Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
Mulakat tarihleri geriye cekilenler Istanbulda mi ikamet ediyorsunuz ?
-
@asd123 evet ben de merak ediyorum ben sehir dışından gelicem ama henüz bir arama yapılmadı mülakat tarihimin geriye alındığına dair
-
Sonucta hersey ayarlandı degisiklik yapmamiz cok zor umarım sadece Istanbuldakilerin günlerinde degisiklik yapmislardir
-
@asd123 aynen ben de herşeyi o tarihe göre ayarladım akşama kadar bekleyeceğim aramazlarsa arayıp soracağım tarihte bir değişiklik var mı diye?
-
@duygu123asd Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı içinde söyledi:
@asd123 aynen ben de herşeyi o tarihe göre ayarladım akşama kadar bekleyeceğim aramazlarsa arayıp soracağım tarihte bir değişiklik var mı diye?
Haber alirsaniz buraya da yazar misiniz
-
@asd123 yazarım tabi
-
@asd123 evet istanbulda ikamet ediyorum.
-
Bence 40 dk diye hesapladılar ancak dün 20 25 dk civarı sürünce hızlı gittiği için sadece istanbul da ikamet edenleri erkene çekmiş olabilirler öte taraftan size haber verilmeden zaten tarih değiştirmezler yani panik yapmaya gerek yok. Tereddüt yaşayan arkadaşlar bugün arayıp sorarsa durumu netleştirir.
-
Dostlar paniğe gerek yok. Ben aradım haftayaydı mülakatım , bir değişiklik yok dediler . Arkadaşın dediği gibi istanbulda yaşayanları öne çekmişler
-
@hermonie teşekkürler bilgi için ben aramayayım o zaman benimki de değişmemiştir
-
@duygu123asd zaten mutlaka haber verirlerdi öyle bi şey olsa .
-
arkadaşlar mülakata giren arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa memnun oluruz..ne gibi sorular sordular.özlük hakları hakkında bilgi alabildinz mi
-
Ben daha önce orda çalışan birinden maaşının ortalama 5500-6000 olduğunu duydum. Ama sanırım bu ikramiye ve promosyon ortalaması. Her ay elinize geçen diiil
-
mülakatı kötü geçen oldu mu bilmediğiniz sorular vs. ? yaklaştıkça aşırı heyecan yaptım ben
-
Tamamen ilk kez mülakat tecrübesi yaşayacak arkadaşlarım olabilir diye detaylı yazıyorum. Mülakat kendinizi tanıtınız sorusuyla başlıyor. Komisyon 3 kişi, komisyonun yaklaşık 1.5-2 m (çok yakın olduğunu belirtmek için) önünde bir sandalyede oturuyorsunuz önünüzde masa yok. Mevcut işiniz varsa ya da ayrılmış iseniz iş değiştirme nedeniniz sorulacaktır. Onun dışında ingilizce seviyemi sordular ama ingilizce mülakat olmadı. Neden takasbank, bize ne katabilirsin gibi sorular sanırım fix. Teknik olarak takasbank ne iş yapar dışında bir soruyla karşılaşmadım. Hangi birimde çalışmak istersin ve neden? Söylediğiniz cevaba göre farklı bir x, y birimine ne dersin gibi sorularla karşılaşabilmeniz olası. O yüzden birimler hakkında az da olsa bilgi sahibi olunması yararınıza olabilir. Herkese başarılar.
-
@hermonie bence yanlış duymuşsunuz maaşlar hakkında çünkü çalışan arkadaşım var kendisi uzman net olarak 3.000-4000 arası olur dedi maaş için. Özlük hakları ve maaş hakkında mülakatta soru sormamanızı tavsiye ederim komisyon tarafından hoş karşılamayan mesele olduğunu biliyorum bu noktada hiçbir kurum ya da özel şirket teklif vermeden insanlara maaş ve hakları konusunda bilgi vermek istemez hatta vermez. En azından ben örneğini görmedim. Sorulduğunda yuvarlak cevaplar verilir ve olumsuz yönde size eksi yazılır. Bu mantıklı mı elbette değil ama sistem böyle sonra girecek arkadaşlar için bilgi vermiş olayım.
-
@mermer_1 peki takasbank için hangi birimin önü daha açıktır yani kariyer olanakları, ilerisi için tecrübe edinme vs düşünüldüğünde hangi birim tercih edilmelidir?
-
@mxmcv evet takasbank birimleri hakkında bilgisi olan varsa buraya yazabilir mi? hiçbir yerde bir şey bulamadım
-
@duygu123asd kendi internet sayfasında birimler yazıyor. Organizasyon şeması başlığı altında. Oradan kendi ilgi alanı ve iş tecrubenize göre yorum yapıp mülakata girmekte fayda var çünkü direk soruluyor sen ne düşünüyorsun ya da şu birim sana uygun mu diye. Uygunsa neden falan. Kendi fikirleriniz olması daha iyi.
-
Arkadaşlar mülakata girenlerden sonuçların ne zaman açıklanabileceğiyle ilgili herhangı bir bilgi edinebilen oldu mu acaba?