2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ansızınbirilan yanlış doğruyu götürmüyor. Min 80 yapılması gerek o bile riskli. Hele ki benim gibi yanlış tercih yaparsan 84 puanla açıkta kalırsın.!
-
@Secondchance her doğtu sayısı bir puan olarak mı hesaplanıyor
-
@ansızınbirilan 100 soru her soru 1 puan 90 doğru yap kafan rahat etsin.yanlış doğru götürmüyor. Zaten sınav zor olmuyor imece 3 kere dön sorular birbirini tekrar ediyor. Sınavdada süre fazla fazla yetiyor ben 2 tam tur döndüm 3. Turda verdim. Soru kitapcığı çok küçük sadece
-
@ansızınbirilan Evet arkadaşım. Toplamda 100 soru. Ama guy sınavı cidden kolaydır çıkmış soruları çözen biri ortalama ne yapacağını az çok kestirir ben mesela 82 85 arası yapıyordum sınavdan 84 aldım. Ve sorularin yüzde 70 ini kalem kıpırdatmadan yapabilirsin. Önemli olan kolay gibi görülen bazı soruların çeldiricı olması birde kpss için çok detaylı çalışmanın verdiği bi dezavantajlik durumu oluyor. Guy da genel başlıklar çıkar hukuk için o yüzden detayına inmek yerine konu başlıklarına hakim olmak daha mantıklı. Bunlar benim tavsiyem.
-
@Secondchance @miss-smith imece nin dillerden düşmemesinin nedeni buymuş demek çok sağolun konu hakkında aydınlattınız beni.
-
Sorular kolay ama benim gibi kamu mezunu kisiler isletme iktisadi ve maliyet muhasebesi kisimlerinda zorlaniryor. Bu konularda cok degisik sorular var
-
@ansızınbirilan Rica ederim. İyi çalışmalar.
-
@TugayÇ öyleyse işletmeciler için bi avantaj olarak değerlendirilebilir
-
@ansızınbirilan evet imece hazırlayanlar sağolsun. Sınavda kpssden farklı olarak işletme iktisadı diye bi bölüm var max4 soru cıkar onuda 100 sayfalık bı konu anlatım ve soruların oldgu yasin çobanın kitabı var ordan halledebilirsin
-
@ynl006 78.7 11 binlerde sıralama
-
@miss-smith çok sağol .
-
@bombiksmori hayırlısı olsun hocam aynen katılıyorum
-
Off su ilan gelse de ceza ve 4lu iktisat calsnak zorunda kalmasam
-
@karaahmet641 bnmde 78.77
-
@İnmyheart aynı durumdayım sona bıraktım onları mart'ın sonuna kadar ilan gelmez ise mecbur çalışacağız
-
Ceza ve 4 li niye çalışmıyoruz kpss ye girmeyecek misiniz
-
@guyan-gelmiş bnde sona biraktim gerci dogru her halukarda kpss ye gircz:(
-
Arkadaşlar mikro ve makro hariç ıktisatta hangi dersler var Guy sınavında ve Maliye de vergi hukuku yok değil mi?
-
@aksaçlı olma mı yaa.vergi hukukunun en afillisi var hemde.
-
az önce gelir idaresi başkanlığını aradım mağduriyetimizi belirttim , kadın şuan kurum içinde sınav yapılacak ve tarih mayıs ayı , guy için bi çalışma yok lütfen siteden takip edin dedi ve sesinden anladığım kadarıyla bu sorulardan bıkmış haldeler .Ardından 2 tane arkadaşımdan rica ettim onlarda aradı ve aynı cevapları aldılar ama bu şekilde ciddi bi baskı yaratabiliriz diye düşünüyorum aramak isteyenler için numarayı tekrar bırakayım
+90 312 415 30 00