2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@uzmanyrdd şu an aynı ildeler, tayin olup olmayacakları ilerleyen günlerde belli olacak yine yazarım hocam
-
@paretowilfredo @genclerbirlikli üstadlar il göç ile şu geldi aklıma galiba birisi 2015 kış olmak üzere digeride 2016 da idi 2 kez alıma çıkılmıştı yani 6 7 ay içinde. Bunu bazalırsak @genclerbirlikli hocamın dediği il göç müdürunun dediği uzman yard. alımı yakınmidır acaba ? Birde son alınanların sürecini iyi hızlı bitirmek üzereler
-
Kik ve gümrük müfettişliğinden hiç haber yok heralde
-
Sınav başvuru dönemine girdik bir yıldır beklediğim hiçbir sınav açılmadı kdk mhuy belki olursa defterdarlık veya maliye uzmanlığı
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Kpss den hemen sonra dguy alımlara başlayacak , ya 500 - 500 şeklinde 2 sınav ya da 300-300-400 olmak üzere 3 sınav şeklinde olacak
300 kişilik dguy ilanı hayırlı olsun
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Vmy için ise 500 500 diye söyleniyor ilki kpss öncesi deniyor
500 vmy ilanı hayırlı olsun
-
Guy ne olacak hocam ?? @can-mavi
-
@metinn Dostum inan seçim kararindan 2 3 gün önce bakanlıktaydım her şey hazır 1250 kişi alınacak dendi , ama seçim kararindan sonra hiç bir şey öğrenemedim
-
Hayırlısı eyvallah hocam @can-mavi
-
SGK ve GUY patlasa tadından yenmez
-
Arkadaşlar açılan sınavların bir tablosu vardı elinde olan bi atabilir mi
-
Hala bir umut muy duy mhuy ilanlarının geleceğini bekliyorum yani inşallah gelecek
-
Mhuy ve muy a iliskin bi gelisme yok mu? Mhuy neden ilana cikmiyo özellikle bunu anlamiyorum üstelik her sey hazirdi. Bimer den gelen cevapta alim yapilacagi 2018 icin soyleniyodu. Kpss sonrasina mi kalir ? üstat @paretowilfredo @Antimülakat @aliveli
-
@shady1 oradaki ses bir kesildi tam kesildi kardeşim. Maalesef şu dönemde de pek fazla ses yok. 240 kişilik bir ilan neredeyse gelecekti sonra rafa kalktı, o gün bugündür de ses yok maalesef!
-
Duysa duysa @Priss duyar
-
Defterdarlik mhuy muy bunlar unutuldu hep
-
@can-mavi hocam agustostaki sınavdan sonra yıl içinde kesin olarak bir dguy daha geleceğini söyleyebilir miyiz ?
-
Tarim kredi kooperatifleri buyuk ihtimal önümüzdeki hafta 8 kisilik bir kontrolör ilanina cikicakmis.
Acilacak iller; urfa malatya sivas trabzon antep -
@1umut puan türü belli mi hocam
-
@shady1 onu sormadim hocam:(