2016 Aralık GUY Sınavı
-
@k67 ankarada olsam bende giderdim kaybedecek neyimiz kaldı
-
@TugayÇ çok basit aslında milli kütüphanedeki insanların en az yarısı bu sınavı bekliyor.Buraya yazsalar yarım saat sonra kütüphanenin şurasında buluşalım diye en az 50 kişi olurlar ama insanoğlu işte.
-
@guyan-gelmiş doğru gecen sene mülakat sonrasında bi gideyim dedim her sene milli kütüphane sözü geçiyordu merak ettim ordakilerin yarısının elinde kpss a kitapları vardı
-
@guyan-gelmiş Kardeşim eminim bu yazıklarımızı okuyup cevap vermeyen yüzlerce Ankara'lı kişi var. Oturudukları yerden anca klavyecilik yapiyolar. Icraat sıfır. Yahu korkamayın yemezler sizi !
-
@köyün-ağası armut pis ağzıma düş derdinde herkes katkısı yok alım olduğu köpek gibi başvururlar
-
@köyün-ağası şuan burayı okuyup aman ne uğraşıcam işim gücü bırakıp organizasyon mu yapıcam diyen bir sürü insan var emin ol...
-
@guyan-gelmiş umarım o tipler atanamaz
-
Belki niyetlenen bir arkadaş olur diye yazıyorum.
1.Sürekli milli kütühaneye giden bir arkadaş buradan yazacak. Örnek:Arkadaşlar milli kütüphanenin şurasında saat 4'te buluşalım diye.
2.Daha sonra oraya yakın bir park/cafe'ye gidip sohbet edecekler tanışacaklar
3.Sohbetin sonunda bir gün ve saat belirleyecekler ve hep beraber gib'e gidecekler
4.20 kişiyi gib başkanı geri çevirmez.O yoksa yardımcılarından bir veya birkaçı ile görüşmeler yapılabilir.
5.Görüştüğü kişilerle veya başka müdür veya vekilleriyle her hafta bu görüşmeyi tekrarlayacaklar.Gibi gibi ben tek başıma 1 dk. bu dandik programı yaptıysam geleceğin uzman müfettiş adayları toplanıp 20-30 kişi kat ve kat fazlasını yapabilir.Hem bu sayede kendi prestijlerini arttıracaklardır hem de bu yapıyı geleneksel hale getirip atanıp gittikten sonra yeni gelen arkadaşlara da bir yol çizmiş olacaktır.
-
03124250080-23 arkadaşlar bu Maliye Bakanının tbmm numarasi burayi ararsaniz hem randevu hem de sorunlari soyleyebilirsiniz. Etkinlik diye kendini parcalayan arkadaslar var emeklerine yazik yani. Ankara da 3 kişi randevu isteyip gitse daha net haberler verilir..
-
@guyan-gelmiş kardes 20 degil 50 kisi de gitsen gib baskaniyla cok zor görüşürsün. Önemli olan meclise gitmek herhangi bir mv den randevu alinsa bile yeterli olabilir..
-
@Aslankayserili milletvekillerinin bu konu hakkında bilgisi bile yoktur bu seçim döneminde de oturup başkasının işine el sürmezler.İşi bilenle,yönetenlerle irtibata geçeceksin ki etkili olsun.
-
@Aslankayserili ayrıca gib başkanıyla görüşmek öyle zor değil olmadı görüşemedin mi git insan kaynakları daire başkanı ile görüş.Bir görüş iki görüş sonra onun aracılığı ile gib başkanından randevu al.
-
Hocam sizin bu dediğinizi kimse yapmaz daha önce bu ankara planı yapılsın dedik kimse katılım göstermedi ki Ankara Büyük yer illa vardır sınav bekleyen bizim sorunumuz sadece konuşmak konuşuyoruz ama icraat yok @John-Nash mücadele etmek isteyen arkadaşlar bana ulaşsin diye çağrı yaptı dönen 5 kişi yok bu Tweet olayı sadece bilgisayar telefon başından kimse katılım gostermiyosa o gib mv işini kimse yapmaz keşke yapan olsa
-
@guyan-gelmiş bilgisi olmaması normal değil mi ?? Sen o mv ne konuyu anlatacaksin ki o da elinden geldiğini yapar veya yapmaz. 2.konu personel Başkanlığından kimse gib baskanina randevu veremez. Belki baskan yardimcisina randevu alabilirsin o da çok zor. Yani sen kendince haklisin belki ama gib çözüm degil bana kalirsa. Direk bakanla irtibata geçilse daha mantikli gibi geliyo. Tabi kisisel düşüncem..
-
@d..dguy valla sende haklısın iste. Ankara da olsam tek basima da giderim ama orda degilim. Bu arada maliye bakani ozel kalemine mail at. Kesin okuyup bakani bilgilendirirler dedi.
-
@Aslankayserili mail adresi ne bizde atalım
-
@Aslankayserili adresi ver hocam belki 3 5 kişi atar
-
geçmidiğimiz senelerde en son martda gelen ilan hanği tarihte gelmişti
-
yusuf kaplan 10 da yazın dedı ya o yuzden demıs tugrul kocer
-
Arkadaslar ankaraliyim bu sitede toplanalim dedim grup kurduk kac kisi sizce uc kisi toplanabildik gidelim dendi olmafi ben tek basima ankara arenaya gittim olmadi gibe veya gorusmeye gitmek icin en az 15 kisi lazim eger 3 kisi gidip gorusme talep edersek sacma olur elbette makama 1 veya 2 kisiyi alacaklardir ama disarda kalabalik oldugumuzu bilmeleri lazim ama maalesef ses var gurultu yok ankaraya gelmek isteyen varsa elimden geldigince misafir eder agirlar hatta maddi imkani yoksa biletini bile alirim laf sokmak icin yazmadim burada kalabalik olamiyoruz belki bu sekilde sayi arttirmaktir cabam ankarali olup esli etmek isteyen var ise gunun her saati uyarim zaman mekan farketmez