2016 Aralık GUY Sınavı
-
Onların etkinlik zamanı bizde etkinlik koymalıyız.İşin aşın var derdin ne? Binlerce insan işsiz bir umudu guy kaldı ona da göz koymuşlar.
-
@Şakir ben de bu işsizlik bu sıkıntılar kararımı etkiledi şahsen. artık bu saatten sonra ilan gelse de gelmese de bu sıkıntıları unutmam mümkün değil
-
Sorunda bu zaten insanların bencil olması. Kurumiçi sınavla kolayca uzman oluyor veya kolayca vmy oluyorlar. Bizi alırken kök söktürüyorlar. Bende soruyorum arkadaşlara yük fazla işleri yetiştiremiyoruz diyorlar Konya'da Adana'da durum hep aynı. Ada'na başkanlığı durumdan kadro talebinde bulunuyormuş. Tamamen bencillik Bunların yaptığı. Gel sende gir bizlerle yarış geç
Bizi tamam kabul edelim eyvallah diyelim. Bizim şansızlığımız ne ohal ne de siyaset tamamen bakanın bakış açısı bu bakanla işimiz zor... -
Ankarada olan arkadaslar yarin buyuk firsat hepimizin sesi olun bisey kaybetmezsiniz o toplantiya giderek.En etkili yol birebir firsat bulup magduriyeti anlatmak.artik etkinlikle falan olacak is degil Ekimden beri twitter kovaliyoruz
Sonuç? Yook! Hocam gidebilecek birileri yok mu? @paretowilfredo @10sanli -
kurum içi sınav isteyenler sanki bizim geçtiğimiz yollardan geçmediler adamların dediği şu sen personel alma benim maaşımı artır sınavımı yap ben iki kişilik çalışırım sorun değil personel alımına yapacağın harcamayı bana yap diyo resmen tövbe tövbe
-
Çok beklerler kurum içi uzmanlığı 5 senedir açılmıyo o sınav daha da açılmaz inşallah. Baskan demis ki guya ihtiyac yok sinav acilmaz, e madem ihtiyac yoksa sen niye uzman olmak icin twitter da #kurumiciuzmanliğaevet diye etkinlik yapiyosun !! Neyse agzimi bozmayayim .
Ulan bu maliye hakkaten cok boktan bi kurum ilgoc veya sgk olur insallah da oralara gideriz !! -
@İnmyheart 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Aynen su yazdgna bakin
GELİR UZMANLIĞI RESMEN ŞAMAR OĞLANI OLDU.
Öncelikle baştan söyleyeyim sınav açılmasını bekleyenler alınmasın. İhtiyaç varsa elbette açılsın, çalışanların hedefi olsun ve kendilerini geliştirsin. Şu anda ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. İdarenin ihtiyacı yok hatta fazlası var ki kanun, yönetmelik ve mahkeme kararlarına aykırı olarak Gelir Uzmanlarını veznede, evrakta, sekreterlikte, kuryede v.s görevlendirmektedir. Öncelikle yapılması gereken uzmanlar arasında merkez-taşra ayrımına sebebiyet veren 666 sayılı KHK’nın Anayasa Mahkemesince iptal edilen kazandığımız haklarımız OHAL döneminde torba kanun ile elimizden alınan haksızlığın ortadan kaldırılması gerekmektedir. Bu vesileyle 3600 Ek gösterge alıp emekli olacak binlerce Gelir Uzmanından boşalan kadrolara ihtiyacı oranında alım yapılabilir. Diğer taraftan başka kurumlarda da uzmanlık kadrosu var (Adalet Uzmanı, Milli Eğitim Uzmanı, Kültür Uzmanı, Maliye Uzmanı v.s) . Onlar için neden sınav konusu gündeme gelmiyor da hep Gelir Uzmanlığı şamaroğlanı yapılıyor. Maliye Uzmanlığı, Vergi Müfettişliği sınavı da açtırılsın. Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile doğrudan görüşen hatta Bakanların ayağına geldiği, Anayasa Referandumunda Evet tarafında olduğunu açıklayan Koskoca Memur-Sen’in twitt le mivitle ne işi var. Yapacak olan gider masaya vurur yaptırır. Bu gücüde vardır. 24.000 Gelir Uzmanı olduğu düşünülünce bu sınav olayının getirisinden çok götürüsünün olduğu iyi hesap edilmelidir.
Konu referandumdan açılmışken bir iki hususuda belirtmek isterim. Hükümet referandum öncesi göstermiş olduğu bonkörlükten biz Gelir Uzmanları ve çalışanlarda nasiplenmelidir. Merkez-taşra ve 3600 Ek gösterge mağduru 40.000 kariyer uzman eşitlik beklemektedir. 8.000-TL istisna düşen 2.000.000-TL hatlı minübüs sahibinden fazla vergiyi hemde peşin ve zamanında ödemekteyiz. Vergi dilimi % 15 te sabitlenmeli. Bizlere neden vergi indirimi yok.? Ek ücretler emekliliğe sayılmalı. Hakim ve savcılara 2.700-TL zam yapmasını biliyorlar. Evet verecek olanda bedavadan vermemeli.Bunların bencillikleri tamamen rezillik hak yemek!!!!!! Algı yaratacak aklı sıra bızı uzman yap dısardan adam alma yok ya!!!!
