Beşiktaş
-
@aliveli hocam başkan kesin konuştu çocukların kulaklarını çekmiş artık ş.ligi zaten garanti lige dönüp 4 5 hafta sonra lider oluruz diye düşünüyorum. ..inş.
-
@siyahbeyaz iyi olur valla şampiyonlar ligi dönüşü çok puan veriyoruz. Devre arası takviye lazım bir stoper ve bir forvet.
-
@aliveli vida tamam zaten 1 ay sonra geliyor forvet konusu biraz muamma ben negredo da ısrar edilmesi gerektiğini düşünüyorum cenk devre arası imzalar atılıp sezon sonu gönderilecek benim duyumum ( herkes sınav duyumu paylaşır bizde Beşiktaşımızın duyumunu paylaşıyoruz
-
@siyahbeyaz cenk bonservisli gidiyorsa sorun yok gitsin Ama fizikli bir forvet çok lazım bize.
-
@siyahbeyaz 4-5 hafta sonra yani bjk derbisinden sonra puan durumunu burada paylaşacağım hocam bir gs li olarak
-
@gmsmustafa tmm hocam burdayız paylaşımlarını bekliyoruz
-
Bir gol beyler bir gol atın.
-
Talisca ve Lens'in kesinlikle bonservisi alınmamalı, mümkünse Caner bir daha ilk 11 başlatılmamalı. Atiba sen nasıl bir adamsın bu yaşta böyle bir performans maçtaki bizim adımıza en güzel şeydi
-
Negredo gol atmış diyolar doğru mu ki?
-
@aliveli şans verilse ısrar edilse daha çook goller atar hocam ...
-
Oooolllllleeeyyyyy
Saldır beşiktaşım -
@aliveli 35'e 34 mü kalmış?
-
@paretowilfredo sezon sonuna kadar 30 un altına indirebilir inş.
-
@siyahbeyaz attığı golden hemen aonra kaçırdığı pozisyonu düşününce ümitsizim ben
-
@aliveli hocam bende bi forvet olarak konuşuyorum şuanda üzerinde çok baskı var o kaçırdığı golde bu yüzden 1 2 maç üst üste goller atarsa yeni bir mario gomezimiz olur bence ..
-
@siyahbeyaz mario gomez deme kötü oluyorum
-
Şu Cenk ne topçu diye diye dilimde tüy bitti, neyse ki Cenk bitmedi de birileri gerçek forvetin nasıl olacağını anladı.
-
@antimülakat cenk kardeşimiz bir ara kronik türk forvet sorunlarıyla boğuştu. En klasik türk forvet sorunu topa yeterince sert vurursa kaleciyi deleceğini sanmak. Sürekli kaleciyi nişan alırdı o sorunu çözdü maşşallah.
-
@aliveli hocam keyifler yerinde mi
-
@paretowilfredo hocam hayırlı geceler forumda yazılan iletiler dakika hesabı gösteriliyordu şimdi 1 dakika önce yazsan bile 1 saat yazıyor her an siteye giremeyip belli aralıklarla dakika saat hesabı gönderilen iletilere göre gündemi takip edenler için ciddi sıkıntı oldu zira hangi konuda ne gelişme oldu şuanda takip edilemiyor mesela sen sgk teftiş le ilgili sn teftiş kurulu başkanının bi msjını paylaşmışsın 10 saat sonra tesadüfen gördüm çünkü ilk yazıldığı anda bile 1 saat önce yazıyor bu durumu acaba düzeltme şansınız var mı Teşekkürler hayrlı geceler