2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar benim kafam bu işlere hiç basmıyor hocayla reklam anlaşması yapmış diye niye tt etkinliği engelleniyor anlayamıyorum açıklar mısınız.yani ilan gelse daha cok kitap satarlar ilanın gelmemesi birilerinin işine mı yarıyor
-
@iibflibirgarip mesele piyasa kardeş. piyasada tekel ya da en büyük pay sahibi grup olmak derdindeler. bu daha çok üye, daha çok reklam, daha çok para demek. neytullah, pareto, abdullah vs vs. herhangi biri pastaya ortak olarak görülürse saldırıya geçiyorlar. aktif veya pasif. zamanında osman denen adam aktif olarak yaptı bunu, bu da pasif olarak yapıyor fark yok. hayatları para ve rant olmuş bu adamların. biz bu kafada olursak gruplarında cirit atarsak daha çok kazanırlar. bizde hata bu kadar şımarmışlarsa.
-
Arkadaşlar olumsuz bi tag belirlemeyelim sistem ve algı "EVET"üzerine bence #3000geliruzmanyardimcisinaEVET olsun
-
Kardeşlerim boş durmuyalim herkes 2 3 tane cumhurbaşkanı Başbakan Maliye Bakanı etiketleyerek yalvarircasina tweet atalım, belki biri duyar halimizi görür acir felan belli olmaz belli vesile olur, guy ilanı ısteyelim özellikle c.başkanı ve basbakani etiketleyerek
-
@mk-ank koyun can derdinde kasap et derdinde kısaca demek .cok yazık
-
@iibflibirgarip Kardeş senin atanman değil atanamaman lazım ki, onlar reklam alsın, reklam verenler kitap satsın, dersanelere muhtaç olun. İçten içe atanamamanızı bekleyen rant düşkünleri başka bişey değil
-
@aksaçlı aynen burda olanlar hadi atalım derya battal ayse Türkmenoğlu nu etiketleyelim hadi millet
-
@maliyeci123 yahu ben anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. Devlet memuriyetine girmek bizlerin anayasal hakkıdır. Biz bu hakkı talep ederken neden evet ya da hayır demek zorunda hissediyoruz kendimizi ? Yapmayın arkadaşlar referanduma bağlı talepte bulunmayalim. Hele ki en önemli vatandaşlık gorevlerimizden birisi olan seçim kararımizi satışa çıkarir gibi davranmak Türk genclerine yakışmaz.
-
Cok samimi olduğum bir arkadaşım cumhurbaşkanın özel kalemiyle randevu alıp görüşmüş. Herşeyin hazır olduğunu sadece maliye bakanının onayına kaldığını bilgisini aktarmış.
-
Hadi Tweet atın
-
@ddguy kardeşim hadi 3 5 atalım belli olmaz görürler felan
-
@dckd10 adresim takipleselim hadi millet haydiiiii @aksaçlı hocam ne nickin
-
@ddguy yiğitkerimogli
-
@hayalimsgk ben anlatayım buchanon ve tollock yaklaşımına gore hükümet oy seçmen faydasını max yapmak ister. Bu oy satmak değil rasyonel birey olmaktır.
-
@Omerr hocam problem bakan da nie hala bekler onu anlamadim acaba diyorum ki mart ta mi paylatacak maliyenin ilanlarini ,,, dusundurmuyo degil ??
-
@kamuguyyy başka bir duyum olarak diğer arkadaşım çevresi geniştir gib daire müdürlerinden birisiyle isim veremiyorum telefonda konuştu ve taleplerin toplandığını illere kadar listelerin hazır olduğu maliye bakanının imzasına kaldığını bildirdi. Önceki yıllarda imzaya kalıpta onay verilmeyen ilanlarında olduğunu söylemiş. Anlıycağımız herşey naci ağbala kalmış gözüküyor..
-
@maliyeci123 seçmen faydasını maksimize etmeye çalışırken vereceği oyu satılığa çıkarmaz. Oyunu maksimize etmek isteyen partilere kendisini hatırlatır sadece. İlan gelirse evet gelmezse hayır diyorum demek açıkça oy satmaktır bana göre.
-
@hayalimsgk başlığı meşgul etmek istemiyorum ama:#3000geliruzmanyardimcisinaEVET demek kadro varsa evet diycez demek değildir.twiter sanal bi ortamdır en nihayetinde 140 karakterle ilgi çekmektir.Bu yapılan subliminal mesajdır.
-
@Omerr o vakit hocam naci bey illa ilana cikilcaksa refanduma yakin ciksin mantigini kullanir herhalde,, oda akla yatan mart ayi
-
@maliyeci123 senin yaptığın subliminal değil direk mesajdır ve anlami tam da kadroyu ver eveti al demektir güzel kardeşim. Hakliisin başlığı daha fazla işgale gerek yok hadi eyvallah.