İyileştirme istemek hakkın ama kalkıpta verdiğin emekten daha fazlasını istemek hak yemektir.
Gir kpss alan sınavına gelsin ilan(geliyorsa) al kadronu.
Burda usulune göre çalısmıs puanını alnının teriyle almış bincelerce insan dururken hangi hakka dayanarak bizim ümitle beklediğimiz kadroya göz koyuyorsun. Hadiiii canım hadiiiiii -
Benimde kararımı işsizlik ve bizi görmezden gelmeleri etkiliyor ona göre karar verdim. Maddi olarak zor durumda yaşıyoruz ve kimsenin umrunda değiliz. Sonrada gelip benden oy istemesinler. Puanlarımızla rezil olduk dalga geçer gibi tekrar kpsa girin diyorlar sonrası o da belli değil. Kolay kolay kimseye bela okumam ama Allah belalarını versin bir daha da iflah olmasınlar çoçuklarından çıkarsın Allah benim annemin gözyaşlarının bedelini en ağır şekilde ödetsin hepsine...
-
@paretowilfredo da soyledi artik tek yol cb nin kulagina magduriyetimizin gitmesi
-
bu ülkenin başına ne geliyosa hak yiyenlerden geliyo zaten herkes kısa yoldan kazanma peşinde
-
Ulan 71 72 puanlarla guy olmuşlar biz 89puanla olabilirmiyiz diye düşünürken çıkmış beğenmiyor mesleği bir sürü laga luga yapıyor
-
Adami varya daha giremedigimiz unvandan sogutuyolar. Iktisat hocam bosuna demiyomus demek ki maliyeden uzak durun bi gecede ayaginiz kayar diye
-
@duranvarlık yarın ki büyük fırsat ama kimseden ses yok maalesef
-
@i.can24 kardesim bunlarin 71 72 puani bile yok bunlar guvenlikci odaci vs adamlar. Maliye bi anda uzman yapti bunlari !
-
@TugayÇ kardeşim tutarsız Ada'm uzmana gerek yok deyip yükselme sınavı istemek ne mantıktır. Böyle Ada'mı da derneğe Başkan yapmışlar. Bir arada memur bilmem ne derneğine Başkan adaylığını koydu Ada'mın tek derdi siyaset uzmanların Hakkı'nı savunmak filan depil. Yarın bir gün seçimlerde vekil adaylığı da koyar bu Ada'm. Tek derdi kendi menfaati. Önce kendin bir tutarlı ol ihtiyaç yok deyip boş uzmanlıklara düz memurların getirilmesini istiyorsun saçmalık. Allah bildiği gibi yapsın hepsini
-
@bonus aynen oyle hocam normal yollardan uzman olan adamlar da bunun pesinden kosiyolar baskanim diye
-
@aylin-yılmaz bu alandan hazırlanıpta hakkıyla atanan tüm arkadaşlarımın aldıkları maaş analarının ak sütü gibi helaldir!!!
Bu süreçlere dayanmak kolay değil. Dört duvarda umutla geleceğimiz için çalısıyoruz
Ben genç oldugumu unuttum
Sen gk gy sınavı ile atan maaşını al etrafta karsı işim var diye gururla gerine gerine gez neymiş efendım formalite sınavla uzman olmak istiyorum.
Hadi hadiiiii hak yiyen bok yer(kusura bakmayın)
Nasıl ki vatan haini fetöcüler hak yiye yiye soruları çala çala en yüksek konuma geldiler ama tepeden nasıl yere yapıştıklarını gördük ibreti alem olsun. -
@miss-smith Başlığı okudum o kadar..ve hâlâ gülüyorum
-
@ddguy valla anlam veremiyorum bu insanlara.Koskoca Ankarada hic mi iibfli alana hazirlanan yok? Bi 10 kisi toplanip gidemiyorlar mi? Burda agliyorlar ögretmenler sesini duyurup ataniyor biz gorunmezmiyiz vs. diye.Hiic aglamayacaklar bu sisteme o halde bu nedir ya kendi haklarini aramaya korkar olmuslar kimseden bisey dilenmiyoruz ki emegimizle aldigimiz puanin,hakkimiz olani istiyoruz sadece..Isteyebilen tabi.
-
@Kutyler 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@miss-smith Başlığı okudum o kadar..ve hâlâ gülüyorum
Sinirimi alamadım aynı yazıyı facebooktakı gruplarından okudum pes yaaa.. Hakkını isterken nasıl bizim ümitle beklediğimiz kadroya ihtiyaç yok dersin kimsin sen. Hak istemenin yolu başkasının hakkını hiç etmek değildir