İçişleri Bakanlığı 1545 Sözleşmeli Büro Personel Alacak
-
@piraye otomatik atlıyo. Cünkü kpss puanı zaten ekliydi. Secim hakkı yoktu
-
@piraye yaptım gitti birkaç alan iptal edilmiş olmalı.Sorunlu bir sistemdi
-
@piraye bizde de öyleydi hocam endişeye mahâl yok:)
-
Gençler bi şey sorcam ya 22 Mayıs da saat kaç ta bitiyo başvuru bilginiz var mı e devlet şifresi almam gerekiyo yarın da tatil şu an yoldayım pazartesi alıp yapsam hemen olur mu
-
Isparta Antalya falan kaca düşer sizce b grubu hakkında hiç bi fikrim yok maalesef
-
22 Mayıs da akşam 6 ya kadar yapiliyomus bilginiz olsun
-
Merhaba 78 puanla gelme ihtimali olan il hangisidir b grubu alımlarında puan durumları hakkında bilgi sahibi değilim
-
@ddguy hocam ya yine mi ısparta:)) puan konusunda kimsenin bi bilgisi yok galiba
-
@Tgb hocam puanlar konusunda yorum getirmek zor. Çünkü açıklanmayan 4 mülakat var ve malesef bu alıma da aynı yüksek puanlı kişiler başvuracaklar..tamamen şans içinizden geleni yazın
-
@bombiksmori haklısınız hocam tamamen iç güdülerimizle hareket etmemiz gereken bi tercih olacak malesef hiç bir çıkarımda bulunamıyor insan
-
@bombiksmori ya Antalyalı olunca malum illa yakın yeri düşünüyorum
-
Kardeşlerim çıktı aldım ama tekrar girip şehir değiştirme sansim yok mu
-
@nurunalanur onayladıysanız değişim olmuyor
-
Arkadaşlar bende hakkında bilgi alınacak kişi kısmını atladı sizde de mi öyle oldu
-
@büşraa evet hocam atladı
-
daha önce bu başvuru süreci gibi sıkıntılı süreç gören-bilen-duyanlar beri gelsin :))))
-
@yenilmezserhat zaten başvuru bilgilerinden belliydi karışık olacağı. İyi ki sayı 1.545, Öğretmen kadroları gibi 20 binlerde falan olsa ne yaparız
-
70 pauna felan dusmesı mumkun degıl mı arkadaslar her hangı bır ılın taban puanı 60 oldugu ıcın sordum?
-
Mrb ben de mersinden başvuru yaptım muhtemelen mülakata çağırılırım gibi yalnız ilk girdiğim mülakat olacak ne yapmak lazım neye dikkat etmek gerek mülakat için basılmış kitaplar var onlardan almalımıyım
-
@tobıntax hocam keşke düşse ama malesef açıklanmayan mülakatlar bu ihtimali düşürüyor:(