Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
https://www.tercihiniyap.net/ilan/takasbank-personel-alimi
Meslek nedir, bankacılık gibi midir nasıl değerlendirmeliyiz?
Bilgisi ve ilgisi olan arkadaşlar bakalım bi lütfen -
takasbank hakkında personel profilinin yüksek olduğunu biliyorum sadece.
-
@Antimülakat hocam bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
-
@huzuri tek bildiğim oldukça prestijli bir yer olduğudur hocam. Maaşları da gayet yüksektir. Farklı bir durumu var, kısmi bilgimle yanlış bir şey söylemek istemem.
-
Bnm askerlik teciliyle ilgili bi sıkıntım var inş başvurumu kabul ederler
-
1987 sonrası dio doğru mu?
-
@Antimülakat hocam sorabileceğiniz birileri varsa rica edebilir miyim?
Zira en ufak bir bilgi yok hiçbir yerde, umut sizsiniz :slight_smile: -
@huzuri bizim facebook'ta varsa bir şey bakayım hocam, olabilir diye hatırlıyorum
-
arkadaşlar kargoyla evrak gönderen oldu mu acaba?
-
@brifing Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı içinde söyledi:
arkadaşlar kargoyla evrak gönderen oldu mu acaba?
Henuz gondermedim ama yarin kargoyla evraklarimi gonderecegim.Burayi unutmusum basligi gorunce hatirladim
-
2014'te 2 mufettis yardimcisi 7 8 tane de uzman yardimcisi alinmis. Rakamlar cok az degil mi?
-
@hobbes84 hadi ya ben 20 tane müfettiş fln olur diye bekliyordum ama sanırım tr de her ilde şubesi olan vakıfbank her sene 25-30 arası aldıgını düşünürsek tek şube ve tek uzmanlık üzerine yürüyen bir banka için normal sanırım. gerçi müfettişlerin görevi sadece bankayla mı sınırlı kalıyor tam olarak görev tanımını da bilmiyorum. hayırlısı olur inş.
-
@brifing hocam yanlış anlama beni bilmiyorsan diye söylüyorum takasbank bist bünyesinde bi kurumdur( Takasbank, Borsa İstanbul bünyesinde mevcut piyasalarda gerçekleşen; pay, borçlanma araçları, yurt dışı sermaye piyasası araçları, türev araçlar ve kıymetli madenler ile ilgili işlemlerin nakit ve menkul kıymet takasını sonuçlandırmak üzere yetkilendirilmiş merkezi takas kuruluşudur.)vakıfbank gbi halkbank gbi fln düşünme onu, sınavında sağlam ekonometri ve istatistk olur diye bekliyorum, ben spk"nın türev araçlar ve düzey3 belgesini almıştım orada bi hayli muhattap oldum bu kurumla, ben 3 ay askerlik tecili nedeniyle başvuramıyorum ama özellikle o dediğim konularda kendine güveniyorsan başvur, şahane bi kurum olduğunu duydum.
-
@iyimser16 ben başvurdum hocam bilgilerin için teşekkürler. geçmiş yıllardaki alımlarında konularda giren arkadaşlar kpss düzeyinde bi sınav olduklarını fln yazmışlar. güncel kpss bilgileri ile yazılıyı geçersiniz diyorlardı. lakin dediğin konuda haklısın bistin yazılı sınavına da girmiştim dediğin gibi tam anlamıyla istatistik ekonometri mezunlarına yönelik bir yazılı sınavı vardı. sınıfın yarısı ilk 20 dakikada çıkmıştı. eğer öyle bi durum varsa başvurmazdım ama bilemiyorum geçmiş yıllarda girenler oyle dedikleri için şansımı denemek istedim
-
@brifing OooO öyle dedilerse şahane abi hemen hazırlıklara başla, bnmki tamamen tahmindi ve çok özür dilerim aslında hiç böyle şeylerde tahminde bulunmamak gerek:( geçmiş yıldakiler daha iyi bilir, 2-3 müfettiş 7-8 uzman için istanbulda sınava gitmeye değmez derdim ama burası için değer ve maaşlarının ve prestijininde bi hayli iyi olduğunu duydum, şu askerlik işini çözersem bnde girecem sınava
-
Alım sayısı bu kadar azsa başvuruda neyi kıstas alacaklar arkadaşlar? Yani başvuran herkes sınava girebilecek mi yoksa yds puanı en yüksek olanlar arasından mı seçilecek?
-
@brifing ben de bugün gönderdim hocam, pazartesi arayıp kontrol etmeyi düşünüyorum.
İlk defa posta ile başvuru yapıyorum, tedirginim biraz. -
@huzuri maillere cevap vermiyorlar yoğunlarmış iş yükleri çokmuş bu ara. ama basvurudan kaynaklı degil dedi. ben telefonla aradım teyit ettirdim sıkıntı yok dedi.
-
Arkadaşlar kargolar ulaşınca herhangi bir mail alan oldu mu yada ben gönderdim herhangi bir şey yapmama gerek varmıdır daha?
-
@Nolmuyor hocam ben kurumdan mail almadım, kargomun takip nosu ile teslim edildi bilgisini de aldım fakat yine de arayıp başvurumun ulaşıp ulaşmadığını, eksik belge vs. olup olmadığını teyit ettim. İçim rahatladı...İlk defa posta ile gönderdiğim için ben tedirgindim biraz, diğer arkadaşlar ne yaptı bilmem.