Beşiktaş
-
@byteks1 valla o zaman hiç çıkmayalım hem kupadan da kurtuluruz.
-
@walrass06 Sanırım bu arkadaş dün saray sözcüsünün maç kaldığı yerden devam etmelidir açıklamasını görmemiş. Çok yazık, talihsiz bir ileti olmuş.
-
@byteks1 hocam siz videoları izlemediniz herhalde tahrik var herşey var Oğuzhan’la Tolga zenginin yaptıkları belli queresma tribünlere el hareketi yapıyor Fenerbahçe’ye neler yapıldı yıllardır bu kadar gündem olmadı otobüsü bile kurşunladılar biz hiç böyle bişe istemedik Pepeye verilen 1 maç cezayı konuşan yok direk kırmızı 1 maç ceza olaya bak
-
Kafada yarık yok kan yok 5 dikiş var doktor raporunda bile açılma yok yazıyor eğer hükmen verselerdi Türkiye de hiç bir maç bitmezdi yenilirken tahrik et yere yat sonra 3 puanı al
-
@walrass06 hocam fenerlisin galiba kendi yorumunu kendi sayfana sakla burasi BESIKTAS
-
@walrass06 ayrica volkanin taa kendi kalesinden kosup yaptigi igrenc hareket tahrik degil miydi ceza bile almadi. Persey elini soktu formasi duzeltiliyo dendi. Kendini yere atti tosice kirmizi yedirtti. asıl tahrik fenerli futbolcularda kusura bakmayin. Gozlugunuzu cikarip izleyin
-
@walrass06 yarık olmasına gerek yok isabet etmesi ve yaralaması yeter tüm olaylar gözönüne alındığında maçın hükmen beşiktaş lehine sonuçlanması gerekirdi
-
izinsiz saha terketmekden hükmen fenere verilmeliydi ancak tff eyyamcılığa devam ediyor.
-
@duymhuyguy ahahahaha güzel espriydi
-
@busus Van persie o maçta 3 maç ceza aldı q7 aldı mı yok tüpçü olduğu sürece eyyama devam
-
@pnyx-cratos Volkan Demirel’e her maç bişe isabet ediyor biraz gerçekçi olalım her maç böyle tatil mi olsun
-
@walrass06 van pörsinin tahrik leri ne olacak peki ? Bizde mi sahaya İnseydik? Yıllarca lugano neler yaptı daha yeni fernadao neler yaptı öldürsemiydik? Gs maçında melo neler neler yaptı millet çıldırdı sahaya indi hükmen mağlup olduk ! Uefa maçında sahaya kedi girdi diye ceza yedik biz sen neden bahsediyorsun! Her tahrik olan rakibini öldürsün mü yani ?? Olay kesinlikle fifa ya uefa taşınmalıdır ..
-
Sonrada Diyoruzki ülke neden böyle ! Ya Devletin en mühim makamlarına aday kişiler kalkmış şiddeti savunuyor adam öldürmeye teşebbüsün savunulacak yanlarını bulmaya çalışıyor ! Bu ülkede hergün kadın cinayeti sizin zihniyetiniz yüzünden işleniyor !! Kadın tahrik etmiş adamda vurmuş ne var yani bunda diyenler şuanda feneri savunuyorlar yazık yazık yazık !!
-
@siyahbeyaz hocam biraz elini vicdanına koy en çok tribün terörü çeken takım Fenerbahçedir
-
@walrass06 merak etme ben senin gibi vardır bir sebebi veya fener haketmiştir yada fenerli Topçular tahrik etti ondan oldu falan diyecek kadar değerlerimi kaybetmedim kime yapılırsa yapılsın bu bir terördür! Ve malesef terör kazanmıştır!
-
Bir Galatasaraylı olarak olaya duygularımı karıştırmadan bakabiliyorum ve diyorum ki, bu maç kesinlikle devam etmemeliydi. Futbola örnek bir hareket oluyordu. Kimse böyle olaylara kalkışmaya cesaret edemezdi. Örnek olmak yerine yine kötü örnek olmayı tercih ettik. Kim neyi provoke etsin, psikolojisi bozuk üç beş holigan maçta her tür çirkifliği yaptı ve maça ara verildi. Oradan buraya varılması ülkemiz adına içler acısı.
-
@siyahbeyaz Gs fb ilk maçta hakemin kafasını yardılar hakem anons bile yaptırmadı bu maçta ise q7 daha ilk korneri atarken Hakem ortaya topladı herkesi bi gariplik vardı bu maçta bu maçın oynanması en adili oldu belki bjk eler hırslanır belli olmaz yani eleyecek güçte
-
Keşke bir fenerli Çıkıp ta şunu diyebilseydi; her ne olursa olsun yüzyıllık rekabete yakışmayan görüntüler olmuştur .. Beşiktaş camiasına ve Şenol hocaya geçmiş olsun dileklerimizi iletir bu terörist saldırıyı yapanların tirübünlerden temizlenmesi için elimizden geleni yapacağımızı kamuoyuna ilan ederiz ... koca camiada bir tek kişi bile yok mu bu Erdem e sahip ?
-
@siyahbeyaz, içinde söyledi: Beşiktaş
Keşke bir fenerli Çıkıp ta şunu diyebilseydi; her ne olursa olsun yüzyıllık rekabete yakışmayan görüntüler olmuştur .. Beşiktaş camiasına ve Şenol hocaya geçmiş olsun dileklerimizi iletir bu terörist saldırıyı yapanların tirübünlerden temizlenmesi için elimizden geleni yapacağımızı kamuoyuna ilan ederiz ... koca camiada bir tek kişi bile yok mu bu Erdem e sahip ?
Sormayın hocam benimde en çok üzüldüğüm nokta bu. Türkiye yi dünya 3.sü yapmış,yıllar geçmesine rağmen bu başarının yanına yaklaşmayı bırakın uzağından bile geçilmemiş,bayrağımızı yurt dışında temsil etmiş, Türkiye'ye sayısız oyuncu kazandırmış, 65 yaşında dedeleri yaşında adam var karşılarında. Karşısına çıkıp özür dileyip adamın elini öpmeleri gerekirken yaptıkları şeylere bak.
Bunların içi kötü içi. Ne yapsanız boş.
Akıllanmaları için birinin ölmesi gerek diyeceğim ama yok. Süleyman Seba öleli 3,5 yıl oldu. Adamın arkasından tüm stad 90 dakika küfür ediyor.
Ne oldu da biz bu noktalara geldik anlayamıyorum... -
@byteks1 hocam futbol taraftarı tam bir leş... ben de izliyorum ama küfür kıyamet bir gençlerbirliği tribünü var gururumuz.