2016 Aralık GUY Sınavı
-
1320 görünce Bayılacaktim ne biçim sayı öyle bunun için bekledik onca insan
-
@sahra zaten bu kadar gelir cok fazla sayi bekleme
-
ilanla sınav arasında 56 gunkuk süre var mayıs 2015 ilanında.bence iki hatfa daha beklemek gerek sonrası sanmıyorum
-
@busus niye ya ben şahsen 2000 altı beklemiyorum tabi gelirse
-
Bence marttan sonra kepenkleri indirelim kimse artık umut satmasin
-
en geç 10 mart ilan olsa 29 nisan ya da 6 mayıs sınav olabilir ki olabilecek başka tarih yok .iki hafta daha duyum beklemek mantıklı.duyumculara ınanmıyorum.kadir koc a mesaj attım subat sonu diyordunuz diye cevap vermedi hepsi reklamcı.
-
@didierdrogba 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Gib sinav duyurularinda sayfa yuklenmiyo.insallah suan guy ilanini yukluyorlardir sayfaya
Bi an sayfa yuklenmedi heyecan yaptim kusura bakmayin
-
Gib sinav duyurularinda sayfa yuklenmiyo.insallah suan guy ilanini yukluyorlardir sayfaya
Bi an sayfa yuklenmedi heyecan yaptim kusura bakmayin
Dpb'de daha önce oluyor diye biliyorum
-
Saat 5 i geçti. Bugün de bitti. Cumartesi pazar hariç son 2 gün şubat için. Sanırım şubat yalan oldu ! Bu arada Kadir Hocaya 2 3 kere mesaj attım bana da dönmedi.
-
Kadir koç sene başından beri dediklerinden doğru çıkanı görmedim kyk bile ilana çıkacaktı ona kalsa. Duyum paylaşma diye açtığı face grubunda kitabın reklamı yapıyor inanmayın artık böyle insanlara
-
@saay valla ben bana denileni söyledim hatta ben sormadım bile direk o söyledi bu promosyon bitene kadar olmayacak seneye de zor demiş duyduğum bildiğim ne eksik ne fazla
-
@John-Nash valla ben inan bana söyleneni onun üstadı sözlediğini söyledim eksik fazla yok sadece bu inşallah boş konuşmuştur yeter ki gelsin
-
@bonus onu bilemeyiz ki sadece duyum bu ne çıkar ne çıkmaz belli olmaz
-
Ben artık çalışamaz oldum gücüm bitti gibi yok mu onerisi teşviki olan
-
Mayıs gibi 8000 kişilik guy alımı 800u ızmir için duyum vergi dairesinde çalışan bir guy dan.kaynak sağlam dedi.inşallah oyledir
-
@crowdıngout rüyada gördüm iletisi gibi, hadi insallah
-
@crowdıngout 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
gibi 8000 kişilik guy alı
hocam 8000 duyduysan bile biraz azaltarak söyleseydin keşke 8000 e burda kimse inanmaz çünkü
-
@Lex-fori walla ben soyleyenin yalancisiyim.bugün söyledi.çok atılan var ihtiyaç da çok dedi.
-
neyse hayırlısı.
-
Oğlum bak git. Ne 8000 la