkisi)
-Can Dostum - Good Will Hunting
-Tutsak (Prisoners) jack hughman - Babel (Babil) brad pitt
- Ben kimim( who am I) hacker film
-zaman sapması (time lapse)
Daha önce öneren olmuş olabilir
- Zihin Adası (Leonardo DiCaprio)
-
Aşırı ilginç bir film isteyenler için bilim kurgu türünde
"Yıldız Geçidi"
-
-
- Raund (denzel washington)
- Sığınak (take shelter)
- sıradışı (premonition)
-
-
Buradaki tavsiyeler gerçekten film arşivime yeni çok güzel filmler eklememi sağladı. Özellikle bazı filmleri bir kaç kere izlemek durumunda kaldım. Özellikle Gizli Tanık çok orijinal bir filmmiş.
-
Şu 300 Spartalı 3 ne zaman gelir ya? 2. film olayı garip bir yere taşıdı, 3. film gelse de üçlemeyi tamamlasak.
-
Marvel filmlerine başladım. Sizlere de tavsiye ediyorum.
-
Tarihi içeriklere / İkinci Dünya Savaşına ilgi duyanlara: Efsane dublajlı Çöküş filmini ve Operasyon Valkyrie filmini tavsiye ederim. İkincisinin başrolünde Tom Cruise kardeşimiz oynuyor.
-
Hotel Rwanda
Filmini mutlaka izlemenizi öneririm. Zira bu film "Avrupa'nın zenginliği Afrika'nın fakirliğindendir" sözünü açmaktadır. Uluslararası İlişkiler perspektifi olan arkadaşlar daha da detaylı anlayacaktır.
-
@aristotales izleyelim hocam. Dikkat çekici bir konusu var gibi.
-
Filmde geçen konu,yer,ülkeler vs gerçektir bunu da ekleyeyim muhtemelen daha ilgi çekecektir.
@Antimülakat İyi seyirler üstad