Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
@oguzhan24 ben de sordum ama söylemediler güvenlik soruşturması yaparlarsa baya bekleriz umarım bir an önce açıklarlar öyle 2 ay 3 ay bekletmeseler bari
-
@duygu123asd önceki alımda mülakat sonrası 1 hafta içinde belli olmuş yani soruşturma yapılmadığı aşikar aynı zamanda atama kararı ile alınmıyor diye biliyorum. Bu yüzden güvenlik soruşturması olmayacağı kanaatindeyim. Eğer bitti ise umarım haftaya belli olur.
-
@oguzhan24 ben de aynı fikirdeyim ama işte bu fetö olayları vs. sonrası her kurum daha titiz davranabilir
-
Mülakatlar kesin olarak bitti mi ve ne zaman açıklanacağıyla ilgili herhangı bır bılgısı olan var mı acaba?
-
@cesa bildiğim kadarıyla 14'ünde bitti mülakatlar ve önceki alımlara bakıldığında takip eden hafta açıklandığı görülüyor. Ben de bu hafta açıklanmasını bekliyorum. Ama telefonla mı dönüş yaparlar yoksa siteden mi açıklanır bilemiyorum. O yüzden telefonla dönüş yapılan arkadaş olursa buraya yazarsa iyi olur haberimiz olur en azından.
-
Hesaplarına göre 100 kişi mülakata çağırmışlar. Ben ilk hafta çarşamba girdim mülakata 2 kişi gelmemişti. 5 katı çağırsalar 20 kişi alacaklar tahminimce. Ördek sorusu herkese soruldu mu?
-
@comeraden12 ördek sorusu nedir ilk defa duyuyorum?
-
@comeraden12 ben de ilk defa duydum.
-
@comeraden12 Hocam merak ettik nedir ördek sorusu?
-
3 yavru ördek 1 anne ördek yolda yürüyorlar düz bir şekilde(bunu söylemediler ama ben söyleyeyim. 1. yavru ördek diyor ki benim önümde 1 tane ördek vardır. 2. yavru ördek, benim önümde 2 tane ördek vardır diyor. 3 yavru ördek ise hem önümde hemde arkamda 3 tane ördek vardır diyor. Bunu nasıl açıklarsın.
-
@comeraden12 ha bunu biliyorum, en arkadaki ördek yalan söylemiş. Cevap buydu heralde hatırladığım kadarıyla.
-
bu hafta açıklanmayacak herhalde
-
Arkadaşlar biraz önce kurumdan ik ile görüştüm şuan analiz vs yapılıyor dendi. Süreç olarak ağustos bulabilirmiş hatta ağustos 2. haftasına kadar sürebilir dedi konuştuğum bayan. Herkesin bilgisine.
-
-
@oguzhan24 güvenlik soruşturması vs. gibi bir şey mi yapıyorlar acaba borsa işine dönmez inşallah
-
@xoxo detaya girmedi ama öyle gibi ya da en azından az detay olacak şekilde araştırma yapabilirler çünkü işe alım için mülakat sonrası 1 hafta bile fazla süre iken 1 ay saçma bir süre. Neyse hakkımızda hayırlısı. Aslında başkasıda arayıp sorabilir güvenli soruşturması mı diye belki cevap verilir. Tekrar ararsam doğru olmaz. 0212 315 2156 direk ik ya bağlıyor. Yani benim konuştuğum bayana sakince cevap vermişti denenebilir.
-
@oguzhan acaba süreç derken sonuçların açıklanması mı yoksa işe başlama mi Ağustos ortasında?
-
@acctuerrx ben ne zaman belli olur dedim o şekilde cevap verdi.
-
Belli ki açıklanması da önceki senelerden farklı sürecek arkadaşlar.
Bölümleriniz neler? İktisatçılar 1-0 önde gibi hissediyorum.
Kamu mezunuyum. -
Arkadaşlar borsadakilere teklifler gitmiş maaşlar gerçekten çok düşük borsanınki böyleyse takasbankın nasıldır Allah bilir. Bir de içerdekiler sakın gelmeyin hiç memnun değiliz kaçabilsek anında kaçarız önü çok tıkalı buradan anca aracı kurumlara geçebilirsiniz diyormuş. Takasbank için de geçerli mi bu durum çok merak ediyorum kariyer olanakları falan nasıl acaba kafam karıştı