2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Grimmjow ukalaca bir cevap verdiğimi düşünmüyorum kaldı ki burda sayfalar dolusu bi yere ulaşmayacak tartışmalar içine girmemde. Arkadaşım senin dediğine göre mart 15 den sonra ilan gelirse 2016 puanları yanıyor diyorsun bende sana diyorum ki 15 martdan sonra hatta nisanda bile gelse ilanla sınav arasındaki asgari 45 günlük süreyide hesaba katarsak yine 2016 puanları geçerliliğini koruyor.
-
@Omerr kardeşim inşallah dediğin gibi olur.yoksa bir ay gib te nöbet tutturacagiz sana.:}
-
YETMEZ AMA EVET.
Gelir uzman yardımcılığı sınavı açılmayacak mı?
http://www .memurlar .net/haber/649201/ -
@neytullah başkan mamurlara haber yaptırmış guy la ilgili
-
yemin olsun ilan işleri rüyama girer oldu:) cb nına sordum gelmedi ilan diye monşerler gelmesin oyu kullandı o yüzden gelmedi dedi şaka gibi :DD
-
Memurlardaki haberi yetkilileri etiketleyerek paylaşalım arkadaşlar.
-
@Fabrizio haklısın kardeş hadi arkadaşlar.
-
@Grimmjow arkadaşım ilan kpss 2017 açıklanma tarhinden 1 gün öncesine kdr gelse bile yine 2016 puanları geçerliliğini korur önemli olan ilanın geleceği gündür
-
@avamkamarası o kadar sabrınız varsa bekleyiniz
-
Kaç yıldır bekliyoruz ne kadar erken gelirse iyidir
-
Habere tıklayalım haberi yayalım
-
yaw arkadaslar ilan 2017 kpss acıklanmadan once gelırse, evet 2016 kpss puanı kullanılır fakat referandum gıbı bır durum varken ilan vermeyen kurum referandum sonrası neden ılan versın??? referandum sonrası ılan verecekse de bekler 2017 kpss acıklanınca hatta yıl sonuna dogru verır. eger 2017 yılı ıcınde verılmesı planlanan bır ılan varsa ornegın 2017 ekım kasım gıbı ılan vermeyı dusunuyorlarsa bıle referandum nedenıyle bu ılanı erkene alıp secım oncesı verırler. boylelıkle hem ılan bekleyenlerın gonlunu alır hemde dıger sıyasılere karsı elı guclenır mıtınglerde malzemesı olur. eger bu ılan yakın zamanda gelmezse ısımız zor. takı bakan degısene kadar allah yardımcımız olsun
-
sımdıye kadar kı butun duyumlar fos cıktı. sımdı sırada kadır koc un 'subat sonu martın 1i 2si gıbı' ılan gelecek duyumu var. ıns haklı cıkar. oda olmazsa mart 14 duyumu var. baktık odamı olmadı bakmayacaz artık.
-
Şuan alım olsa çoğumuz 2017 kpssye katılcak.14 martta başvurular başlıyo.Diyelim açılcak guy ilanında yazılıyı geçtik mülakat en iyi ihtimalle kpss sonrasına kalcak.Bu arada puanlarını yükseltenler ne yapcak bu kurumdan kaçacak ve sayılarıda azımsanmayacak kadar çok çünkü çevremden biliyorum.Bana göre bundan sonra maliye bakanlığının a grubu sınav alımları Anayasa Mahkemesinin esastan vereceği karara bağlı.Makhkeme kararını referandum öncesinde verirse ona göre Sayın Naci Ağbal ve ekibi hamlesini yapabilir.Çözüm burda öyle twetle falan olmaz
-
@maliyeciçocuk sen twit atma kardes. twit işi bizde. sen aym den duyum almaya calıs bıraz mahkeme ne zmn karar vereckms. bız bı yandan twit atarız bı yandan da gozumuz kulagımız sende..
-
Özetle maliyede değişim bekleniyo olabilir ve bu ihtimal artık çok net.Çünkü facebookda guyader girin bakın herkes isyan ediyo yani personel.Kurum içi uzmanlık isteniyo referandumdan önce aynı zmanda bizde kpss puanımızı kullanmak istiyoruz.Siz bakan olsanız ne yapardınız?Üzgünüm ama bunları da düşünün derim
-
@ynl006 kardeşim siz nasıl düz mantık düşünürsünüz 15 temmuzdan beri tweet atıyosunuz.Fetö dediniz ohal dediniz Oligarşi önünde duruyo dediniz.Ekim dediniz en sonda şubat 15 dediniz.Ben size hiç bir yorum bile yapmadım.Şimdi bana sataşıyorsunuz.Biraz saygılı olun.Yani diyorum ki her şey olabilir.2013teki gibi bi baktınız tek çatı maliyede tekrar oldu.Vergi uzmanı ünvanı altında birleştiler.Yüklü alımlar geldi.Biraz bu yönden bakın.Her şeyden önemlisi saygılı olun.Dik kafalı olmayın.Lütfen
-
@maliyeciçocuk 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
olmayın
kardesım saygı cercevesınde konusuyoruz burda saygısızlıga kımsenın tahmmulu yok. bn senın dusuncen dogrultusunda onerıde bulundum. 15 temmuzdan berı attıgımız twıtlerde bıraz daha destek gorseydık belkıde malıye bakanı bı acıklama yapacaktı konuyla ılgılı. belkı aym sonucunu beklıyoruz derdı, belkıde alım yapılıp yapılmayacagını acıklardı meb de oldugu gıbı.sonucta bu ıstıhdam meselesı acıklanmayacak devlet sırrı degıl. malıyedekı duz memurlar yıllardır kurum ıcı sınav ıstıyor suan bastırmalarının nedenıde bu secımlerın nelere kadır oldugunun farkında olmalarındandır, secım bahanesıyle kurum ıcı sınav yaptırabılmek ıcın cabalıyorlar. su asamada bızım daha cok ses getırcek eylemler yapmamız lazım ama yapamıyoruz malesef. ne olur ne olmaz bılınmez bekleyıp gorecegız. hayırlısıyla kımse magdur olmaz ıns.
-
Burada boşa tartışacağınıza memurlar netin haberini facede twitterda bürokratları etiketleyerek paylaşın.Hepimiz için şimdilik en hayırlısı bu olur.
-
Dostlar Memurlar'ın haber linkini twitle bakanlık görevlililerini etikeletleyelim.