Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
mail alan falan var mı? haftaya kaldı anlaşılan
-
@duygu123asd yok maalesef sanirim pazartesi sali gelir.
-
Bugün aradım sonuçlar daha bize ulaşmadı dediler bu hafta içinde açıklanacağını düşünüyorum hakkımızda hayırlısı
-
@aybars bu hafta içinde ulaşacağını söylediler mi hocam?
-
@brifing bu soruyu sordum kendilerine net cevap vermekten kacindilar bunun yerine sınav sonuçlarının kendilerine ulaşır ulaşmaz paylasilacagini ilettiler.
-
muhtemelen perşembe ya da cuma günü açıklanır diye düşünüyorum.200'den az kişinin katıldığı bir sınavı açıklamak için 2 hafta fazlasıyla yeterli.Bu hafta içi sonuç gelir.
-
off niye açıklamıyor bunlar ya sınavları okumak maximum bir gündür 200 kişi bile girmemiştir sınava ne diye günlerce bekletiyorlar insanı yolumuza bakacağız biz de herhalde. umarım torpil morpil döndürmüyorlardır zaten liste yayınlamıyorlarmış kazananlara mail gidiyormuş sadece. yine sınavda yaptıkları gibi 3 gün kala açıklamazlar umarım önümüzde de bayram tatili var
-
Bu sene kabus yılı filan olmalı. Hiçbir şey normal sürecinde ilerlemedi, her kurum önceki yıllardan farklı sürelerde açıkladı.
Buradan erken açıklanır diye ümitliydim, şimdi sadece yeni bir hayal kırıklığı... -
Bu hafta kesin açıklanacak demedi yine dün aradığımda
-
yarın da açıklanmazsa bayramdan sonra açıklanır artık
-
sınavda bizim başımızda duran yetkili 1 bey 15 gün içinde sonuçlandırcaz. eskiden cok uzun sürüyordu vs demişti ama görünen o ki geçmiş alımda 2013te 5 günde 2014te 7 günde açıklanmış yarın zaten 15 gün dolcak. arkadaşın dediği gibi bu sene kabus yılı yemin ediyorum. hiçbir kurumdan ne bilgi ne dönüş ne şeffaflık beklemiyorum artık. loto sonucu bekler gibi olduk be kardeşim.
-
Az önce insan kaynakları ile konuştum arkadaşlar, analiz çalışmaları devam ediyor dendi. Sınav sonucu belli mi yani şeklindeki sorum yanıtsız kaldı, geçiştirildi maalesef. Belki haftaya diye süslendi konuşmamız. Diyeceğim o ki, süreç benim için artık iyice korkutucu..
-
ya neyi analiz ediyor bunlar en yüksek puandan en düşük puana göre sıralama yapmak bu kadar mı zormuş ????? anlaşıldı sadece sınav sonucuna göre çağırmayacaklar mülakata niye sınav yapıyorlar ki o zaman
-
başvuru tarihini ilk açıkladıktan sonra tekrar uzatan bir kurum olduğunu unutmayalım. demekki sadece puana göre sıralanmıyor. kim için uzatıldıysa onlar için analiz ediyorlardır...
-
Kurumda çalışan bir tanıdık uzman arkadaş var biraz söylenmişti bu konuda zamanında çok torpil dönüyor diye çok yazmak istemedim kimsenin ümidi kırılmasın vs için. Ama duyduğum acikogretim mezunu arkadaşı tanıdığı var diye yönetici konuma getirmişler. Çok beklentiye girmemek lazım yani. Malesef güzel ülkem böyle.
-
Az önce telefonla arandım. Yalnızca sınavda başarılı olduğum söylendi. 3 temmuzda mülakata davet edildim. Gerekli bilgileri mail ile atacaklarını söylediler
-
@sawetk tebrikler darısı bekleyenlerin başına
-
cuma günü aradığımda bu haftadan itibaren aramalar başlayacak demişti ik baska aranan var mı acaba bitti mi aramalar? ne kadar şeffaflar ne güzel bi sistem bu bravo!!!!! kim kaç puan aldı bilmiyoruz
-
Yok maalesef..
-
belli bir harf sırasına göre mi arıyorlar acaba keşke herkes aynı anda öğrenebilseydi kazanıp kazanamadığını bütün hafta zehir olacak şimdi acaba aranacak mıyım diye beklemekten