2016 Aralık GUY Sınavı
-
Foruma yeni üye oldum fakat facebook'da duyurulan bazı etkinliklerinize katıldım. Burada duyurulanlara da katılacağım. Biz de SGK Uzman Yardımcılığı mülakat sonuclarını bekliyoruz. Eğer bu mülakat sonuçlanmadan, GUY açılırsa yüksek puanlı bütün arkadaşlar başvuracaktır. Ve bu da GUY listesinde puanların yükselmesine neden olacak. Sizden ricam, bize destek verip SGK Başkanına açıklansın diye baskı yapıcı tweetler atmanız. Twitter hesabım @Rxumii son attığım tweetler örnek teşkil etsin.
Ayrıca ÇSGB Çalışma Uzman Yardımcılığı mülakatları için de tweet atın onunla ilgili de tweetlerim var.
Bu iki mülakat açıklandığında 90 kişilik boş kontenjan açılmış olacaktır GUY için , açıklanmadığı takdirde 86 puanla kapatan iller olduğunda şok geçirmeyin. -
@crowdıngout kardeş 3000dir o sen yanlış görmüşsündür
-
@crowdıngout onu demeyeydin iyiydi:) bize 3000 versinler de fazlasinda gozumuz yok. Boyle de tok gozluyuz:)
-
@Rumi hocam biz daha guyda bile sesimizi duyuramadık. Bide size destek olmak falan çoook zor bi is..Ama yűksek kapatma őngőrűnűz de malesef ki haklisiniz.
-
8000 zor ama 2000 filan bir seferde alınması normal zaten ilanda maximum bu kadar olur
-
@crowdıngout lütfen nisan duyumlarından önce mayıs duyumlarına geçmeyelim
-
@altaybozkırlı doğru ya bak onu unuttuk nasıl da hemen tufaya dűştűk;)
-
@crowdıngout vergi dairesinde çalışan guy bu bilgiye nerden ulaşmış ? Bizde vergi dairesindeyiz ama bişeyden haberimiz yok hele 8binden, insanlarla dalga geçmeyin ayıptır.
-
@tarziktisat o vergi dairesinde çalışan arkadas toplam kadroyu gormustur oda 8.800 civarıydı 7000 i dolu zaten olsa olsa 1500-2000 arası alım olur
-
@tarziktisat adam dalga geçmek için paylaşmış niye ciddiye alıyorsunuzki
-
@crowdıngout kardeşim o 80 bindir oda bayburtun nüfusudur çünkü bakan bayburtlu
-
@altaybozkırlı bayburtluların hepsi guy mu olacak mış oyle mi dedi
-
@köyün-ağası bi kısmını wmy düşünüyomuş net değil tabi duyum
-
Ya bu merkez tasra ayrimi konusunu anayasa mahkemesi esastan inceliyor ilanin gelmemesinin bi nedeni olablrmi bu?
-
8000•20=160,000 kişiyi çağırsalar sınava neler olur acaba! hahaha
-
@Kutyler 5 katı çağiriliyor yalnız
-
kaynak sağlam mı?
-
@altaybozkırlı 8000 kesin yani,huhuhaha
O da iyi.Bilmiyordum saol -
@dibace güldüm bea
-
@Kutyler tabi kesin mayıs duyumu diyince inandım nisan olsa inandırıcı gelmezdi