2016 Aralık GUY Sınavı
-
@John-Nash açıkcası ben de ilk defa bu sene hazırlandım hatta son 3-4 ay günde 3-4 saat çalışarak ona rağmen 80 aldım. Sorular bence yüzeyseldi denemelerde iktisat-maliye toplam 22-23'ü göremezken kpss de 35 yaptım.Bence siz derin çalıştığınız için kafada karışıklık yaratmış olabilir.ben her derse bir konu anlatım bir soru bankası yapıyorum.
-
@guyan-gelmiş olabilir hocam naçizane fikrim bu çünkü bir kaç tecrübeli arkadaşla muhakeme ederken bu sonuca ulaştık. 40 soruluk sınav sistemine baktığımızda o jenarasyonu yakalayamadan sınav sistemi değişmişti ki, soruların daha kolay olduğunu görmüştüm. Fakat 40 soruya verilen 50 dakikalık zaman zarfı iktisat ve muhasebe de bizleri zorlayacaktır hakkımızda hayırlısı olması dileğiyle
-
@duranvarlık twitten bahsetmiyorum elden bi mektup verilse yeterli bunu bir kişi yapabilse tamam
-
@Antimülakat bende mahfi eğilmezi kopyala yapıştır yaptım
-
Burç yorumlarını dinledim de tüm burçlar için pazar akşamı aydınlanma olacakmış. Ben en çok bizim ayfinlanacagimizi düşündüm bekleyelim görelim nasıl bi aydınlanma olacak
-
Arkadaşlarım merhaba,
Bu yıl Kpss de çıkması muhtemel konular ve sorular hakkında düşüncelerinizi yazabilir misiniz?
İKTİSAT
MALİYE
HUKUK
MUHASEBETeşekkür ederim...
-
mahfi eğilmez haberi rt ledi
-
Arkadaşlar biraz önce Bimere istek gönderdim.Benim ve binlerce iibflinin mağduriyetine alım yapılan puanlarimi yazarak gönderdim.Özellikle Maliye bakanlığının hemen hemen her sene yaptığı Guy ,Duy ,mhuy ,vdk gibi yüklü alımları yapmaması nin beni ve binlerce iibf liyi mağdur ettiğini yazdım. Kpss puan gecerliliginin 1 yıla dusurulme magduriyetini ekleyerek güzel bir anlatımla istekte bulundum. Sizden ricam bugün herkesin bimere magduriyetimizi yazıp gondermesidir.Özellikle Maliye bakanlığının bizi mağdur ettiğini yazıp gönderin, inanın bu yol daha etkili olacaktır...
-
@Aristo76 bende yazdim verdikleri cevaplar klasikkopyala yapıştır hep ayni
-
@ceybru biz ancak beyaz ışığı görürüz bu vakitten sonra
-
@altaybozkırlı sana cevap geldimi
-
@Aristo76 evet geldi ihtiyaç olmasi halinde şu kanunun şu maddesine göre alım yapılmakta olup şu siteden takip edebilirsiniz gibi bi cevap geldi
-
@Aristo76 ayrica hem bimere hem maliye bakanliğina hem gibe yazdim ayni standart cevap geldi
-
@Aristo76 hatta metnin altında imzasi olan grup başkanını twiterdan buldum ona soruyum dedim cevap vermedi
-
@John-Nash kardeşim 2016 KPSS soruları önceki senelere gerçekten kolaydı örneğin hukuk karmaşık sorular yoktu netti cevapları o yüzden yapabildi herkes iktisat desen temel kavramları anlamış bilen bir kişi 15 net yapabilirdi maliyede aynı şekilde sadece mıhasebe zordu dicem ama onda da maliyet muhasebesi soruları dışıda genel muhasebe eskiye göte yüzeyseldi puanların yükselme sebebi de bu Aslı'nda ilk senesinde olan kişiler bile yüksek seviye puanlar aldı. Bu sene zorluk seviyesinin orta düzeyde olması bence herkes için daha ölçücü bir sınav olur. 2016 ölçücü bir sınav olmadı kendi yorumum böyle.
-
Guy disindaki sinavlar en son ne zaman geldi. Guyla ayni mi ?
-
Arkadaslar twitterda haberi mahfi eğilmez rtlemis.Haberin altina etiket yapalim.hep bir elden cb,bb,gib ve Ibrahim Kalın'ı
-
@Aristo76 Ben de daha önce yazdım evet doğru hep klasik cevapları yapıştırıp gönderiyorlar ama en azından böyle bir talep olduğunu ve bu talebin zamanla zayıflamadığını bilsinler biraz (başarabilirsek) psikolojik baskı hissetsinler bizden,ülkemizden ve her birimizin hayallerinden ayrı ayrı sorumlu olduğunu hatırlasınlar.Çaban için eline sağlık kardeş.
-
Az önce vmy eğitimde olan arkadaş ile görüştüm memlekete tatile gelmiş 1 haftalığına bu sene vmy ilanı yok seneye de zor demiş üstadı bana da alternatif olarak smm falan başla dedi moral bozucu ama bilin istedim önlem alın hayatınızda artık bende farklı alternatif düşünüyorum banka belediye Vs Vs puanım da iyiydi gitti artık
-
Arkadaslar instagramdan cumhurbaskanimiza mesaj attim uzun uzun yazdim derdimizi ve yapilan haberi kopyaladm.Bi 500 600 kisi atarsak dikkatlerini cekecektir haydi yukleniverin 1 mesaj atin cok zamaninizi almaz