2016 Aralık GUY Sınavı
-
@duranvarlık biz kutuphanede alancılar olarak bi 10 kisiyiz tek tek attik mesaj haydi destek verin
-
@Puma-Monetarist arkadaşın boş konuşmuş kardeşim kusura bakma ama
-
@Puma-Monetarist diğer sınavlar da mı yapılmayacak. Eğer öyleyse maliye 2018 den önce hiç bir sınavı yapmayacak
-
@bonus şu duyum bu duyum bunlari bosverin arkadaslarda destek verin instagramdan dmlere yoksa burda soylenip durmaya devam edecez
-
@duranvarlık sabahtan beridir haberi paylaştım zaten mahfi hocayada ben rica ettim rt ledi saolsun
-
@Serkan01 İnancınız kırılsın istemem ama benim çalıştığım kuruma da bu tarz bimerden yazı geliyor burada bir arkadaş sorumlu belli kalıplarda cümlelerle cevap veriyor sorunları odadaki diğer arkadaşın başka kimse bilmiyor ilgilenmiyor.
-
@Puma-Monetarist bak güzel kardeşim arkadaşını bilemem ama benim kardeşim 2,5 yıllık guy. Etrafımda 10 tane guy adam var daha bir gün sormadım ilanı. Onlar bana soruyolar ne oldu ilan yok mu diye? Allah aşkına daha kuruma yeni girmiş insanlardan medet umuyosunuz ya. Dün içlerinden biriyle denk geldik oturduk. Konu açıldı o arkadaşla konuştum adam nerdeyse 3 yıllık guy. Alım yok galiba dedim. Kanka biz bilemeyiz dedi bizim şefler müdürlerde bilemez bilse bilse ankara insan kaynakları bilir dedi. Başka kimse bilemez bu kadar basit ya. Bunu bu adamlar diyor. Siz hala benim arkadaşım, benim arkadaşım. Geçen de biri mhuy arkadaşım var bakanla konuştu mhuy alımı var guyu bilmiyom dedi diyo. Bir bakan hiçkimseye bilgi vermezken mhuy bilgi verir mi??? İki madem mhuy cevaplamış ulan aynı bakana guyu da sorsana. Ya buna çocuk güler kusura bakmayın ya. Gerildim ya laaaa
-
@saay haklısın kardeşim. Bakanın yanındakiler bile bilmiyor. Tek somut bilgi Sivas'taki konferansta yaptığı açıklama kendi ağzından 2017 de alımın olacağı ama Zaman'ını bilmiyoruz
-
@saay arkadaşım bakanlıktan duyum alan bendim burda atip tutan yok herkesin içine su serpmek adına duydugumu paylastim. Biz de stresliyiz madem öyle duysak da paylasmayiz bundan sonra yaranilmiyo da
-
@Serkan01 önemli değil hepimiz kendi çapımızda birsey yapıyoruz.
-
Bu arada mhuy olan da akrabasi öyle herhangi biri degil bilip bilmeden konusuosun duyumsuz kal da gör sessizlik ne demek
-
Sakin olun gençler bu kdr sessizliğin altından elbet bi fırtına kopacak bize son dakika golü atacaklar ben buna inanıyorum
-
Gin sinav duyurularinda sayfa yuklenmiyo.insallah suan guy ilanini yukluyorlardir sayfaya
-
@didierdrogba ben girdim sinav duyurularina yuklendi sayfa
-
eski ilan:
Başkanlığımızca, açık bulunan kadrolara atanmak üzere, 1320 (binüçyüzyirmi) Gelir Uzman Yardımcısı alınacaktır.Söz konusu sınava ilişkin duyuruya ulaşmak için tıklayınız.
Yayın Tarihi: 23/3/2015 - 11:34 mart 23 ialan verilmiş.bence mart 15 e kadar belli olur
-
Benim hala umudum var isyan etsem de istediğim kadar o guy buraya gelecek
-
@bahar bi an bayılacaktım keşke eski ilan diye ilk başta belirtseydin
-
@bahar hocam naptın yűreğime indi:))
-
ilan mart 23 de verilmiş sınav 16 mayısta olmuş.13 mayıs v sonrası yeterlık sınavı var bu yıl.ilan en geç 15 marta kadar belli olur.ondan sonrası beklmeye gerek yok kpss odaklanın
-
@bahar KESKE biraz eskı ılan dıye basında yazsaydınız..bunca ınsan bu kadar duyarlı ıken dıkkat etmek gerekır dıye dusunuyorum!!