2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Bilgileri, duyumları bir araya derledik dostlar. Sizlerin de beklentileri, duyumları nelerdir? Hepsini bu başlıkta toplayıp değerlendirelim istedim. İnşallah 1 ay sonra asıl konumuz bu olacak
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
https://www.tercihiniyap.net/haber/2017-kpss-lisans-sinavindan-sonra-hangi-sinavlar-acilacak
-
Kamu denetciligi uzman yardimciligi hepsi birbirinden guzel. Insallah bu kurum sinavlarina girebilcek puanlar aliriz
-
Fazla umutlu olmamak lazım 2017de açılsada artık a grubu tıkanmış vaziyettedir.Bu yazdığınız sınavların toplam istihfam sayısı 300ü bile geçmez.Guy hariç.Sgk denetmenlikte olabilir ancak o da 500 bile olmaz.Bn son yıllardaki verilere göre yazdım.2015 kpssdd 2 yıl geçerliydi ne oldu?İibfler kapatılmazsa.Aöf adı altında bedava iktisat fakültesi dağıtılan bir durumda her şey daha zor.Keşkelerle yaşamaya devam...
-
Sgk denetmen yardımçılık tabi istatistikçiler içinde ve TUİK açılda fena olmaz
-
...............
-
@guyguy ben sizin gibi dusunmuyorum. Zorlu bir sürec yasaniyor olmasi, hic kimseyi ama hic kimseyi umutsuzluga sürüklememeli. Gözünü dikiz aynasindan alamayan önünü görmezmis. O yuzden keske demek sadece bugünün enerjisini yer. Zorda olsa, ugruna cokca emek vermekte gerekse calisip halledilmeyecek bir sey degil. Hic bir sey imkansiz degil, bu kosullarda guzel bir ise girmekte degil. Bence sizde olumsuzluklari dusunmektense icinizdeki azmi ve umudu artirmaya calisin. Eminim suanki halinizden daha iyi yerde olursunuz
-
iş müfettişliği büyük ihtimal 100 kişi.
-
@davetsiz bunun kaçı iibf li olur hocam?
-
@jungss bu konuyu ilerleyen günlerde tekrar hatırlat şu an bunu kimse bilemez
-
@paretowilfredo kardeşim tabi ki tam bilemezsin ama Allah korusun 9. pro sgk denetmenliginin yetişememe ihtimali var mı haziran sonuna
-
kamu düzeni ve güvenliği uzmanlığı,Devlet personel uzmanlığı,mahalli idareler kontrolörlüğü ve il planlama uzmanlığı sınavlarının açılmasını bekliyorum.özellikle dpb ve mahalli idareler en geç 2 yılda bir alım yapan kurumlar ve bu yıl iki kurum da alıma çıkmadı.
-
@davetsiz 100 nerden çıktı hocam neden 100? kesin duyum mu?
-
neden kimse il göç demiyor bi ara 500 duyumu vardı halbu ki
-
@jungss evet 100 kesin dedi bir arkadaş
-
@totti 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları içinde söyledi:
neden kimse il göç demiyor bi ara 500 duyumu vardı halbu ki
evet bunu da ben söylemiştim başkan, arkadaşa son sorduğumda 2017 kpss açıklanmadan ilana çıkmayı düşünüyoruz dedi..
-
Hepinize merhaba arkadaşlar facebooktan takip ediyordum grubu bugün üye oldum kpss sonrası açılması beklenen sınavlar gerçekten güzel temenniler umarım gerçek olur
Şunu sormak isterim son yaşanan ihraçlardan sonra kurumda yetiştirilecek devlet gelir uzman yardımcısı kalmadı nerdeyse ne dersiniz bakanlık alıma çıkar mı? -
@davetsiz 300-500 gelse yazın sınav olsa çok da güzel olur aslında
-
Pareto bu duy ile dguy noldu iki ilan geldi diye maliye bakanlığını unutmayalım
-
Devlet Gelir Uzmanligi ile ilgili farkli durumlar geldi kulagima o yuzden acilmayacak gibi gorunuyor. Diger muy ve duy ile ilgili goruslerim stabil.
-
@paretowilfredo il göç ne zaman gelir sence?