Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
Arkadaslar yazdim tam beni de az once aradilar. 5 temmuz saat 10 dendi.
-
Merhaba arkadaşlar, kazananları tebrik ederim. Arayıp bilgi aldığınız numara +90 212 315 2359 mu acaba?
-
0212 315 2151 aradı beni
-
@sawetk aynen beni de bu numara aradı. hocam bu arada mailden cv isteyeceklerini söylediler. mail alırsanız da buradan yazalım aksilik olmasın.
-
aramalar bitti mi acaba umut edip beklesek mi ?
-
bugün mesai sonuna kadar bekleyin hocam. belki öğle arasından önce bizi aramışlardır. öğleden sonra devam edeceklerdir. ama yarına kalacağını sanmıyorum. geçmiş yıllarda aynı gün kazanan herkese mail gitmiş.. olumsuzlara 2 gün sonra fln gitmiş bilginiz olsun yine de.
-
4 temmuz benim de...
-
@acctuerrx yeni mi arandınız ?
-
Arkadaşlar aramalar devam ediyor, mail de geldi.
7 temmuzda benim de mülakatım.
Herkese hayırlı olsun... -
bana da mail geldi şimdi şükürler olsun kazandığıma dair ama arama yapılmadı henüz
-
Benim 5 Temmuz saat 3 de
-
Kaç kişi alınacak acaba bilen var mı?
-
herkes mi kazandı ya kaç kişi alacak bunlar cidden?
-
harbi çok enteresan 8-10 kişi toplamda alınacak sayıdır zaten. yine aynı 200 kişi mülakata gircekse yine karpuz kabuğu geliyor aklıma. bizi araya salata yapmak için çağırmıyorlardır umarım.
-
beni deçağırdılar. umut fakirin ekmeği; sanırım sınav sarıyerde. Şehirdışından geleceğim ulaşım için f/p olarak ideal yöntem nasıl olur acaba? bilen arkadaşlardan yardım alalım.
-
Arkadaşlar ne sorarlar mülakatta? Bide cidden yine herkesi mi çağırdılar
-
ben de sınavı geçtim diye sevindim ya herkesi çağırdı bunlar herhalde neyse hayırlısı olsun herkes için. benim bu ilk mülakatım olacak nasıl bir ortam oluyor neler soruyorlar normal yazılı sınavdaki gibi tanımlar falan mı soruyorlar hukuk muhasebe soruluyor mu mesela mülakatlarda ? tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çk sevinirim sudan çıkmış balık gibi girmeyeyim mülakata
-
yavaş yavaş umudumu keseyim bari
-
@belki mailinizi kontrol edin mail de gönderiyorlar
-
@duygu123asd bu sabah aradılar. Bu arada sanırım mülakata çağırılan kişi sayısı 50'nin üzerinde.