Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
Sinava girmesine ragmen mulakat daveti alamayan var mi acaba?
-
Var tabiki
-
Biz 4 arkadaş gittik sadece ben arandım . Neden gerkes arandı gibi bi izlenim var ?
-
@hermonie buraya en başından beri yazan kimseden olumsuz görmedim ondan soruyorum.
edit: hocam sebebi şu genelde forumlarda yazılanların 10 katı giren oluyor bu tür sınavlara fakat takasbanka totalde 200 civarı kişi girmiştir. e haliyle 40 kişi civarı çağrılsa bu kadar kişinin aynı forumda olup çağrılması pek şahsım adına denk geldiğim bir durum değil. anladığım kadarıyla diğer arkadaşlarda buna benzer düşünerek söylüyorlardır.
şayet öyleyse demekki zaten bu ilanı takip eden kitle hep bu şekilde forumlarda olan kitledir. zaten hepimiz biliyoruz ilan öyle her yerde denk gelinmedi, haberi vs yapılmadı. -
@brifing doğrudur. Bende herkes aranacak zannettim bekledik ama benim arkadaşlarım aranmadı.
-
Tebrikler arkadaşlar inşallah alım sayıları daha fazla olur geçmiş yıllara kıyasla
-
yazılı sınavda yetkili 1 beye neden alım sayılarınızı açıklamıyorsunuz şeffaf olmuyorsunuz dediğimde; bu durumu mülakatta beğendiğimiz daha fazla kişi olabiliyor biz 10 kişi deyip 12-14 alınca girenler isyan ediyor demişti.
bunun adına başka bi şey denir ama... ordaki bey oyle demişti. siz nasıl anlamak istiyorsanız artık. -
evet bu macerada boylece bıtmıs bulundu sınavım cokta kotu gecmemıstı ama nese saglık olsun
-
forumda çok kişinin çağırıldım demesinden ziyade mülakat tarihleri, çok kişinin çağrıldığı düşüncesini oluşturdu. 3 temmuz için de mülakat daveti alan var 8 temmuz için de. Bu da en az 6 gün demek ve 1 günde en az 8-10 kişi alınırsa sayı 50-60'a ulaşır diye düşünüyor birçok insan...
-
@acctuerrx benim mülakat da 9 temmuz artık düşünün kaç kişiyi çağırdılar
-
sanırım sınav sonucu extreme biçimde çok çok kötü olmayan herkese davet gitti
-
@acctuerrx valla girişteki asılı olan listeyi görmesem epey kişi girdi demekki o kadar adam çağırdılar diyeceğim ama. ya alacakları kişi sayısı fazla olacak anladığım kadarıyla ya da yeşillik olsun diye çağırıyorlar.
-
@brifing sanırım bır tek ben cagrılmamısım ya arayıp sorsam mı kı yarın bı sey degısmez gercı .sınavım ıyıde gecmıstı ya anlamıyorum cıdden
-
Normal bir mülakata çağrılcak kişi sayısı alım yapılacak sayının 4 katıdır. Takasbank daha önceki alımlarında 8-12 arası uzman+müfettiş alımı yapmış genelde, bununda 4 katı 48-50 arası çağrılcak kişi belirlenmişse hadi alımı bu yıl belki daha biraz fazla tutup(3 yıldır alım yapmamış) çağrılcak sayısını 60 yapmışsa bunda ne var ki? Bence gayet normal bir sayı. Sizde adamlar çağırmasa kim bilir kimleri çağırdılar torpil var diye isyan ederseniz, çağırsalar salata yapçaklar torpil var diye isyan edersiniz. Bu adamlar nasıl yaransınlar ben bilemedim.Önyargıyı bırakın mülakatta sorulan sorular, tutumları belli eder kaliteyi daha sonra dersiniz torpil var mı yok mu die.
-
Bugün aranan ya da mail alan var mı arkadaşlar?
-
@Deschain hayır yok. tahminim dün olumlu bulunan bütün adaylara dönüş yapıldığı
-
ben aradım arkdaşlar puanımı ve net sayım ıcın konsutum sızı aradık mı dedı kazandınız mı dıye sordular hayır dıyınce oyleyse maıl atın o sekılde cevap verelım dedıler yanı bu dakıkdan sonra kımse aranmaz malesef.onumde sadece guy mulakatı kaldı barı o olsada bıtse bu cıle
-
@elahmet Hocam mail adresini verirseniz bende mail atacağım. Ben de aranmadım.
-
0212 315 23 59 bu numarayı aradım hala aramalara devam ediyoruz dedi.
-
İnşallah öyledir hocam, sınavım iyi geçmişti.