Beşiktaş
-
@siyahbeyaz dostum bende böyle görünüyor. Yine de @aliveli kardeşim bi baksın o.O
-
@paretowilfredo şimdi bu msj da da bende 1 saat önce yazıyor cep tlf dan giriyorum acaba benim tarayıcıda mı sorun var bakayım bi Teşekkürler yinede
-
@siyahbeyaz saat geri alma ileri alma olayından mı oldu acaba ?
-
@aliveli mantıklı hocam olabilir tlf otomatik değişmiş düzelttim ama sanırım ana ekran ayarından.. anlaşıldı sorun benden kaynaklı ksb vaktinizi aldım ben bi düzeltmeye çalışayım sağolun
-
Bu akşam çıkar mıyız bu gruptan ?
-
@aliveli çok büyük ihtimal bugün biter o işte. Bu saatten sonra amaç birinci çıkmak olmalı diye düşünüyorum.
-
@antimülakat geriye düştük bakalım be olacak.
-
Olllleeyyy saldır beşiktaşım
-
atiba olmazsa ne olur? sorusunun yanıtını gördük sanırım son 10 dk da
-
Q7 aybetti 4 te 4 le rekor kıracaktık olmadı
-
Yenmemek için çok uğraştık monacoyu.
-
4 maçta 10 puan. Bence tarihe geçecek bir puanla Beşiktaş grupları sonlandıracak. 13 puan veya 14 puan olarak sanırım Türkiye futbol takımları içerisinde alınan en yüksek puanı almış olacak.
-
@antimülakat ßende ßeşiktaslı olarak konusmak istedim Gönderine . ßen hiç öyle düşünmüyorum . Bence grubun en iddaalı en flas grubuyuz. her takım her an her dakıka skoru degıstırebılecek güçte. Monoca Mac sonucu Senol Guneş'in acıklaması ile devam ederek kanılarımı kuvvetlendırmek gerekırse eger sunlar söylendi kendisi tarafından : Monaco golü attı ve 1-0 öne gectiler ardından hemen 1 önemli atak daha yedik ve takım dagıldı resmen Skor 2-0 olsa suan biz grupta uefa hesabı yapıyor bile olabılırdık . Suan bile yıne hersey belli olmuyor . gurubu belırleyen 2 takım daha var porto ve leıpzıg . porto 3-1 yenerek dengelerin hala devam edecegının sinyalini verdi ve besıktasın evine konuk olacak ve cok form tuttular ayrıca abubakar ılk macta cezası nedi ile yoktu . şimdi ise oynacak ve porto bu futbolcunun siciline 50 milyon tl serbest kalma bedeli koydu . portoyu aldı zirveye koydu resmen . Son macımızda Almanya'da Lıpzıgde .... Onlarda cok toparlandı . Hafta içi munihle kupa macı yaptılar 6-5 penaltılarla kaybettıler Mac sonunu 1-1 idi . Onlarda Bizi sımdıden beklemeye gectiler bile ... Hakkımızda hayırlısı olsun . Zorda olsa Grup lideri cıkacagımızı hissediyorum . İkinci Cıkarsak Hiç Şaşırmam .
-
@suigeneris bütün bu hesaplar sebebiyle bu akşam kazanmalıydık
-
Gruptan 2.cıkmamız daha hayırlıdır real,juve,chealse gibi takımlar gruplarında 2.ler oyüzden belki 2. olmak daha iyi olacakk kartalımız icin
-
@aliveli Haklısın . Olağanüstü sebepler oluştu . Zorunlu değişiklikler bizi farklı stratejilere itti . skoru koruma moduna geçmemize neden oldu . Şimdi ise Porto Son 2 macını alırsa ( suanda puanı 7 ) 13 puanla grup lideri oluyor. Besıktas-porto macı son sözü grupa ileten bir mac olacaktır. Şİmdi besıktas bu kafayla Göztepe macına cıkacak ve oyuncularımız sakat ve Göztepe cok formda . Lig cok onemlı Besıktas Dünya pazarına cıktı fakat onumuzdekı sene cıkamazsak bu pazara 50 Milyon tl den olacagız .
-
@cokkoprens Grupta Her kazandıgımız mac basına 1.5 mılyon tl gelir elde ediyoruz. VE üLKe puanına katkı saglıyoruz. Besıktas hesabını herzaman karsılasacakları takımlara gore degıl sampıyonlar ligindekı hedefıne gore yapar. Suankı Chealse Gelse ne olur ki roma 2 mactada 6 tane gol attı onlara. Chealse eski Chealse degıl . real ve juve hesapları daha devam ediyor . onlara bişi diyemem .
-
@gmsmustafa hocam senin puan durumun ne alemde
-
Kartal gruptan çıktı çıkmaya da gruptan sonrası için o kalitede bir takıma sahip midir? Diye düşünürsek orası biraz meçhul. Defans hattı ve kaleci olarak çok güven vermiyor beşiktaş. Nerede o Cordoba'lı günler. Mondragon ve Cordoba kıyaslamaları
-
@antimülakat hocam gruptan çıktıktan sonra iyi bir kura ile (Allah her takıma kura çekerken gs şansı versin) bir üst tura yülseldikten sonra maksat hasıl olmuştur diye düşünüyorum zira son sekizden sonrası ciddi ekonomik güç ve daha fazlasını gerektirir ordan sonra lige dönüş ve alınacak şampiyonluk sonrası sezon sonu 4 5 oyuncuyu astronomik rakamlara satış olabilirse gerçek manada Türk futbol tarihini değiştirecek hamleler gelebilir ... Yönetim de bu vizyon var taraftarda da var sadece biraz daha zaman ve para lazım şampiyonlar ligi şampiyonluğu artık hayal değil ....