2016 Aralık GUY Sınavı
-
@marshallinksi duyum da son durum nedir
-
Ilanlar gelmeye devam ediyor BIMER cevabini dikkate almadan guy bekliyoruz degil mi hala?
-
@kpsshobimdir BİMER ne demiş ?
-
@atanayımyeter Baskanligimiza ulasan kurum talebi yok demisti persembe gunu. Standart cevap gelmisti ancak tabi insan korkmuyor degil
-
İlan eninde sonunda gelecek
-
Hala bir bilgi yok bekliyorum @urfa63__
-
Bu ne ya herkes bisey soyluyo kime inanacagmzi sasirdik simdi de facede biri yoruma ekim sonu ilan 31 aralik sinav yazms profiline baktm maliye bakanlignda calisiyo
-
@ezgipire her bakanlıkta çalışan sınavın tarihini bilemez çok itibar etmemek lazım. Bak bende çalışıyorum bilmiyorum.Zaten atanıp da havadan sallayan arkadaşları anlayamıyorum biz de bu süreçlerden geçtik,sınav ilanı bekleyip durduk sizi en iyi biz anlarız ama adam iki üç beğeni uğruna milletin umutlarıyla oynuyor.Neyse, Şu bir gerçek ki sınav iki dudağın arasında.
-
Duyum degil tahminim oyle yazmis
-
Nerde yazmış
-
Hangi grup o ezgi
-
Ezgi cevap versen ne güzel olurdu
-
Kpss Vergi mufettisi guy ve kurumici sinavlar grubn adi
-
Yorumlarda yazmis
-
Tamam eyvallah
-
A grubunda hiçbir şey değişmez. Guy geldiği vakit zaten A grubunda açılan ilanların %60'ı açılmış oluyor. Bakınız 2015 yılına toplam A grubu ataması: 3.000 kişi, Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı: 1.750 kişi. Bakan ne derse desin arkadaşlar A grubundaki alım sayısında fazla değişme olmaz, kuş yemi kadar alım yapıyorlar daha ne azalma olacak. Guy açıldığı vakit herşey normale döner, paniğe gerek yok, 2013'ten sonra alımlar fazlasıyla azaltıldı zaten
-
Gruba ekli değilim ezgi msj attım faceden beni o gruba eklermisin
Kadir koç hocadan haber varmı bugün görüşme yapacaktı -
Haber varmı bi ses haber @marshallinksi
-
@paretowilfredo sordurdun mu ilanı ne zaman geleceği hakkında.
-
Arkadaslar haber geldi. Su surecte sinav acma plani yokmus her iki kurum gib ve vdk ohal kalkınca en erken şubatta sinav yapacakmış hepimize gecmis olsun