ERZURUM YAZANLAR PUANLARI ALALIM :)
-
Erzurum yazan arkadaşlar puanlarınız kaç?
-
@James-Buchanan vallahi aklımdaki 2. yer
-
80.300 erzurum...
-
@çapkın puanınız kaç acaba ?
-
@çapkın 86 erzurum
-
-
Erzurumda kar yağsa Rizede üşüyorum diyor ya şarkı sözlerinde. Guy sınavı tam da bu mantıkta değil mi???
-
@çapkın gelir erzurum 84e. Dadaşlar diyarı...
-
forumda erzurumlu yok herhalde. @Antimülakat
-
@James-Buchanan vardır hocam, bir kısım sadece okuyarak katılım gerçekleştiriyor. Temkinli kalıyorlar duruma.
-
87 erzurum
-
Dadaşlar abartman Erzurum soğuktur, puanı da normal düzeyde kalır, çok aşırı düşer mi bilmem ama çok yüksek kapatan yerlerden olmayacağı kesin.
-
@Antimülakat valla benim çevremde yüksek puanlı erzurumlu birçok arkadaşım var bilemiyorum bekleyip göreceğiz hep birlkte. Bu rağbetin sebebini bende anlamış değilim bir erzurumlu olarak İstanbul tercihim
-
@hakimim_25 yüksek puanlı erzurumlu arkadaşların başka illeri yazmıştır...ne yüksek puanlı arkadaşmış arkadaşlar ...ilan açıldığından beri söylüyorsunuz
-
Erzurummu daha düşük kapatır sizce yoksa erzincanmı : )
-
@mehlikasultan duyduğumu paylaşıyorm dikkate almak zorunda değilsin
-
@hakimim_25 @mehlikasultan inşallah düşük kapatır.
-
@Antimülakat hocam 15 kişi alıyor. yüksek kapatır belki.
-
86 puanlada erzurum gelmezmi dalgamı geçiosunuz 77 ile bir arkdşm yazdı umarım ona gelirde size gelmez
-
Ben anlamadım gitti Erzurum için burada yazılanları... Ben de 80.300 puan ile yazdım bana kesin gelmiyor onu anladım...Kurum sınavı için taban puanı Erzurum'un 85 olacak anladığım kadarıyla burada yazılanlara göre...