2016 Aralık GUY Sınavı
-
Tag #iibfhayirdiyor olsun eminim dikkat ceker
-
@İnmyheart daha da kızdırmayalım hocam:)ki buna kaş yaparken gőz çıkarmak diyoruz
-
@bombiksmori o da var vereckleri varsa da vermeyebilrler
-
@İnmyheart tam da bunu demek istedim:)
-
@İnmyheart kesinlikle tag öyle olmalı saçmalamayın arkadaşlar kızsalar nolur ya kim kızacak Allahaşkına yeter artık ya biz kızıyoruz asıl hakkımız olanı verecekler vermek zorundalar bu nedir ya vermiyorlarsa açıklama yapacaklar yapmak zorundalar bıktım ya yeter sinir hastası olduk be
-
@hebelebe hocam haklısınız sonuna kadar da desteklediğimiz dűşűnceler bunlar. Amma velakin şőyle bi durum var ki" műhűr kimdeyse sűleyman odur"..
-
@bombiksmori sen de haklısın kardeşim hepimiz haklıyız sonumuz hayrolsun Allahım sen sabrımızı arttır
-
@İnmyheart şu durumda dikkatlerini çekebileceğimiz tek nokta buna benzer tagler olmalı.
-
Şimdi ilan yokmuş oh ne hahayt sabah kalkma derdi yok ütü derdi yok evdeki triplere hayata devam .iyki ilan yok oh be !!!!!!!!!
-
#maliyedenHAYIRyok
-
@bombiksmori 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@hebelebe hocam haklısınız sonuna kadar da desteklediğimiz dűşűnceler bunlar. Amma velakin şőyle bi durum var ki" műhűr kimdeyse sűleyman odur"..
buyrun benim süleyman konu neydi:))
-
16nisanda130binKARARSIZİİBFLİ
-
@renkverlan bence bu olur ama bunu neytullah a deyin o ayarlıyo tagi
-
Hayir li taga destek cok olmz dedi neytullah
-
@kozexpo yok burda kastedilen siz degilsiniz hocam:)))
-
@renkverlan bu olablr guzel bnce
-
Hayirdan veya evetten uzak duralim suan referandumda esas olan kararsizlarin oyu cok onemli ve kisi bazinda uzak durup haneyi kullanalim 130000 iibfli yerine 130000 iibfli hane daha dikkat cekici ve gercekci olur bi sonraki gunku etkinlikte ise İİBFLISANDIGAGIDECEK gibisinden bisey yazabiliriz
-
NEYTULLAH YAZMIŞ----Arkadaşlar daha önce söylemiştim TT gündem çalışmalarımıza destek vereceğini söyleyen bir hoca var diye ancak sonradan vazgeçti o hoca isem'in ortaklarından olan İsmail Güllü hocayı arayıp vazgeçirten kişide yine bildiğiniz biri İsa Arslan sebebide isem yayıncılıkla olan reklam antlaşması sırf grupta yaptığı reklam antlaşmalarından dolayı İİBF'nin geleceği için insanların geleceği için hayati olan TT etkinliklerine bile engel olabilecek kadar düştüler malesef açıklamayacaktım ama fazlasıyla ileri gitti sanki yanlış yapan bizmişiz gibi
-
@aylin-yılmaz vay vicdansiz isa
-
İsa kimmiş neciymiş