2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@22121121 eyvallah dostum
-
@can-mavi dostum nasil yani kpss oncesi mi olcak büyük haksızlık olur o zman bence
-
@zenginmemur Guy un kpss öncesi olmasi mi haksızlık olur dostum anlamadım ?
-
@can-mavi guy'da bu hafta için bir hareketlilik olur mu sizce
-
500 dguy u 2017 lilere vermeleri gerekir guy da az gelicekse
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@22121121 aynı duyumu 2 farklı kaynaktan ben de duydum , büyük ihtimalle temmuzda sınav olacak hazır ol diye soylendi
İnşallah ya
-
@can-mavi yok dostum dguy ve vmy kadrolari 2017 kpsslileri gelmeli.Zaten dedigin sekilde bolunurse isimiz yine zor
-
@can-mavi hocam kpssden sonra alım yapmaya başlayacağı kesin mi dguy'un niye böyle yapıyorlar büyük haksızlık
-
@can-mavi Kpss ye gir. Sonuçları bekle. İlanı bekle. Sınavı bekle. Sonuçları bekle. Mülakat tarihini bekle. Mülakat sonuçlarını bekle. Güvenlik soruşturmasını bekle. Çağırmalarını bekle. Sonuç olarak 2 senemiz daha geçti gitti oda kazanırsak. Yazık gerçekten senelerimize..
-
@can-mavi paylaşımın için tsk ler ancak dguy kpss sonrasına kalırsa 2017 liler boşuna girms olcaak sınava..Ayrıca sayistaya girmeyip buna hazırlanayım derken kpss sonrasına kalırsa mecburen sayistaya gircem..
-
Gercekten yıllarimiz gecti kazansak mulakat tarihi sonra aciklanmasi guvenlik sorusturmasi off cok canim sıkkın
-
@paretowilfredo üstadım mesai bitimi yaklaşıyor. Bugün yeni bir bilgi alabildiniz mi?
-
@paretowilfredo üstad selam kdk sitesine baktım da uzman yardımcılarının yeterlik sınav süreci tamamlanmış uzmanlığa geçiş törenleri yapılmış. Sence yıl içinde alım gerçekleşir mi?
-
Mhuy'un kpss den önce gelme ihtimali var mı?
-
Eylüle girdiğimizde de mhuy ilanı gelmezse tam 3 yıldır ilan gelmiyor olacak ne lanet olası bir dönem yaşıyoruz ya
-
Biraz klişe ve inandırıcılığı düşük olacak ama yüklü il göç alınacağını duydum. Son 20 kadro faciasından sonra inanmak zor evet,ben de öyle düşündüm. Bilgiyi il müdüründen aldım, ilk girenlerin uzman olmasıyla bir çok uzm yard kadrosu boşaldı bize de yüklü alım olacağı söylendi dedi. Kpss öncesi mi sonrası mi bilemiyorum.
-
@genclerbirlikli umarım kpss öncesi olur.Bilgilendirme için sağolun.
-
@genclerbirlikli 2013 yılında ilk il göç alımı yapıldığında beraberinde merkez göç için de alım olmuştu 100 kişi kadar. İlk girenlerin yeterlik süreçleri tamamlanmış mıdır yds şartını henüz sağlamayanlar ile fetö nedeniyle görevine son verilenler hariç? 2018 veya 2019 yılı için 50 kişilik alım olma ihtimali nedir?
-
@rootofallevil merkezi bilmiyorum da il göçlerin uzmanlık süreci tamamlanmış uzman olmuşlar
-
@genclerbirlikli İl göç uzmanları yeterlilikten sonra kura mı çekmişler, aynı ilde mi kalmışlar rotasyon nasıl uygulanmış bilginiz var mı ?