ERZURUM YAZANLAR PUANLARI ALALIM :)
-
@mehlikasultan yapmayın hocam bunlara inanmayın 80le de erzurum olmuosa nere olur başka böyle bişey olması imkansız
-
@umutsuz1990 bilemedim ne olacak...arkadaşlar da haklı,yüksek puanlılar da çok olursa kurum sınavında onların şansı yüksek olabilir ama kimse öngöremez ki hangi ilde yüksek puanlı daha çok olacak...
-
Hacılar burayı da trollemis ne demek 86 ile gelir mi dalga mi geçiyorsunuz
-
@malthusss komikler gerçekten 77 ile arkdşm yazdı ve gayette umudu var. 86 yla sen bu sınava girsen ne girmesen ne saçmalık ..
-
@umutsuz1990 kardeşim gelir tabi ya. Suan seni tanımam etmem ama emin ol ki heppimiz aynı psikolojideyiz yok şöyle olursa yok böyle olursa diye. Millet bi kendine gelsin vallahi heppimiz aynı şeyleri düşünüyoruz
-
@umutsuz1990 15 kişi alıyor. 75 kişi girecek toplam. ???
-
@James-Buchanan geçmiş yıllara bak bakayım hiçbiryer 86 yı görmüşmü
-
@James-Buchanan 86 puanın sıralaması bu sene 2200 lerde Erzurumlu dadaş kardeşlerimde çalışkandır duymuşsundur bence zor sonuçta 75 kişi olacak
-
@umutsuz1990 peki 73.5 le Erzurum yazan var sence gelir mi? optimaliteyi kuralım 75ten aşağı inmez.
-
@mehlikasultan allah yardımcımız olsun. benim yaş ilerledi artık. son sınavlarım.
-
@James-Buchanan bende dadaşım 86dan 75e düşmüşsün niye insanların aklıyla alay ediyorsun 76 yla kapatır en fazla 77
-
@Klay-Thompson alay eden sensin.
-
Tabikide ederim 86 yla Erzurum yazmaktan cekiniyormuş kim Erzurumu ne yapsın urum memleketi buz gibi sadece kömüre doğalgaza gider o sehirde maaş sen giç erzurumda yaşamışmıson yok yaşamdıysan ben Horasanlıyım
-
@Klay-Thompson memleket Erzurum benim.
-
@James-Buchanan hayırlı olsun sen Erzurum yaz o zaman ben antalya
-
@Klay-Thompson hayırlı olsun sanada. inşallah olur.
-
Erzurum soğuğu iyidir ya 10 kat giyinince işlemiyor hatta terletiyor.
-
İnşallah 90la kapar
-
@James-Buchanan 77 e rahat geliyor millet bol keseden üfürüyor erzurum taş çatlasın 77 üstü fantezi olur....ben yazmadım ayrıca
-
Spekülasyon yapanlar burdada ortaya çıkmış