Beşiktaş
-
O değilde bizimkiler 20 milyon verip talisca’yı almaya çalılmasa.
-
@aliveli var mı o para Beşiktaşta. Cenkten gelen huya gitmesin.
-
@antimülakat beni korkutan da paranın olması zaten.
-
@hgrotius Gol makinesi diye aldık, çamaşır makinesi çıktı
-
@sofuoglu aslına bakarsan çamaşır makinası olduğunda biliyorduk :’(
-
@hgrotius İspanyol forvetten anca o kadar hocam, bunun yerine siyahi atletik( Aboubackar ) gibi bir oyuncu olsaydı şimdi şampiyonduk
-
Şampiyon olsaydık taliscayı belki alabilirdik ama şu an çok zor durum. Babel de gidebilir deniliyor. Gidenden ziyade elde olanlarla çok iyi işler yapılabilir. Larin ve Orkanı izlemek istiyorum yeni sezonda.
-
maça çıkmıyoruz değil mi? bir değişiklik yok?
-
Üç kupada mücadele derken dönüldü mü yeni sezona? Ahh be Kartal. Yine başladı mı hüzün yılları?
-
Fikret Başkanın yönetim anlayışını beğenirim ama maça çıkılması gerekirdi
-
@inflexible, içinde söyledi: Beşiktaş
Fikret Başkanın yönetim anlayışını beğenirim ama maça çıkılması gerekirdi
Sebebi?
Tff karar vermeden 1 gün önce kulüp başkanları, teknik direktörleri, yöneticileri ortaya çıkıp şenol güneş'in tiyatro yaptığını beyan ediyor ve hakem maçı seyirci olayları nedeniyle tatil etmiş olmasına rağmen, sen kalkıp maçın kaldığı yerden devam etmesi kararını veriyorsun.bu maçın bir avrupa kupası maçı olduğunu düşünüp, kime ne ceza verileceğini aklınızda sorgularsanız, açık açık yazamasanız da vicdanınızda beşiktaş'ın sahaya çıkmama kararına hak verirsiniz.
-
@antimülakat hocam dur bakalım bir sezon şampiyon olamadık diye hüzüne boğulmaya lüzum yok
-
@davetsiz Valla bence bu işten en zararlı çıkan Bjk oldu. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali Fb elini kolunu sallaya sallaya finale yani kupaya gidiyor.Peki maç skoru 1 0 Bjk lehine olsaydı veya yaşanan olaylar lig yarışında olsa Bjk yine mi sahadan çekilecekti? Bence hayır. Yani bir ilke bir ülkü uğruna değil bulunduğun kulvarın önemine göre davranış belirlemek en çok Bjk camiasına zarar verir şahsi fikrim tabi
-
Dördüncülük garanti şampiyonluk imkansız bizimkiler maçı bırakabilir.
-
@hgrotius Maç İnönüde. O maçı almazlarsa orayı yıkarlar.
-
@byteks1 hocam alsa da dördüncü olacağız gibi :’(
-
@hgrotius çekirge bir zıpladı gomez geldi. 2 zıpladı abuş geldi. 3. De negredo geldi. Son 3 sezonun özeti.
3 senede sağlam bir forvet alamadılar. Şansa 2 kere tuttu da öyle şampiyon olduk. -
Hocam transfer politikamız o kadar da sallapati değildi bence. Gomez ve aboubakar transferleri iyi düşünülmüş seçimlerdi.
-
Kupayı HAKEDEN kazandı. Tebrikler akhisar!
-
ilahi adalet bu gece tecelli etti.