Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
Arkadaşlar takasbankın maaşları nasıldır? İstanbulda geçinebilir miyiz?
-
ben cuma günü aradığımda önümüzdeki hafta boyunca mülakat davetleri yapılacak dedi ik aranmayan umutsuzluğa kapılmasın cumaya kadar bekleyin bence
-
@Deschain Merhaba, dün de ben arkadaşların verdiği numarayı aramıştım. Part part mülakat yapılacak dedi. ilk mülakat ekibinde istenilen sayıya ulaşılamazsa diğerlerini arayacaklarmış. Birkaç hafta süreceği söylendi. Kendi durumumla ilgili sonucu sordum. Bilgi veremiyorum dedi. Ben de bundan yedekteymişim gibi anladım. Ama size verilen cevap daha farklıymış. Ben bir şey anlamadım.
-
@belki Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı içinde söyledi:
@Deschain Merhaba, dün de ben arkadaşların verdiği numarayı aramıştım. Part part mülakat yapılacak dedi. ilk mülakat ekibinde istenilen sayıya ulaşılamazsa diğerlerini arayacaklarmış. Birkaç hafta süreceği söylendi. Kendi durumumla ilgili sonucu sordum. Bilgi veremiyorum dedi. Ben de bundan yedekteymişim gibi anladım. Ama size verilen cevap daha farklıymış. Ben bir şey anlamadım.
Anladım, teşekkürler cevap için
-
özgeçmişlerinizi mail olarak gönderdiniz mi arkadaşlar
-
bu kadar kişi olunca insanın aklına direkt grup mülakatı geliyor ama bireysel mi olur bilemiyorum...
-
Arkadaşlar selam herkese kazanan herkesi tebrik ediyorum benim mülakat tarihim de 3 temmuz. Benle birlikte sınava giren 2 arkadaşıma davet gitmedi herkesin çağrıldığını sanmıyorum. Mailde 22 hazirana kadar özgeçmişlerinizi gönderin demiş gönderdiyseniz normal klasik bir şekilde; kişisel bilgiler, öğrenim bilgileri, iş tecrübesi vs. biçiminde hazırlanan özgeçmişlerinizi mi gönderdiniz? herkese mülakatlarında başarılar diliyorum cevap için şimdiden teşekkürler
-
@xoxo size de hayırlı olsun hocam, klasik şablonda bir cv gönderdim ben
-
Arkadaşlar benide aradilar 10 temmuzda mulakatim var.Yanliz şu dikkatimi cekti 3 temmuzdan itibaren baslayan bi mulakat tarihi var baya uzun bi süre bu durumda insan mulakata baya kişi cagirmişlar galiba diye düşunuyor.Ama yapilan yorumlara bakilinca öyle bi durum yok gibi.Bende klasik sablon seklinde egitim is tecrubesi vs.şeklinde bi cv göndereceğim.
-
@unavailable bir günde kaç kişinin mülakat yapılacağı ile ilgili aynı zamanda, bazı kurumlar mülakatı uzun tutup günü 10 kişi ile kapatıyorlar.
-
Bana mülakatın yaklaşık 40-45 dakika sürecegi söylendi. Bireysel için çok uzun bir süre bence, grup mülakatı da olabilir. Bu arada cv'leri düzyazı mı hazır şablon şeklinde mı gönderdiniz acaba?
-
@acctuerrx çok uzun 40 dakika ne demek ya baya tırstım şimdi ingilizce falan mı yapacaklar acaba
-
@xoxo bencede çok uzun yaa tamam ingilizce istediler başvuru esnasinda ama mülakatin ingilizce olacagini zannetmiyorum.grup mulakati olup olmadginida bize verilen saatlere gore anlayabilirz aslinda herkes mulakat gunu ve saati seklinde yazarsa eger benim 10 temmuz saat 9.30
-
@acctuerrx ben şablon şeklinde gönderdim.
-
Son bomba benden o zaman.
14 temmuz mülakat daveti aldım 09.30'a. -
@yusuf6007 sanırım herkese davet gönderecekler o zaman.10 günden uzun süreceğine göre... Bundan sonra aranan arkadaşlar mülakat tarzıyla ilgili bilgi almaya çalışıp paylaşırlarsa iyi olur...
-
@acctuerrx valla bana telefondaki bayan saat 10da oldugunu soyledikten sonra caliosaniz izin almaniz yarim gun seklinde olsun zaten cok uzun surmez ogleden once hallolur demisti.
-
@brifing bana da saat 14'de başlayacağını ancak sıra gelme durumuna göre saat 17'ye kadar orada kalabileceğimiz söylendi...
-
@yusuf6007 hocam bugun mu davet aldınız ? acaba bızıde ararlar mı kı ya oyle beklyıorum bı umut
-
Bence kazan herkese kazandığına dair mailler pazartesi günü atıldı sadece aramaları bitmedi. Bundan sonra mail gelmeyeni arayacaklarını sanmıyorum. Bana da pazartesi sabah mail geldi ama 16:45'te aradılar. inşallah sizleri de ararlar ama mail gelmeyenleri arayacaklarını sanmıyorum