2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Arkadaşlar şunu bilir şunu söylerim. Bu iş sabır işi. Öyle güzel bı puan alıp 1 2 mülakat görüp pes edenler, 2 3 ay çalışmayı bile çok görenler için zulüm olur bu yol. Ha ben daha 1 mülakat bile gormedim henuz eminim elenirsem belki ben de pes eden gruptan olacağım. Yalnız bu dediğim gerçeği değiştirmez. Tek yapmamız gereken kulak tikayip ders çalışmak. Bu bu kadar basit.
-
@sssld Allah cezasını vermesin bu İstanbulun ikinci yakışı beni
-
@asya 2.guy mülakatı miydi hocam ?
-
@asya istanbul'un taşı toprağı guy dan elenmiş buruk iibflilerle doldu
-
@ronay92 ilkinde il tercihinde yakmıştı 76 puanımla İstanbul ankara dışında tüm iller geliyordu ben İstanbul yazdım sınava dahi giremedim 2015 kasım alımı. Ondan sonrakI alımsa zaten malum 2017 mayısta oldu ondan da 83 olan sınav puanıma verdikleri 44 mülakat notuyla elendim.
-
@asya siz 2018 de kazanıp 2019 da göreve başlayacaksınız na şuraya yazıyorum
-
@ronay92 birde bu baslik tercihini yap sitesinin en fazla gönderi yazılan başlığı olacak bence. Yaklaşık 1000 sayfadan 20bine yakın yorum olacaktır. Herkes yerini alsın :))
-
@ronay92 inşallah ama göreve 2018de başlayım artık nolur ya
-
Arkadaşlar guyda kaç kat aday yazılıya çağırılıyor,kaç kat aday mülakata kalıyor?
-
10katı sınava çağrılıyor. 2 katı mülakata kalıyor
-
@asya ha doğru dimi olası bı Ocak Şubat ilanında 2018 içinde göreve başlanması gerekiyordu doğru valla gibin işleri o kadar yavas geliyor ki bana sanki sınavı kazanan en az 1 sene sonra göreve başlayacak gibi geldi ondan öyle yazdım hadi 2018 olsun inşallah
-
@asya Sağol hocam.
-
@asya 10 katı mı? İl bazında 5 katı değil mi hocam? Sistem değişti de ben mi habersiz kaldım yoksa
-
@ronay92 anlaştık hocam şimdi oldu atandım deseler yine beklerim o sıkıntı değil de iş orda
-
@ronay92 yok hocam doğrusunuz gibi öyle bi silmiş ki hafızam
-
@asya :)) valla hak vermemek elde degil. Ama keşke 10 katı ve birden çok il tercihi hakkı olsa ne var yani
-
İibf Say Yasasını çürüttü, her arz kendi talebini yaratmıyor.. her yıl piyasaya arz edilen iibflileri görseydi J. B. Say ne derdi acaba..
Yada ben onu görüseydim hocam kimse bizi talep etmiyor derdim.. -
@kamuguy hocam 2017 puanım 76 sıralama 9368
-
Dün gece Tuğrul Koçer paylaşımda bulunmuş , 2018 gelir idaresi alımları diye forumda paylaşılan bilgilerlede uyuşuyo guy ilanı can mavi arkadaşında dediği gibi geliyor büyük ihtimal , diğer sınavlarla alakalıda bir iki bilgi paylaşmış twitterdan girip bi gözgezdirin arkadaşlar .
-
@kamuguy bencede var ama otur tekrar calis gelmez diyende var...acikcasi umutluyum ama sanki hic guy gelmeyecekmis gibi kpss calisiyorum.eger gelirse cok iyi olur gelmezse de calismaya devam cunku soylentiye gore alim 1250 1500 civari olacakmis yani riske giriyor ister istemez...