2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith O kadar mı bi intiba bıraktım burda benim düşmanlığım ilana falan değil gelse bende iş sahibi olacağım bekliyorum benim derdim yalandan burda insanlara umut verenlerle.
-
Arkadaslar muhasebe bilenler yardim edebilir mi ? 2 soru var kiralanan gayrimenkullere biri degerini arttirmak icin yapilmis digeri normal gider ikisinede ozel maliyetler kullanmis. Yanlis degilmi? Ozel maliyetler sadece gelistirmek icin degil miydi?
-
@busus değer artırıcı herşey özel maliyete temizlik falan genel yönetim yada pazarlama satışa
-
@kubraguy ıktisatta peki mikro makro başka neler var
-
@Rorschach159 bende oyle biliyorum demekki cevaplar yanlis. Tesekkur ederim.
-
@busus ilgili duran varlik hesabina kaydetmeli değer artirici değilse. Ve gider sinirini asiyorsa
-
@busus eğer ki kiralanan birşeyse özel maliyetlere yazılıp daha sonra giderleştirilir, bizim mülkiyetimiz ise direk aktifleştirilir
-
@busus Hangi kaynak bende bi inceleyeyim soruyu
-
@aksaçlı para banka uluslararasi iktisat isletme iktisadi bide uluslararasi kuruluslarmi ne oyle bisey
-
@aksaçlı ua iktst / ua örgt / parabanka / işltmeiktisadı
-
yaşadığımız mağduriyetle ilgili BİMER e de yazdım isterseniz sizde direk kopyalayıp yazabilirsiniz
Ülkemizde son günlerde yaşanan elem olaylar ve akabinde ilan olunan 3+3 ay OHAL sonrasında kamuya personel alımının önce ertelenmesi yönünde ilgili bakanlıklar tarafından yapılan açıklamalar ve ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun ilan ettiği kamu personel alımının dondurulması kararı, 2 yıldan 1 yıla çekilen 2016 yılı KPSS A Kadrosu puan türlerinin geçerliliğini olumsuz etkileyerek aldığımız yüksek puanları tabiri caizse geçersiz hale getirmiş, açık bir hak mağduriyeti yaratmıştır. Bu yıl içinde süregelen kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilecek belirsiz memur aday sayısı keza aynı şekilde 2017 de daha az personel alımı yapılacak yönündeki karar ve belirsiz sınav takvimleri özellikle benim de içinde bulunduğum İİBF mezunlarını tedirgin etmektedir. Hak ihlalinin önlenmesi açısından öncelikle 2016 KPSS A Kadrosu puan geçerliliğinin tekrardan 2 yıla çıkarılmasını ve İİBF mezunlarına ek kontenjan verilmesini ister, saygılarımla arz ederim. -
Arkadaşlar bu imece ile adem kılıç'ın çıkmış soruları arasında ne fark var?ben adem kılıç'ın kitabına bakıyorum imeceyi de çözmelimiyim?
-
@dlkdr hiç bir fark yok sadece adem kılıç cevap kısmında daha detaylı konu anlatmış imecede cvplar kısa kısa geçilmiş ama pratik yapmak istiyorum dersen onu da çözebilrsin
-
@dlkdr Adem kılıç gözünü öğrencinin cebine çevirmiş bi hoca imece hiç bir maddi kaygı duyulmadan hazırlanmış bi kaynak. Karar sizin
-
@Rorschach159 haha sığlığa bak cevaptaki. adam paragöz eyvallah da herif bu işe yıllarını vermiş. diğeri ise okumaya yıllarını veren öğrencilerin yapmış olduğu bişey
-
@furkanbey Yıllarımı verdim o zaman içeriği 5 para etmeyen kitabı 100TL'den satabilirim. Yaşasınnnnnnnnnn yav kardeş git fanboyluğu memurlarda yap burası öyle bi yer değil
-
@furkanbey hangi işe yıllarını vermiş adem kılıç? 2012 basım kitapları mevcut bende dekontunu buldum 63 tl vermisim
-
@Rorschach159 ya ne fanlığı be bilader. benim derdim değil içeriğinin 5 para etmemesi ona 100 lira verilmesi. milleti yalan yanlış yönlendirmeyin diye yazdım ben!
-
@furkanbey Senin derdin ne peki birader? Benim derdim ve burdaki bi çok arkadaşın derdi minimum parayla maksimum faydayı elde etmek he sen ben homoeconomicus bi birey değilim param çok veririm diyorsan orası ayrı ama içeriği leş bi kitabı kimseye önermem almamaları için fikir beyan ederim
-
@bunebicimhikaye kardeşim adamı ben 2015'te eskişehir pegem'den tanıyorum. yıllarını vermiş olduğu şey 'iktisat' olsa gerek? mikroyu o adam sayesinde öğrendim ben. ama gidipte hiç bi kitabına para vermedim. sağlam kazıkmış