2016 Aralık GUY Sınavı
-
İNŞALLAH GELİR HOCAM GÖZÜMÜZ GİB SAYFASINDA
-
Mahfi hocanın naci agbal i konuk edecegini bilseydik mahfi hocaya yazardık daha önceden sorardı
-
@bonus hocam nerden yazıcaz hic bir sosyal medya adresi yok ben nobuo hastaglayip yazdım ama
-
@yetkili-AĞAbey MAHFİ HOCA DA SORAR HERHALDE BİLİYORDUR DURUMU
-
@yetkili-AĞAbey sabah ntv yi izlerken gördüm önceden duyurulmadı hiç. @maliyeci123 twitir adresi var mahfi hocanın takip edin. Program bitti tabi on dakika önce.
-
+90 312 415 30 00
+90 312 415 29 00 NUMARALARI SIK SIK ARAYIP SINAV İLE İLGİLİ SORULARIMIZI SORABİLİRİZ ARKADAŞLAR 1 KERE ARASANIZ DAHİ YETER -
@John-Nash kendi sayfasında bu senenin nasıl vahim olduğunu bi arkadaşımız söylemişti
-
ARKADAŞLARDAN BİRİSİ BENİ SÜREKLİ EKSİLİYOR DERDİ VARSA SÖYLEYEBİLİR
-
@John-Nash kim o manyak ya güldüm valla
-
@Fişek-MORGEN SENENİN BU KADAR SIKINTILI OLACAĞINI TAHMİN ETMİYORDUM HOCAM. 28 KASIM 2015 TARİH,NDEN İTİBAREN HER ŞEY NORMAL ŞEKİLDE OLMUŞ OLSAYDI ŞU AN BELKİ DE GELEN 5. GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAVI İLANA ÇIKMIŞTI.
-
@Fişek-MORGEN PEK Bİ FİKRİM YOK KARDEŞİM EKSİLESİN BAKALIM
-
@John-Nash aynen hocam fakat şöyle düşünerek motive olabiliriz nasıl ki bir ok iyice gerilip daha ileri gidiyorsa bizde bu sabırla çok iyi yerlere gideriz hocam
-
@John-Nash bende artilim artık hep o zaman
-
@Fişek-MORGEN MOTİVE EDECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM HOCAM BEN PEK AMA MECBURİYET BENİ İKNA EDİYOR. SABIR KONUSUNDA DA SANKİ SABRIM BİTMİŞ FAKAT NARKOZ YEYİP UYUŞTURULMUŞ GİBİ TEPKİ VEREMEDEN SÜRECİN İÇİNDE GEVELENİYORUM
-
Arkadaşlar rüyamda 2.000 kişilik guy ilanı gördüm. İl seçim sistemine baktım eskisi gibi. Sınav tarihine bakmaya çalışırken uyandım.
İnşallah gerçektir. -
@Dick-Advacoat inşallah bakalım çok güldüm ne hallere geldik ben de 1250 gördüm ama umarım seninki tutar
-
@Dick-Advacoat Rüyada gelir uzman yardımcılığı sınav ilanını görmek ;gelmeyecek ilana ,2000 kişi alınacağını görmek çok yakın zamanda işsizlikten dolayı kafayı yemeye delalettir..Bazı alimler ise pozitif olarak rüyayı gören kimsenin 2017 kpss sonrası sevineceğine işaret eder
-
@oguzhan06 OHOO 2 REKAT ŞÜKÜR NAMAZI KILSAYDIN HOCAM KEŞKE
-
Dün eskiden iktisat asistanligi yaptığım dershaneye gittim Ankaradan gelen kamu hukuku hocası vardi kendisi mart ayında 2000 kişilik bir alım olacak dedi ne kadar netsiniz hocam dedim ankarada iyice konuşmaya başladı eski öğrencim var komisyonda dedi ayrıca dershanenin kurucu hocası da aynı şeyi duyduğunu söyledi. BEN INANMADIM DUYUMA AMA İNANIP INANMAMAK SİZİN ELİNİZDE DUYDUĞUMU AYNEN AKTARDIM
-
@oguzhan06 yalnız rűyaların hayra yorulması tavsiye edilir hocam:)