2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Rorschach159 ben genel olarak duyumların paylaşılmasınin her açıdan faydali olduğunu düşünüyorum. Sonuçta ilan gelse bile kpss ye gireceğiz. Kendi adıma Teşekkür ederim kardeş çünkü en azından derse olan motivasyonum artıyor.
-
@Şakir Duyduğumu aynen aktardım bu hoca bana daha önceden de söylemişti ama benim karakterim gereği heralde ben insanlara inanmıyorum güvenmiyorum arkadaşlarım çoktan hazırlanmaya başlamış guya imeceler falan çıkmis piyasaya
-
@Rorschach159 Hocam dünya tersine döndü heralde siz bile duyum paylasiyorsunuz ve bizlere umut veriyorsunuz... Siz karsiydinuz böyle duyumlara umit vermelere ama bu iş diğer türlü olunsuzlukla ilerlemiyor bir gaz lazım ders çalışabilmek için
-
ben de geçmiş zamanda referandum öncesi alım olacağını bizzat öğrendim. Hatta nasıl öğrendiğimi kimin söylediğini herseyiyle bu foruma yazdım Ama işte oradaki en üst düzey sorumlunun söylediği çok büyük alım Olacak dedi. Askere gitme puanın iyi bekle dedi bana. Bende bekliyorum bakalım doğru mu çıkacak yalan mı zaman gösterecek.
-
2000 kişi alımında sizce 78 puanlının şansı var mıdır hocam?
-
@karaahmet641 sormanız bile hata.tabikide şansnız war.
-
@karaahmet641
Var kardeşim bırakma calışmayı gecen yıl o puana guy olan vardı -
@yetkili-AĞAbey benim Şubat Mart duyumum Aralık ayından beri var benim karşı olduğum duyum paylaşmak değil adam işkembeden sallıyor umut veriyor sonra insanların hayallerini yıkıyor ben kimsenin buna hakki olmadığını düşünüyorum ben dahil o yüzden ben inanmıyorum yazdım altına. Hocam ben sana umut verip yarı yolda bırakırsam vebalini nasıl öderim
-
@karaahmet641 kardeş Antalya ve Bursa 73 ile kapattı.Tek il seçiminde çok yüksek puanlıya gelmiyebiliyor onun için sen de gelecek gibi çalış.
-
@karaahmet641 kardeş kaç bindesün tam? Bide küsüratı kaç puanın
-
@sametuzeyir valla benimki 84.2 sıralama 3.800
-
@karaahmet641 kardes buyuk ıhtımal gelır dıye dusunuyorum. puan tam kac ? bırde sıralama kac. bnde o sevıyedeyım ondan soruyorum
-
Arkadaslar guy sűrprizlerle dolu. 3 yıllık tecrubeme dayanarak gőrdűm ki şayet eski sistem devam ederse 70 ve űzeri herkesin şansı vardır.İl seçiminde sakın spekűlasyonlara kanmayın. Geçen sene bursa 73 le kapattı herkes bűyűk şok yaşadı ki en yűksek kapatacak yerler arasında sayılıyordu.Bunun gibi daha ne őrnekler var. Demem o ki űmitsiz olmayın herkesin şansı var bu yolda.
-
@Rorschach159 sizden duyum duyacağımı hiç beklemezdim Teşekkürler
-
Bi önceki sene Antalya ve Bursa çok yüksek kapatmıştı Herkes korkudan İstanbul yazdı gideyimde neresi olursa olsun diyerek sonuç böyle oldu.tercih zamanı gelirse eğer foruma birşey yazmayın ve okumayın sizi yaniltmak isteyecek çok kişi olacaktır.Herkes gönlünden geçeni yazsın gerisi kısmet.
-
Gel artık gadasını aldığım gel...
-
@Rorschach159 teşekkür ederim almış olduğun bilgileri bizimle paylaştığın için. Arkadaşlar bi sorum olacak daha öne guy sınavına girenler bilirler . yaklaşık 1250-1500 kişilik bir alımda yazılı sınavdan ortalama en az kaçtane doğru yapmak gerekiyor. yanlış doğruyu götürüyormu?
-
@ansızınbirilan 81-85 arası en az yapmak gerekiyor
-
@ansızınbirilan yanlış doğruyu götürmüyor.
-
@Aristo76 eyvallah üstad sağol