Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
Burayı okuyan istanbulu bilen arkadaşlar iş yerine yakın nispeten daha uygun semtler neresi ? Biraz yardımcı olur musunuz?
-
@hermonie valla o civarlarda 2000'den aşağı kira bulmak biraz zor gibi benim arkadaş maslakta çalışıyor uygun bir yer bulamadığı için üsküdarda eve çıktı mecburen. Kira yardımı vs. yapılmaması kötü olmuş sizin için istanbulda eviniz yoksa ya da aileyle vs. kalmıyosanız maaşın çoğu kiraya gidecek büyük ihtimal
-
Toplam 21 kişi alınmış arkadaşlar, 12 Erkek 9 Bayan , herkes için hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar hemen bütün semtlere servis var mı? Anadolu yakasına da?
-
@hermonie ben de sordum onu hemen hemen bütün semtlere var dedi. Servis varsa mavi kart verilmiyor kullanmak zorundasınız yoksa kart veriliyor dedi. O nedenle ulaşım konusu pek sıkıntı olmaz yalnız malum iş saatlerinde trafik sıkıntı olacak. Ben metro düşünmüştüm ulaşım için ama bi deneyelim bakalım servis daha mantıklı olabilir evin önünden alıp bırakıyorsa.
-
@gerha hocam aslında her semtte uygun yerler var. Mesela Levent genelde pahalı ama Gültepe tarafları daha uygun illa o taraflarda olsun deniliyorsa Gültepe vs düşünülebilir. Aynı şekilde Beşiktaş Şişli taraflarında da uygun bölgeler var tabi uygundan kastım 2+1 1000 TL civarı öyle 600-700 tabi ki değil. Ama ben yaşam olarak Anadolu yakası taraftarıyım, Avrupa yakası günün her saatinde insanı çok yoruyor. Servis de var zaten Anadolu yakası bu nedenle daha mantıklı.
-
@paradigma83 ne kadar çokmuş herkes kabul etti mi acaba?
-
arkadaşlar kılık-kıyafet yönetmeliği veya prosedürleri hakkında tam bir bilgisi olan var mı? mülakata geldiğimde gözlemlediğim kadarıyla çok katı kuralları yok gibi görünüyor.zaten teklifte de öyle gözüküyordu.
-
Arkadaşlar burayı okuyan ve kazanan hiç başka kız arkadaş yok mu? Şehir dışından gelecek olan
-
ben varim kazanan ama istanbulda oturuyorum zaten
-
Arkadaşlar tatil bize de 10 gün mü kesin olarak ?? Bilet alacağım da
-
@hermonie inşallah öyledir ben bayram için İstanbul dışında olacağım. Hiç de aksini düşünmemiştim. O yüzden biletlerimi falan ona göre aldım.
-
@paradigma83
sizin için kötü olmuş çünkü özellere 10 gün değilmiş takasbank'a da değil ikdan öğrendim -
@dilek peki arife günü yarım gün çalışılacak mıymış onu sordunuz mu? Çünkü çalışılıyorsa 30 Ağustos resmi tatil, 31'i arife yarım gün çalışma sonra bayram tatiline çıkma gibi ilginç bir durum çıkıyor ortaya.
-
@mxmcv sormadım onuda biri ögrenırse iyi olur ama yarım gün devlette tatildi yani bizde tam gün bile olablr diye düşünüyorum bilemedim
-
Arkadaşlar 31'inde normalde yarım gün çalışılıyormuş ama biz izinliymişiz o gün. Yani 30'undan itibaren çıkıyoruz tatile. Ona göre planınızı yapabilirsiniz.