2016 Aralık GUY Sınavı
-
Tagı gündeme girince göreceksiniz
-
@John-Nash Nerde tag
-
arkadaşlar facebookta 900 kişilik alım muhabbeti dönmüş tam olarak anlayamadım nedir ne değildir?
-
Ne ile ilgili hocam guy mu
-
@oguzhan06 nerede kardes
-
-
@esrarengiz çok güldüm ya kim yaptıysa eline sağlık sabaha kadar dinlerim artikin
-
Eğdi mezun boynunu eğdi bakan tasarruf dedi dondom kurşunu değdi.
-
Gencler yarin da ilan gelmezse haftasonunu da saymazsak subat bitti gibi bisey
-
katılımın k' sı yok yazık bize.
-
@dibace ben artık şahsen katılmıyorum. Umutsuzluk değil ama direk refarandumu hedef alan tagler olmadıkça dikkate alınacağımızı pek sanmıyorum. Çünkü ilan gelirse referandum için gelecek. Referandum öncesi gelmezse, 2017 sonbaharında ya da aralıkta anca gelir. Tabi o da gelirse!!!
-
2 tag in ikisi de spam yemiş etkinlik var mi bunun haricinde ?
-
@Serkan01 gece 00:00 da tgrt ye yaziyoruz hocam
-
@bombiksmori tamam kardesim,katilacagim
-
Cuma gecesi. Sen içimizi biliyorsun rabbim. Bu sıkıntıları yaratanlara sıkıntımızı tattır. Tmm bnm çok iyi değil puanım ama şansım olduğunu da biliyorum. Her sene olduğu gibi ilanlar gelse belki de memurduk ya. Şimdi biz de ayın 15'i paramızı yerdik;) 75 puanla guy olmanın yolculuğundayım..
-
Ismi neymis resmi fotografcisinin madem goruyor bizde atalim mesaj
-
Guyla ilgili son gelişme nedir dostlar
-
@bahar 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Guyla ilgili son gelişme nedir dostlar
Son gelişme duyumlar ile şubat ayınıda bitidik şimdi mart ayında gelcek duyumları başladı
Sonra nisan sonra mayıs hazıran ..........
Yani ilan yok geleceğide belirsiz -
@altaybozkırlı cok mantikli ama 3 kisi 5 kisi yazarsa olmaz, kiiiii bizimkiler twit dahi atmaya üşeniyorlar.Ben umudu kestim bizim atanamayan iibfli dostlardan herkes basinin caresine bakacak artik madem bireysel takiliyorlar
-
Bugün eğer #Günbiterken diye mesaj sayısını yeterli bulmazsam daha bende uğraşmam 2-3 haftadır hergün uğraşıyorum. Fotolu mesaj bile atacağım bugün herkes hazırlıgını yapsın son 4dk