2016 Aralık GUY Sınavı
-
@furkanbey daha yenisin o zaman kardesim sen bu yolda.Sonucta adam senin benim gibilerden gecimini sagliyor para verdin dersini aldin bu kadar olay. Sana parasız anlatsaydı öğretseydi gözümde bir degeri olabilirdi
-
@bunebicimhikaye yani yeni sayılırım 2-3 yıldır uğraşıyorum bu şeylerle. ama bu sistemi yaratanlarda arayacaksın hatayı bilader! öss, ygs, kpss, ales gibi sınavlar ve bunun kursları olduğu sürece bu tip adamlar öğrencinin sırtından beslenmeye devam edecek. okullarda üniversitelerdeki eğitim yetmiyor işte! adı geçen adem kılıç gibi biraz isim yapmış bi sürü adam var sözde öğrenci dostu. yüksel bilgili, ferhat yıldız vs. kendi adını kullanmayıp, nickleriyle piyasa yapanlar
-
@furkanbey az önce yıllarını iktisata vermis süper birinden bahsediyordun forumdaşını sığlıkla itham ettin ve şimdi de sisteme geçtin sırtımızdan para kazanıyorlar diyorsun. ben daha sana bir sey demiyorum okuyanlar versin kararını.
-
Arkadaslar 1 martta Vergi uygulamalarinda e - donusum ile ile ilgili bir panel yapilacak.Panele İstanbul vergi dairesi baskani,Gelir idaresi Bask. ve Maliye Bak. Nin acilis konusmasi ile baslanacigida yaziyor.İlk agizdan bisiler duymak icin iyi bir firsat degil mi? @paretowilfredo
Yer :İstanbul Swissotel the Bosphorus
Tarih: 01.03.17 bilgiyi.paylasim diye hemen uye oldum ilk paylasimim da bu olsun -
@abba10 Istanbul v.d. Bekir Bey ilimli bir kisidir. Bilgi alabilirsiniz kendisinden geri cevirmez. Bakanin katilacagini sanmam genelde duyrulur acilis konusmasi icin gelmez bakan duzeyinde katilimcilar. Adnan bey de orda olabilirse guzel imkan olur. Istanbulda olanlar deneyebilir.
-
Yok mu duyum falan ilan gelmeyecek mi yoksa
-
@paretowilfredo seninde umutların tükendi değil mi
-
Tüm gün sohbet ettiniz yazdınız çizdiniz vs vs. 1.30 saat sonra icraat zamanı. 00,01 den sonra # Günbiterken'e tweet atıp TGRT haber izliyoruz gençler. Dün okudu mümkünse gene fotolu tweet daha etkili oldu.
-
@bunebicimhikaye hahah. peki halkımız hür iradesiyle değerlendirsin güzel kardeşim
-
@Şakir 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
ben de geçmiş zamanda referandum öncesi alım olacağını bizzat öğrendim. Hatta nasıl öğrendiğimi kimin söylediğini herseyiyle bu foruma yazdım Ama işte oradaki en üst düzey sorumlunun söylediği çok büyük alım Olacak dedi. Askere gitme puanın iyi bekle dedi bana. Bende bekliyorum bakalım doğru mu çıkacak yalan mı zaman gösterecek.
Askere gitme bekle Büyük umut vermiş inşallah gelir
-
@miss-smith Öyle denemez. Beni olumsuza yakın kılan tek şey Naci Bey'in konudaki kat'i tavrıdır. Yoksa alımın olmasına dair her şey olumlu. Tüm faktörler pozitif.
Hazırlık var. İlana çıkmaya hazır bir kurum sınav işleri var.
İhtiyaç ciddi oranda var.
Operasyonlar neredeyse tamamlandı. Meslekten ihraçlar asgariye indi. Bu engel de kalktı kısmen.
İllerin talepleri var. Vergi Dairesi Başkanları bunu dile getiriyorlar. Bu noktada da aslında bir artı bizler için.
Kurum insan kaynakları'nın meşgul olduğu başka önemli işler yok.
Referandum netleşti. İlan için en ideal iklime girildi.Tek olumsuzluk burda Bakan Bey'in tavrı.
-
@miss-smith ilan gelmezse sınavdan sonraki ilk pazartesi yayına gidecem
-
@paretowilfredo Hocam bakan bey seneye yada ilerleyen senelerde de bu tavrını sürdürür mü yoksa ohal nedeniyle böyle sıkıntılı davranıyor
-
@yetkili-AĞAbey Sayın Ağbal'ın mizacı ve meşrebi bu malesef. Ketum ve tutucu tavra sahip. Kişilik özelliği böyle ve bürokrat kökenli olması bunda ciddi etken.
Diğer kurumlar için bu bir kıstas değildir ancak Eski Maliye kökenliler genel olarak bu terbiyeye ve katılığa sahip.
Tek çıkar yolumuz siyaset kurumunun alımı ele alıp karar vermesi. -
@paretowilfredo Bir şekilde bu sorunun cumhurbaşkanının kulağına gitmesi ve onun siyaseti devreye sokması gerekli...
-
@kozexpo Aynen dostum. Ciddi bir kitlenin bu konuda huzursuz olduğunu Tayyip Bey duyup hassasiyet gösterebilir. Bir telefonuna bakar sürecin başlaması. Ama mühim olan O'na ses duyurabilmekte.
-
Bizim ne gunahimiz var Naci Agbal Bakan oldugundan beri tek guy gelmedi mehmet simsek olsaydi coktan gelmisti ilan Bakan Naci Agbal iken ben artik guy vmy den umutlu degilim resmen emeklerimiz boşuna gidecek..
-
e devlet üzerinden yazılabilir
-
@paretowilfredo artik Maliye Bakanina ozel kalemine vs.ulasmaya calismayalim bence arkadaslar.Tum twitlerde Tayyip Erdogan ve Binali Yildirim'a ulasabilecek etiketleri yapalim.Ben Maliye Bakanindan umudu kestim
-
Artik Maliyeden umudu kesip 2017 puaniyla Sgkya girmeye calisacaz arkadaslar yoksa 2017'de bile ilan vermeyebilir guya takilip kalirsak hayatimiz boyle devam edecek gibi geliyor artik yıldım