2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kamuguyyy hocam bence 2017 kpss ye odaklanmalısın.Ben Şubat'tan beri kpss odaklı çalışıyorum.Gelirse guy ilanı ohh ne ala,gelmezse artık yapacak bir şey yok 2017 için bari hazırlıksız yakalanmayalım.
-
Arkadaşlar lütfen biraz elimiz taşın altına sokalım. Akşam yapılacak etkinliğe biraz yoğun katılım olursa dikkat çekebiliriz belki. Akşamki etkinliği burdaki arkadaşlar zaten biliyor. Buranın dışındaki kurs kütüphane arakadaşlarımıza ulaşmya çalışalım. Facede dersane gruplarında paylaşalım etkinliği destek isteyelim. Ne kadar kalabalık görünürsek o kadar dikkat çekeriz. Lütfen korkmayın. Belli bir seviyeyle edeple istenen şeyden zarar gelmez kötü bir talepte bulunmuyoruz sonuçta. Geleceğimizi düşünerek isteğimizi iletmeye sesimiz duyurmaya çalışıyoruz. Lütfen duyarlı olalım.
-
Arkadaşlar merhaba
Benim şöyle bi fikrim var.
Başbakan başbakan yardımcıları veya cumhurbaşkanı bildiğiniz gibi il il gezmekteler. Yazacağımız kısa bi metinle mağduriyetimizi dile getirip elden verebilirsek bu yetkililerden birine sonuç alabilme ihtimalimiz yüksek. Çok zor belki yanlarına gitmek ama her şeyi denememiz lazım. -
Belki biraz masrafli olacak belki bi cogunuz sacma diyecek ama sanirim en etkili yontem toplu halde telgraf cekilmesi hem de istedigin saat ve zamanda gonderiliyor bunu en son yapan vdk yeterlilk sinavi iptal olan mufettisler yapti ve soylediklerine gore gelismeler onlarin lehine
-
Ortak ve kisa metinle belki is cozulebilir
-
Sn. Cumhurbaşkanım düşünün siz 2 yıl seçim çalışması yapıyorsunuz ve iyi bi oy alıyorsunuz ve cumhurbaşkanı olamıyorsunuz bizim durumumuzda böyle ışte))) böyle bi yazı yazabiliriz arkadaşlar ama kısa şekilde olması gerekir ki twitterde cumhurbaskaninnnattığı twetlerin altına yazabilmemiz için. Önerilerinizi bekliyorum. Çünkü is artık cumhurbaşkanına gitmesi lazım bakan bizi iplemiyor
-
Aslında bunun en iyi yolu gazeteye ilan vermek özellikle yeni şafak sabah gibi gazetelere ilanlar verilse mağduriyet anlatılsa çok daha etkileyici olur. Reis belki bizzat bu gazeteleri okumaz ama danışmanları özellikle İbrahim Kalın bütün gazeteleri takip ediyor bi şekilde kulağına gider. He burda iş öğrencide değil biz öğrencinin her yerde yanındayız diyen hoca ve dershanelerin aslında ama onlarda tek gaye ver 4000tl bu sene atanamazsan seneye 5000 verirsin olduğu için iplemiyorlar
-
@Rorschach159 hocalardan bişey beklenmez. Onlar şimdi kampanyada 2016 da alıö olmadı 2017 alım patlaması olucak kaydınızı yaptırınız geç kalmayınız
-
@TDS__00 ay kız hesabı benim takip edin beni aylin yılmaz da benim @talihsiziibfli , almila da benim @iibflialmila
-
her gün cumhurbaşkanına başbakana , tweetle atıyoruz cumhurbaşkanı tweetler konusunda duyarlı , eğer büyük bir grubun mağdur olduğu dikkatini çekerse maliye bakanıyla işimiz kalmaz
-
Bu gün herkes saat 20.00 tagle beraber Cumhurbaşkanı Başbakan'a resmi dille Saygı çerçevesinde yazsın eminim göreceklerdir. Duyacaklardır.
-
@AyseTurkmenogl cb danışmanını etkinlilte etiketleyin
-
@DeryaBattal53 cb danışmanı etiketliyelim
-
Tag gündeme girilmedi mı daha ben görmüyorum da
-
Tag ne arkadas
-
Arkadaşlar Cumhurbaşkanımızın resmi fotoğrafcısına durumumuzla alakalı instagram üzerinden mesaj attım ve mesajı gördü büyük ihtimal mesajları kontrol ediyor konuyla alakalı mesajlar çoğalırsa durumu Cumhurbaşkanımıza ileteceği düşüncesindeyim.
-
Arkadaşlar lütfen c.başkanı başbakan danışman gibileri etiketleyin... Bu saat en sonra naci agballa olmaz
-
@yetkili-AĞAbey tag yok ortada neye yazacagiz
-
@mat ismş ne bizde msj atalım
-
@DeryaBattal53 @AyseTurkmenogl cb danışmanını etkinlilte etiketleyin