2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith kim takar:))
-
şaka gibi ya 2016 ya bosunami girdik aciklama yapsinlar ona gore kırayim kalemimi yeter be yeter alim istemiyorum net tarihli aciklama yapsinlar bakan bizi umursamiyor acik ve net
-
@bombiksmori siyasi ve felsefi konuşmalarla gündem yarattıgını iddia ediyor denemeliyiz melih gökçeğin kanalında
-
@bombiksmori Facebookta kpss A iibf sayfaları falan mevcut sayfa sahipleri zaten iibflidir onlarla iletişime geçip organize olsak olabilir aslında 1 hafta reklam yapılır her gün şu saatte etkinlik var diye buna rağmen olamazsak zaten vay bizim halimize boşuna çabalıyoruz sesimizi duyurmak için
-
Arkadaşlar çok dikkat çekici güzel bir twit yazmamiz lazım ortaokul öğrencilerinden birisi "bakan bey yarın kar yagisindan dolayı tatil o olacak mi olmayacaksa makam arabasını gönderin " dedi kastamonu valisi ertesi gün makam arabasıyla çocuğu okula bıraktı..
Hani böyle hoş karşılanacak,espirili ve nüktedan,yadirganmayacak,hakkımızı vurgulayacak,küçük reklam ,animasyon tadinda bir şey üretmek gerek hem bu tercihini yap yöneticileri için kurumsallaşmaya giden bir adım da olabilir..(Bir nevi medya birimi kurulabilir)iletisim programlarında yetenekli arkadaşlar güzel bir reklam,tanıtım,kamu spotu havasında bir yol izleyebilir kanısındayım.Ne dersiniz eleştiri ve görüşlerinize açığım???
-
Hep ayni tweet olsun degistirilmesin guy vurgusu degil genel olarak kpss A 2016 yi kapsasin.KpssA2016MagdurlarinaKadro boyle guzel bence
-
İiibfdenCumhurbaşkanımızaKadroTalebi
-
Tag guYoksaoYOK olmalı yanlış anlaşılmasın ben ne olursa olsun evet diyeceğim ama bu tağ açılmalı .
-
10 marta kadar ilan gelecektir.ki gelmezse zaten sonrası için ihtimal yok müdürlük ve yeterlilik sınavları yapılacak mayista.
-
Keşke guy işine Adalet Bakani baksaydi adalet bakanligi alimina baya comert davraniyor
-
Gerçekten zor bir durum bürokrasi işlemiyor .İİBF için.birsuru meslegin önü açık geleceğini belli iken bizimkisi hep beklemekle geçiyor.sacma bir sistemin sıkıntılarını çekiyoruz .Çok garip .Beklenen sadece ilan.sanki direk atanicaz.
-
@Serkan01 biz de "bakan bey yarın guy ilanı gelecek mi gelmeyecekse siz bi gelin bisi deniycem" mi yazalım hocam:))
-
@miss-smith siyasi, felsefi ve nihat doğan:) adeta bir alman bir ingiliz bi de temel fıkrası;))
-
@bombiksmori şansını çok zorlama bence arkadaşlar o zaman etkinliklerde bakan beyin yanında cb ve başbakanı da etiketlemeye dikkat edelim bunu bütün arkadaşlara da duyurmaya çalışalım
-
@saay bizde şans ne gezer hocam;)
-
@bombiksmori haklısın gerçekten
-
@bombiksmori Kardesim o bizim niyetinizi anlatmakta biraz ciddiyetsiz kalır ben dikkat çekmek adına bir fikir sunmaya çalıştım naçizane.
-
Arkadaşlar perşembe akşam gerçekleşecek olan twit etkinliğinde bakan beyin yanında özellikle sayın cumhurbaşkanımız ve başbakanımızı etiketlemeyi unutmayalım. Ve lütfen destek olalım artık
-
@Serkan01 ciddiyetsiz olduğu cűmlenin sonundaki gűlűcűkten de belli zaten hocam. Fikrinize biraz mizah ekledim hepsi bu. Ciddiye almayın.
-
@bombiksmori Gece gece gulumsettigin icin için teşekkür ederim kardesim işin stresinden kaçırmişim inceyi