2016 Aralık GUY Sınavı
-
La olm siz beni çıldırçakmısınız ya. Ya guy ne bilsin alımı diyorum. 8 10 kişi saygınlık veriyo. Sonra biri çıkıyo 8000 dedi guy diyo hepiniz ona da inanıyonuz. Ya gözünüzü seveyim yapmayın nolur ya. Ya sinirlerim bozuldu.
-
@saay inandgmzi kim soyledi
-
@saay herkes dalga gecmis hocam
-
@altaybozkırlı Hayırlı olsun hocam herkese o zaman Bana pek inandırıcı gelmedi Gönül isterki 80.000 alınsın
-
@saay hocam kimsenin inandığı yok sakin olun:)bizim ki tamamen vakit geçirmece
-
@saay 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Puma-Monetarist bak güzel kardeşim arkadaşını bilemem ama benim kardeşim 2,5 yıllık guy. Etrafımda 10 tane guy adam var daha bir gün sormadım ilanı. Onlar bana soruyolar ne oldu ilan yok mu diye? Allah aşkına daha kuruma yeni girmiş insanlardan medet umuyosunuz ya. Dün içlerinden biriyle denk geldik oturduk. Konu açıldı o arkadaşla konuştum adam nerdeyse 3 yıllık guy. Alım yok galiba dedim. Kanka biz bilemeyiz dedi bizim şefler müdürlerde bilemez bilse bilse ankara insan kaynakları bilir dedi. Başka kimse bilemez bu kadar basit ya. Bunu bu adamlar diyor. Siz hala benim arkadaşım, benim arkadaşım. Geçen de biri mhuy arkadaşım var bakanla konuştu mhuy alımı var guyu bilmiyom dedi diyo. Bir bakan hiçkimseye bilgi vermezken mhuy bilgi verir mi??? İki madem mhuy cevaplamış ulan aynı bakana guyu da sorsana. Ya buna çocuk güler kusura bakmayın ya. Gerildim ya laaaa
Daha bunu yazalı 3 saat geçmedi. Her denilene niye inanıyonuz gözünüzün yağını yiyeyim yapmayın ya.
-
Yaa 1500 alınsın biz ona da razıyız dalga konusu olduk...
-
@bombiksmori @busus @İnmyheart bi an için çok korktum arkdaşlar inandınız diye çookk korktum
-
Burdan maliye bakanlığına sesleniyorum bi kadro açin adıda duyum uzman yardımcılığı olsun herkes duyumcu olmasın
-
@saay burda ki bi arkadaşın da dedigi gibi" nisan dese inanirdim zira daha sırada o var":))
-
@bombiksmori aynen ya biz ayları sırasıyla tükete tükete gidiyorduk. Ay atlamak yoktu
-
@dibace iyiydi
-
@crowdıngout 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Mayıs gibi 8000 kişilik guy alımı 800u ızmir için duyum vergi dairesinde çalışan bir guy dan.kaynak sağlam dedi.inşallah oyledir
Yavaşşşşşşşş...
-
@Rumi 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
ığında 90 kişilik boş kontenjan açılmış olacaktır GUY için , açıklanmadığı takdirde 86 puanla
dediğin mülakatlar acıklanmasa bile 86yla hiç bir il kapatmaz abartmışsın kardeş dediğin 90 kişiyle mi 86 ya yükselecek ?
-
Arkadaşlar yarın saat 11 de Derya Battal cb nin danışmanı ankara Arena spor salonunda olacakmis tweeter da gördüm ankarada olup gibe gidelim diyen grup yarın Arena spor salonuna gitse nasıl olur benim ki bi fikir tabi
-
Arkadaşlar ty de aldığımız kararla GUY ilanı gelene kadar her hafta bir yazı yazacağız. Bu sayede kamu gücü oluşturmak istiyoruz. Ne zaman dikkate alınır bilinmez ama elbet bu yazılardan birilerinin haberi olacaktır.
Bu konuda sizlerin desteğine de ihtiyacımız var, birincisi yapabilen varsa bir karikatür, ikincisi de yazı içeriğini sağa sola atmanız.
-
Biraz önce gelir uzmanları sayfasında bir etkinlik denk geldi. 1 mart çarşamba günü 20:30 da kurum içi yükselme sınavına EVET tagı ile etkinlik düzenlenecek. Böyle bir sınav açılırsa mayıstan önce sınavın gelme ihtimali de kalkar ve sınavdan sonra gelen kadro çok az olur. Bizde o tarihte o saatte bir etkinlik düzenleyip onları bastıralım diyorum. Şimdiden gün ve tag belli edip hergün sayfalarda paylaşalım. Gelmeyen kadrolarda elimizden gidecek.
-
@Antimülakat haberlere çıkamıyorsak kendimizi haber konusu yapmamız lazım. her direniş söylemekle akılda kalmıyor eylemle akılda kalıyor
-
@83istanbul resmen oyun içinde oyun oynayacaz bizi bu hale getiren sistem utansın
-
@83istanbul 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Biraz önce gelir uzmanları sayfasında bir etkinlik denk geldi. 1 mart çarşamba günü 20:30 da kurum içi yükselme sınavına EVET tagı ile etkinlik düzenlenecek. Böyle bir sınav açılırsa mayıstan önce sınavın gelme ihtimali de kalkar ve sınavdan sonra gelen kadro çok az olur. Bizde o tarihte o saatte bir etkinlik düzenleyip onları bastıralım diyorum. Şimdiden gün ve tag belli edip hergün sayfalarda paylaşalım. Gelmeyen kadrolarda elimizden gidecek.
@83istanbul 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Aynı kişi guy sınavını bekleyenler için yeni guylara ihtiyaç yok demiş pesssss