Beşiktaş
-
@gmsmustafa telefonun azizliği size değil genel olarak sayfaya yazmıştım az önceki iletiyi kusura bakmayın
-
@busus hocam ŞUTUTGART
-
@siyahbeyaz valla bi kadın olarak anlamadım ne demek istedğinizi kupon yapıp bjk'ye 20 lira veresim var ama oran korkuttu
-
@busus ocam çakallarla dans filmi meşhur repliği ... baya güzel bi espriydi ama boşa gitti canın sağolsun
-
@busus leipzigin mutlaka kazanması gereken bir maç bjk ise garantilemiş az bile verilmiş bu oran 8 oran vererek acaba bir sübliminal mesaj mı veriyorlar
-
@siyahbeyaz sizin için araştırdım buldum güzel espriymiş
@gmsmustafa valla hocam yenelim görür onlar mesajı -
@gmsmustafa ilk 4 imkansız mı hahahdadhasdkasdjadlaljl:)))
-
@cokkoprens Hocam böyle ağzın açık güldüğüne göre muhabbetin geçmişinden bir habersin
-
@gmsmustafa zekana hayranım
-
Beşiktaş Allah'tan şampiyonlar ligi ile meşgul. Yoksa olay çoktan haksız rekabet boyutuna ulaşmış. Resmen diz çöktük, tövbe ettik.
-
Ne kadar gurur duysak azdır seninle Karakartal. .. yedeklerle bile güldürdün yüzümüzü hemde puan rekoru kırarak TEŞEKKÜRLER BEŞİKTAŞ. .
-
@siyahbeyaz HELAL SANA BEŞİKTAŞ yedeklerle bile bu takımı yeniyosunya daha ne diyim ben. EFSANE YAZDIN TARİHE BEŞİKTAŞ oldun gerçekten
-
sahaya bir çıkışı var sanki SGK denetmenlik sınavını kazanmış gibi oluyorumm
-
İnşallah üst turda kolay bir rakip çıkar. Muhtemel rakipleri hep çok zor takımlar...
-
@burcuburcu artık hepsi zorki şaka maka en iyi 16 takım arasındayız
-
@cokkoprens Real Madrid filan diyorlar
-
@burcuburcu benim içimden chealse cıkıcakmış gibi geliyo zaten onun bile oranını yapmışlar en yüksek oran chealse bakalım ne olacak ben gs maçından sonra birde dünkü yedek takımın yenmesinden sonra artık kim gelirse gelsin diyorum herşey yapabilir bu takım
-
Real madrid ve Bayern hariç hepsi kabulüm, bu ikisi çıkmasın yeterki.
-
İşte bundan sonraki turlardaki performans çok önemli. İki tur daha ilerlemesini bekliyorum Beşiktaş'ın. O değil de kupayı alıyor mu Beşiktaş?
-
@antimülakat Beşiktaşımızn bu soruyu kafamızda yer edindirmesi bile muhteşem bir şey ... şuanda içinde olduğumuz durumun muhtemelen farkında değiliz ama yıllar sonra bu muhteşem günleri konuşacağız bence...