2016 Aralık GUY Sınavı
-
@marshallinksi vmy için aciklamalarini dört gözle bekliyorum...
-
Ya adamın konuşmasının videosunu izledim haber çok sert yansıtılmış durdurduk kmseyi almayacaz demiyor ki cimri davranacaz diyor bence bu da çok ihraç yapıldı alımın çok olacağı baskısını azaltmak için yapılan bi açıklama
-
Bugün de ilan yokkkkk
Ağlamak istiyorum ama başımı omuzuna koyacağım kimse yok. -
@vmyadayi puanin kac acaba vmy icin
-
Gelmedi...
-
Son açıklamalara dair Manifestomuzdur.
Dostlar hepinize merhaba.
Bildiğiniz gibi, ülke olarak, üniversiteliler olarak ama en çok da İİBF'liler olarak çok ciddi bir dar boğazdan geçiyoruz. Geçtiğimiz dönemde evvela KPSS puan geçerlilik süremiz 1 Yıl ile sınırlandı ardındansa Normal takvimimizden yaklaşık 2 ay evvel KPSS'ye sokulduk ve neticelerini normal takviminde çok uzun bir bekleyişten sonra alabildik. Beklentimiz alımların olacağı bir yıldı ancak gerek ülkemizin yaşamış olduğu elim hıyanet gerekse sonrasında devletimizin damarlarından bir irin gibi dökülmesi gereken yapıların temizlenme süreci beklentilerimizin karşılanamamasına yol açtı. Biz bu ilerleyişte illa ki devlet adamı yetiştiren okulların mezunları olarak devletimizin yanındayız. Ancak bu daralan alımlarda geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz puanın boşa çıkmasını istemiyoruz. Bu noktada devlet büyüklerimizden temizlik sürecini yürüttükleri bu iklimde çok basit bir beklentimiz var.
Sn. Müezzinoğlu' nun açıklamasına dayanarak anlıyoruz ki KPSS puanlarımız geçerliliğini yitirene dek birçoğumuz iş sahibi olamayacağız. Bu durumda talebimiz çok basit. KPSS puanlarımızın eskisi gibi 2 YIL geçerli olması. Eğer bu gerçekleştirimezse yaşayacağımız haksızlık aşikardır. Aylarca verilen emeğin, masa başında birçok şeyden feragat ve fedakarlık edilerek harcanan vaktin bir kalemde heba olmasıdır. Bu yüzden biz sınavlara hazırlanan İİBF'lilerin can verdiği oluşumlar olarak bu talebi yüksek sesle dile getirmek konusunda mutabıkız. Sizlerin de bu konuda sessiz kalmamasını, sesimizin devlet büyüklerimize kadar uzanmasını istiyoruz. -
Resmi gazeteyi bekleyen bi benim heralde.
-
Bende bakiomda bosuna
-
Bi umut iste. Uyku da tutmuyo zaten
-
Ne kadar sanssiz bir zamana denk geldik boyle.. iibf okuduguma cok pismanim
-
Rg de birsey yok malesef
-
Vazgeçmeyin elbet açılacak dün bende çok üzüldüm ama bugün masa başındayım yine
-
Bir vmy ilanına 3 çocuk okuturum allahıma. 10 saattir uyuyorum gözümu açıp sitelere bakıyorum belki guzel bir sey vardır diye umut ve kitap,dershane tacirlerinin 2016ya geçmiş olsun 2017de cok guzel seyler olacak siz benim kapağı degismis kitabimi alıp gelebilyosaniz derhaneme gelin yazisindan baska bir sey okumuyorum. Binlerce insanın gecesi sorulmasa bu aciklamayi yapmicak olan bakanımızın 40 saniyelik sözleriyle kararıyor.
-
çalışmadım kpss ye girdiğimden beri bu açıklamalardan sonra da çalışmayı ve tekrar kpss ye girmeyi düşünmüyorum. iş bulamadım da girdim bu yola olur diye bişeyler yine Yok. hayırlısı.
-
yokmu bir duyum pareto hocam 15 ide geçiyor
-
@Necmettin-Artun en büyük duyum bakandan geldi daha ne duyumu
-
Arkadaşlar şu an soruşturulması gereken şey, şu sürecin nasıl izleyeceği. Ankara'da olacağım dönem yakından takip etmeye çalışacağım gelişmeleri. Şimdilik rolantiye aldık mecburen hepimiz her duyum her kurum için. Haber verdiklerimiz için dahi. Şu an onların ahvalinden bile emin değilken bir şey demem zor. Ama dediğim gibi geçici bir dar boğaz bu. İlan o veya bu şekilde gelecek buna inanıyorum. İnşallah somut bilgilere de ulaşmaya çalışacağız.
Allah sabır versin ve yardımcınız olsun.
-
Gereksiz devlet kuruluşları açtılar fethoculara kurumları olan bizlere oldu yıllarca sonrads kandırıldık diyip sıyrıldılar
Uzun adam kısa adam hepsinden intikamımı öldüğümde alacam kul hakkımı helal etmiyorum. -
İlan istiyoruz ilan.
Sesini duyan yokki -
arkadaşlar açıklama sanki spontane gibiydi ve memurluktan kasıt b grubu olduğu aşikar. tahminler genel itibariyle boşalan kadroya olan talebi düşürmek için ümit kıran hamleler. A kadrolar bu açıklamadan çok uzak bence kendi dinamiği süreci olan alımlar.